To spoiler σου ειναι κακοοοοοοοοοοοο!:lol:
Σοβαρα, το θυμαμαι χαρακτηριστικα εκεινο το ματς. Ενταξει ομως, μην ειμαστε αδικοι, ο Τζολε τοτε ηταν στα πανω του και ο Γεωργεας νουμπ…!
O Kατσουρανης στην μπενφικα οσες φορες καταφερα να τον παρακολουθησω δεν κανει και πολυ καλη χρονια,ηταν μαλιστα να φυγει γιατι ειχε μια διαμαχη με ενα συμπαικτη του σε εναν αγωνα,δεν εχει δειξει καποια σοβαρη βελτιωση απο τοτε που εφυγε απο την ΑΕΚ. Αποδειχθηκε λαθος το φετινο μοντελο τυπου δινω τα κλειδια της ομαδας στον προπονητη και κανει οτι θελει, εχει το απολυτο κουμαντο, διωχνει/φερνει παικτες οποιους θελει κλπ.
Το θεμα ειναι οτι ακουγεται πως η διοικηση θα κανει στροφη στο αρχικο πλανο, δλδ με νεους παικτες ηλικιακα,κριμα γιατι χαθηκε τοσος χρονος ενω η ΑΕΚ θα μπορουσε να συνεχιζει στο πλανο αυτο και του χρονου να εχει 2-3 παπασταθοπουλους ακομα.Ομως δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα του να βγαζουμε παικτες και να τους πουλαμε, δλδ εκανες τοσο κοπο να βγαλεις πχ τον παπασταθοπουλο η τον παυλη και θα τον πουλησεις για να βγαλεις ψιχουλα? Αυτο δειχνει οτι δεν υπαρχει ρευστο.
Πιστευω οτι απο την ΑΕΚ θα πρεπει να φυγουν το καλοκαιρι, μορετο,μανου,αρουαμπαρενα,ασκαρατε,αλβεζ,ισως ο λυμπεροπουλος,καπετανος,ριβαλντο οπωσδηποτε, ζηκος που οκ σταματαει.Δλδ λιγο να παρει ανασες η ομαδα, να ανεβασει ταχυτητα, γιατι με αυτους ειναι πολυ αργη.[-X
Μηπως εννοεις οτι ηταν λαθος η επιλογη Φερερ?Γιατι το μοντελο που αναφερεις ασχετα οτι με τον συγκεκριμενο προπονητη δεν απεδωσε,ειναι το σωστοτερο και αυτο που θα πρεπει να εφαρμοζεται σε καθε ομαδα κατα τη γνωμη μου…
Και αυτο,ηταν λαθος η ανανεωση του φερερ, αλλα φαινεται πως το μοντελο με τεχνικο διευθυντη λειτουργουσε καλυτερα.
Σωστός. Σε όλα τα σοβαρά πρωταθλήματα του κόσμου το προπονητικό τιμ έχει τον απόλυτο έλεγχο και αποδίδει. Είναι θέμα των υποδομών που υπάρχουν.
Τι λέτε για Τάκη ? Είμαι μεν πολέμιος, αλλά εξηγούμαι
α. διαρρέει ότι θέλουμε Έλληνα. Είναι ο καλύτερος Έλληνας
β. σπας τα παπάρια του κόκκαλη κ του γαύρου
γ. θα θέλει να αποδείξει ότι αδίκως έφυγε
δ. πρέπει να έχει προσιτή τιμή
και
ε. αν αθροίσεις όλα τα παραπάνω, βλέπω τπτ σε Χατζάρα ή Τουμπάκοβιτς. άρα Τakis κ πάλι Takis
Ε κοιτα να δεις η ΑΕΚ εχει γινει κατι σαν παραρτημα τους οσφπ, οτι αχρηστο και παλτο θελουν να ξεφορτωθουν το στελνουν στην ΑΕΚ και φυσικα η ΑΕΚ τους δεχεται ολους μετα χαρας.Ριβαλντο,(κ ο ριβαλντο ηθελε να αποδειξει πως εφυγε αδικα αλλα τα σκατωσε τελικα στην ΑΕΚ…) καφες, παπας, τωρα τελευταια κτι ακουστηκε και για κωνσταντινου,αυριο μεθαυριο μπορει να ερθει κ κανενας γερομπασινας να κλεισει την καριερα του στην ΑΕΚ, μια μεταγραφη που τοσο πολυ κυνηγαει ο Ντεμης για να το παρουσιασει ντεμεκ σαν τον deal του καλοκαιριου.
8O
Οποτε ετσι οπως σκεφτονται στην ΑΕΚ δεν νομιζω οτι θα ηταν εκληξη να παρουν ακομα κ τον Λεμονη.Αλλα καλυτερα να μας λειπει γιατι θα βαρεθουμε να ακουμε για το ακουρευτο χορτο…[-X :?
kimi είσαι ο σάμης της ΑΕΚ.
κανένας άλλος?
Ναι αλλα μπορει να κανετε κανα διπλο στην Ευρωπη.Καμια νικη γενικα βασικα…
Mονο εγω υπαρχω εδω μεσα! Οι αλλοι Αεκτζηδες ντρεπονται να μιλησουν… :lol:
έτσι ρε κίμι, πες τις αλήθειες που πονάνε κ οι άλλοι φοβούνται να πουν ! ξεσπάθωσε !
κ του χρόνου με τουμπάκοβιτς κ ντουντου πάμε για τσουλου
O τουμπακοβιτς που βοσκει αυτος τωρα?:? Επ! Μην κανεις βαρυσημαντες δηλωσεις για τσουλου γιατι και ο θειος ετσι ειχε πει για τελικο τσου λου κ την πατησε, εμεις θα παμε λαου λαου, στα μουλωχτα θα το παρουμε… #-o
ναι θα ρίξουμε το ρεύμα, θα το σουφρώσουμε κ θα φύγουμε από την πίσω πόρτα
Πάντως ο Μπασινάς δε θα σας χαλούσε καθόλου. Ο άνθρωπος είναι αναντικατάστατος σε καλή ομάδα της Ισπανίας, τι λέμε τώρα; …
έχει κλείσει ο Μπασινάς.
προπονητή θέλουμε
Σορρυ αλλα ποιος μπασινας? Να παρω τον μπασινα οταν θα θελει να κλεισει την καριερα του που θα ειναι τελιωμενος να τον κανω τι? Παρτε παραδειγμα τον ζηκο και τι χαλια χρονια κανει φετος.Απο τελιωμενους παικτες δοξα το θεο χορτασαμε,δεν θελουμε αλλο,ας παει να κανει παρεα τον καραγκουνη…
Εγω θελω τον Μαντζουρακη.
(100% ομως)
ρε γμτ όλοι οι Έλληνες προπονητές απτον γαύρο έχουν περάσει?
Ναι, αφου αλλαζουμε 3-4 καθε χρονο…
Τι να τον κάνω τον Τάκη? Εκτός από αυτά που είπε ο Κίμι, εγώ να προσθέσω και κάτι άλλο. Όσο και αν τον εκτίμησα φέτος, ο άνθρωπος δεν μπορεί να στρώσει τους παίκτες του. ¶ντε να τον βάλεις τώρα αυτόν να κουμαντάρει τον Ριμπο…