αυτό που λέει ο deadmeat.η ομάδα σήμερα προσπάθησε μπροστά να παίξει μπάλα.απο την άλλη πίσω στην άμυνα ήμασταν παιδική χαρά.στο 1ο γκόλ ο μανωλάς για άλλη μια φορά κάνει τσάφ.
εμένα μου άρεσε που η ομάδα μετά το 3-0 δεν το έβαλε κάτω και αν το έβαζε πιο νωρίς το 2ο γκόλ πιστεύω θα ισοφάριζε.
η ΑΕΚ ειναι πιο δυνατη μπροστά. αν ταμπουρωθεί, θα χάσει με κάτω τα χέρια. να παίξει αντεπιθέσεις με τον αργο λυμπε δεν μπορει, αρα ? παιζει μπροστά/ψηλα κ ελπιζει να γινει οτι κ στην Ξάνθη
Άλλο το να ταμπουρωθεί και άλλο να δώσει ένα κάποιο βάθος στην άμυνα για να μην βγαίνουν τόσο εύκολα τα τετ-α-τετ. Ακόμα και τα χαφ της ΑΕΚ πλην ίσως του Βάργκας ήταν πολύ ψηλά. Ο Κωστένογλου έκανε το ίδιο λάθος που είχε κάνει ο Σεγούρα στο 4-0 του 2008.
το θεμα ειναι να κρατησουν τα χαφ μπαλα, οπως στο ντερμπυ με τον ολυμπιακο. δεν εγινε, γερνει το γηπεδο
αλλο σουρεαλ ειναι οτι η χειροτερη αεκ της δεκαετιας κ βαλε, εχει περισσοτερη ψυχη απο τις τελευταιες που εχουμε δει. ο πατερ εχει δικιο: με χιμενεθ χθες θα τρωγαμε 6 γκολ
που πας (όπως κι εγώ χτες) με αυτά τα πλάγια μπακ. Μην τα ρίχνετε όλα στον (κάθε) Μανωλά, όταν δεν προλαβαίνει να κλείνει τρύπες κι από τις 2 πλευρές.
Δεν έκοψαν ούτε μια φορά στο ένας εναντίον ενός κι ανάθεμα αν κατέβασαν σωστά τη μπάλα μια φορά. Και να σκεφτείς ότι όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ το έκαναν τα ακραία της χαφ, δηλαδή Μπέλεκ και Λεονάρντο.
Eνταξει,αφου εχει δικιο ο πατερ,ας τρωμε 3αρες ,ας διασυρομαστε και εσεις καθιστε να λετε οτι η ΑΕΚ του κωστενογλου ειχε ψυχη,ειχε πλανο και ταυτοτητα , ποσο ηρωικα επεσε και ποσο πολυ βελτιωθηκε.
Εκει καταντησαμε,να τρωμε τριμπαλα και να ειμαστε ικανοποιημενοι,η ομαδα παλεψε λεει,ειχε ψυχη,δεν εχασε με κατεβασμενα τα χερια,δεν εφαγε 5-0,οκ εγινε.#-o#-o
κανεις δεν ειπε οτι ειναι ευτυχισμενος με αυτη την αεκ ρε φιλε.
αν θελουμε ομως να ειμαστε κατα το δυνατον αντικειμενικοι, με τις συγκεκριμενες συνθηκες, (δηλαδη το υπερβολικα κακο ροστερ, την ελλειψη χρηματων ακομη και για προπονητη κλπ) στα δικα μου ματια ο κωστενογλου δεν ειναι και ο χειροτερος προπονητης του κοσμου. τουλαχιστον κανει τα βασικα μεχρι στιγμης. εγω προσωπικα προτιμω που ειδα το χθεσινο ματς που χασαμε παρα το ματς με τον εργοτελη που κερδισαμε 1-0 και πονουσανε τα ματια μου.
βρε κιμι! συμφωνουμε, αλλα μην ξεχνας οτι μιλαμε για μια ομαδα που παει πρωτοδικειο. που μπορει να μην υπαρχει τον Γεναρη. τι θελεις να γραψω ? η χειροτερη ΑΕΚ που εχω δει ειναι. ο ρεαλιστικος στοχος ειναι η πενταδα. μεχρι τωρα, μονο με τον οφη δεν πηραμε κατι που θα επρεπε. απο την φετινη αεκ δεν περιμενα ουτε νικη στην τουμπα, ουτε στο οακα
κίμι και εμάς δεν μας αρέσει η αεκ οπως είναι τα τελευταία χρόνια.αλλά βρές εσύ έναν προπονητή φτηνό και ο οποίος βέβαια να είναι καλύτερος από τον κωστένογλου.
μετά από ένα σημείο η συνεχής γκρίνια γίνετε και κουραστική.
ξέρουμε οτι η αεκ δεν έχει λεφτά,δεν έχει υλικό άλλων χρονιών και έχει και αρκετά άλλα προβλήματα.δεν χρειάζεται να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα για την ομάδα.
Όπου υπάρχει μιζέρια υπάρχει και γκρίνια…
Από τον Πάτερ δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις στο προπονητικό κομμάτι…αλλά τουλάχιστον ας είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του όπως και σε συμπεριφορές εντός της ομάδας…αυτές δεν μπορούμε να τις αφήσουμε ασχολίαστες!
Τα προβλήματα της ομάδας τα ξέρω πολύ καλά και ήμουνα αυτός που τα τόνιζα όταν οι πιο πολλοί νομίζατε ότι το πρόβλημα της ομάδας ήταν ο Χιμένεθ…
από οποιονδήποτε είναι προπονητής της αεκ έχω απαιτήσεις.αυτό που λές εσύ για τον κωστένογλου (οτι δεν έχεις απαιτήσεις) είναι λάθος νοοτροπία για την αεκ.θα σχολιάσω τυχόν λάθη που θα κάνει αλλά δεν θα τον αποκεφαλίσω από τα πρώτα ατυχή αποτελέσματα.θα περιμένω λίγο να δώ τί δουλειά θα εμφανίσει.αυτό ισχύει για κάθε προπονητή που έρχεται στην αεκ,ίσχυσε και για τον χιμένεθ ισχύει και για τον κωστένογλου.
Ο Κωστένογλου κατά την γνώμη μου δεν είναι προπονητής επιπέδου ΑΕΚ αλλά δεν φταίει αυτός που βρίσκεται σε αυτή την θέση!Με αυτή την έννοια λέω ότι δεν έχω απαιτήσεις…
Μπορεί να έφταιγε και γι’ αυτά…
Δεν έχω την απαίτηση από εσένα που υποστηρίζεις άλλη ομάδα να καταλάβεις ότι το όλο σκηνικό ήταν στημένο για να ξεφορτωθούμε το βαρύ συμβόλαιο του Ισπανού!Εδώ δεν το έχουνε καταλάβει ομοιδεάτες μου…
Eνταξει, από την μία είναι καλό να υπάρχει γκρινια γιατι σημαίνει ότι δεν συμβιβάζεσαι με τα χάλια της ΑΕΚ, απο την άλλη δεν θα πρέπει να θολώνεται η κρίση σου και γενικά πρέπει να κρίνεις το οτιδήποτε με βάση αυτό που είναι και όχι αυτό που θα μπορούσε ή θα ήθελες να είναι.
Ναι ρε φίλε όταν μιλάμε μεταξύ μας δεν πρόκειται να σου πω ότι πάμε για πρωτάθλημα!Δεν είμαι ούτε βλάκας ούτε τυφλός!!!
Από τον προπονητή μου ή τον πρόεδρο μου όμως δεν θέλω να ακούω ότι θα χάναμε με 5-0 από την ζέλα και τις εφημερίδες να μου κάνουν το άσπρο μαύρο!Δεν είναι γκρίνια το ότι δεν κάνω πάρτυ στις ήττες , στις τραγικές εμφανίσεις και στο ότι θα άλλαζαν όλα με την έλευση του Πάτερ!