δηλαδη θα έλεγες μπράβο αν η αελ εκανε μεταγραφές 18-20 εκατομμυρίων σε 2 χρόνια, και αν δεν κατάφερνε κατι μεγάλο, άφηνε τους πάντες απλήρωτους , και απλά άλλαζε αφμ?
δεν ειναι μόνο τι θελει ο κάθε οπαδός…εχει νόημα και ποιο ειναι το σωστό
αν είδες είπα να πέσουμε κατηγορίες και όχι κατηγορία.που σημαίνει οτι εννοώ κανονική πτώχευση και όχι αλλαγή ΑΦΜ.
η αελ αυτό που λές θα το έκανε με δόλο γιατί δεν παίζει να έβρισκε επενδυτή να έδινε τόσα πολλά λεφτά.θα έπαιρνε παίκτες και μετά θα έλεγε έλα μωρε θα αλλάξουμε ΑΦΜ…
η αεκ κρεμάστηκε από αυτούς που την διοικούσαν.και όλο το θέμα με τα χρέη ξεκίνησε από τον ψωμιάδη.ο οποίος έχει καταδικαστεί για υπεξαίρεση και χρωστάει στην ΑΕΚ 80 εκατ. ευρώ.
οκ…απλά επειδή το ειδα σαν απάντηση στο [B][I]Κοιτάει για ΑΦΜ ομάδας Football League![/I][/B] το είπα ετσι.δεν το επιασα με την μια.
αλλά το ξέρεις οτι αν γινει κάτι, θα πάνε να πάρουν αφμ.
*κακιά αελ
πάει και ο λεονάρντο.
Πάμε για καταστάσεις μπάσκετ…
Έχω μια ελπίδα στο ότι η κατάσταση, επιτέλους για μένα, φτάνει στο αμήν. Εντατική. Εδώ θα φανεί αν όντως κάποιοι ενδιαφέρονται και τελικά σώσουν την ομάδα. Αλλιώς απλά θα γίνει μια ώρα αρχύτερα αυτό που θα γινόταν αργά και βασανιστικά…
φυσικα και συνεχιζω να ελπιζω οτι η κατηφορα θα τελειωσει γρηγορα ομως σοτ μπολνταρισμενο η απαντηση μ ειναι: μα καλα ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο??? (και να ειναι τοσο μαλακες και να μας εχουν αφησει να πιασουμε πατο?)
Μπορεί να τους συμφέρει να κάνουν προ τέλους κινήσεις για να είναι μικρότερο το κόστος μεταβίβασης κτλ. Επίσης, το θεωρώ και πιο πιθανό, να είναι άνθρωποι οπαδοί οι οποίοι δεν είχαν αποφασιστικότητα η θέληση για ανάμειξη, έστω άμεσα, όσο υπήρχε μια ασάφεια και μια θεωρία ότι υπάρχουν αγοραστές κτλ και τώρα λόγω των συνθηκών να αναγκαστούν να παρέμβουν. Τι να πω ρε παιδιά. Είναι τόσο χάλια από ότι φαίνεται η κατάσταση που όλοι παρακολουθούμε στοικά το καράβι να βυθίζεται
Για να γίνει κάτι θα πρέπει πρώτα το παρεάκι του 2004 να ξεκαθαρίσει τους μεταξύ τους λογαριασμούς!Τα θεμέλια Τροχανά ειδικά στις μέρες μας δεν έχουνε καμμία τύχη!Είδαμε τι έγινε και με τους Σαπόρτερς…ούτε 300 χιλιάρικα δεν μαζέψανε!
στροφή είχαμε τελικά από λεονάρντο και καράμπελα.κάτι είναι και αυτά τα σχετικά καλά νέα.για να δούμε τί θα γίνει με το κάλεσμα τροχανά για την κυριακή.απότι διάβασα θα παρεβρεθεί και παππάς,μπάγεβιτς,νικολάου.τουλάχιστον έτσι διέρευσε από το περιβάλλον τους.
Oτι ναναι συμβαινει, για ποπ κορν τα σκηνικα. Μεχρι και τον Πριγκιπα ειδα να εμφανιζεται καπου.
Αυτο ακριβως,τιποτε αλλο,ειναι για να καθεσαι με ποπ κορν,κοκα κολα και απλα να παρακολουθεις τα σκηνικα,το σεναριο βεβαια παραμενει παντα το ιδιο,απλα αλλαζουν οι πρωταγωνιστες.
Αλλη μια συνεντευξη-παρωδια του Αδαμιδη-Αδραχμιδη-Αγαμιδη ειχαμε χτες,φυσικα δεν γιναμε σοφοτεροι απο οτι ημασταν πριν.
Mας ειπε οτι πισω απο τον Βλαχο που κρατουσε επτασφραγιστο μυστικο το ονομα του επι διμηνο,ηταν ενας λιβανεζος Ουαλίντ Τζουμπλάτ(θεικη η φωτογραφια του:lol:) που ξαφνικα παγωσε.
Μετα αποκαλυψε για νεο ενδιαφερον ,[I]«Φανατικοί ΑΕΚτζήδες οι νέοι υποψήφιοι»[/I] :–,βγηκε στα ρεπορταζ για καποια Praxis Energy κ εναν Κυριαζη,επιβεβαιωσε ο παραιτηθεις προεδρος [I]“Ναι είναι αλήθεια, αυτή είναι η εταιρεία με την οποία συνομιλούμε” [/I],στα καπακια τον αδειαζουν με διαψευση.:roll:
Ειχαμε επισης “αντρικεια”,οπως την χαρακτηριζουν, παρεμβαση του εμφανιζομενου ως “θυμα” απο τους τοκογλυφους,που αλλου,στον αγαπημενο του σταθμο sportfm.
*H Ωρα μια εβδομαδα εχει συνεχεια πρωτοσελιδο τιγρη,ε οχι και τυχαιο.
…Εδω διαβασαμε το αλλο, οτι οποιος παει σημερα στη συναντηση και ριξει καμια παναγια θα ειναι υπολογος και εγκληματιας σε βαρος της ΑΕΚ. Δεν εχει καμια ελπιδα η ΑΕΚ, σημερα θα μαζευτουν και θα πουν οτι ειναι μεσα να βαλει λεφτα ο κοσμος και να τα διαχειριζονται αυτοι.
Δηλαδή τι νόημα έχει να πάει σήμερα κόσμος για να μπινελικώσει? Ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνει κάτι ουσιώδες είναι μικρές και ότι η ευθύνη πολλών εκεί μέσα τεράστια, αλλά πάνω από όλα νομίζω μας ενδιαφέρει να σωθεί η ΑΕΚ. Ας τους αφήσει ο κόσμος να κάνουν την συνάντηση τους μπας και βγει τίποτα και μετά ας πράξει όπως θέλει. Άποψη μου
αξιοθρηνητη η ομαδα με αυτο το ροστερ. ο γαυρος θα μας βαλει 10. ας μενουμε συνεχεια με 7 να χανουμε μονο 2-0 τουλαχιστον αλλιως θα τρωμε πιο πολλα.
7-0 γκολ,3 σερι ηττες με παοκ,πελατες φετος. :thumbdown::thumbdown:
Eνας Καρλος αφαντος και ενας κακος Μανωλας… Κεντρο 0 . Α! Και ενα πεναλτι που δε δοθηκε.
Αντε να δουμε τον Ταυρο στο Τοξοτη (Βουρο).
ήταν φανερό οτι οι παίκτες δεν το είχαν το μυαλό στο γήπεδο και οτι αν το μάτς στράβωνε(γινόταν το 0-1,όπως και έγινε) τότε δεν θα ήταν ικανή η αεκ να το γυρίσει.
αυτή τη στιγμή κακά τα ψέμματα προέχει το διοικητικό/οικονομικό θέμα της ομάδας.
Η πελατεία με τον ΠΑΟΚ δείχνει τον πάτο στον οποίο φτάσαμε αγωνιστικά! Άμα δεν γίνει κάτι διοικητικά δεν πρόκειτε να στρώσει η ομάδα. Ελπίζω να γίνει κανένα θαύμα να πληρώσουν κάποια από τα χρέη τους και να μπορέσουν να επενδύσουν μετά και σε πιο καθαρό πεδίο όποιοι ενδιαφέρονται! Πάντως είμαι αισιόδοξος με την κυριακάτικη σύναξη. Κυρίως επειδή χειρότερα είναι δύσκολο να πάει…
Μου το έχει χαλάσει και εντελώς ο Κωστένογλου. Κρίμα! Ο Σιαλμάς είχε ανεβεί. Ο Μπέλεκ εμένα μου αρέσει και νομίζ ότι πρέπει να παίζει. ο Κοντοές είναι δυναμικός και αξιόπιστος. Όσο για τον Βάργκας είναι πραγματικά στενάχωρο πως καταστράφηκε σιγά σιγά η προοπτική του πιο ποιοτικού μάλλον παίχτη του ρόστερ. Για το κέντρο σίγουρα ο πιο ποιοτικός. Και αμάν πια με τον Λαγό! Δεν αντέχω να τον βλέπω
Παει ο Μανωλας. Δε με χαλαει, καλα λεφτα και εφευγε το καλοκαιρι ετσι κ αλλιως.