Αεκαρα

αυτό στο χωριό μου λέγεται απατεωνιά :slight_smile:

το οτι δεν θέλουν να κάνουν κακό στον θρασυβουλα, δεν σημαίνει οτι δεν του κάνουν…
[B][I]συγγνώμη κυριε ταμία δεν ήθελα να σε πυροβολήσω, αλλά ήθελα τα λεφτά[/I][/B] :stuck_out_tongue:

δεν ειναι άπατη, είναι πουστιά…με τσάκισες :stuck_out_tongue:

*βέβαια αντε βρες ελληνική παε που να ειναι σοβαρή…πόσο μάλλον η αεκ που δεν εχει και κάποιον να προσπαθήσει να ειναι σοβαρός

καραγκιοζιλίκια… γενικά απ όσο έχω καταλάβει, όλοι αυτοί οι όροι για ποσοστά μεταπώλησης και απαγόρευση πώλησης σε άλλη ελληνική ομάδα είναι τρίχες κατσαρές στην τελική.

απο τη στιγμη που ειναι νομιμο δεν ειναι Απατη. δεν νομιζω να εκαναν κατι Παρανομο. αλλα φυσικα και ειναι πουστια για τον θρασυβουλο που βγαινει ριγμενος.

άπατη είναι καθως η και καλά συμφωνία πως θα έχει τον πρωτο λογο σε αποχώρηση ποδοσφαιριστή, είναι για τα μάτια του κόσμου και για να δικαιολογήσει την μείωση των χρημάτων του θρασυβουλα…δεν υπάρχει παγκοσμίως κάτι τέτοιο…να πληρώσει κάποιος 600 χιλιάρικα για να εχουν τον πρώτο λόγο για τον κανέναν .! …μονο ο λεοναρτνο έμεινε εξάλλου.

αλλά είπαμε…είναι και οι άλλες σοβαρές για να ειναι η αεκ?
απλά μου άρεσε η ευρηματικότητα

Λεφτά υπάρχουν πάντως στην Ουκρανία!Άκου 700 μύρια για το ανήψι όταν σε 2 μήνες μένει ελεύθερος! #-o
Δεν μπορώ να βλέπω ΑΕΚτζήδες να πανηγυρίζουν…πόσο θα την μικρύνουν ακόμα την ομάδα με τέτοιες νοοτροπίες!

Νόμιμη πουστιά είναι σαν και αυτή που έκανε ο Ολυμπιακός με Βάλνερ και πήρε πρωτάθλημα στα χαρτιά. κάνω λάθος?

Κοίτα αν μας το έκανε αυτό κάποια Ευρωπαική ομάδα θα σκούζαμε και θα καταριόμασταν τα λαμόγια που μας “ρίξανε”!Από την άλλη αυτό έχει γίνει σίγουρα πολλές φορές κάτω από το τραπέζι!Η ΑΕΚ το έκανε φανέρα ίσως λόγω Ουέφα…
Υπάρχει και ο αντίλογος βέβαια ότι αν έπαιρνε τα νόμιμα ο Θρασύβουλας δεν θα γινότανε πιθανότατα η μεταγραφή οπότε από το τίποτα δεν νομίζω ότι χαλιούνται κι αυτοί με το τριαντάρι!

καλά δεν νομίζω να εχει υπάρξει τόσο φανερή διαφορά πάντως…100 χιλιάρικα λεει η μεταγραφή και 600(!!!) η προτεραιότητα στις υπολοίπους που θα δουν την έξοδο.!!! ούτε συνεργασία με μπαρτσελονα/μιλαν να έκλειναν δεν θα ηταν τόσο ακριβά για να εχεις τον πρώτο λόγο και μόνο.οσο να πεις, χτυπάει άσχημα.

ειναι πάντως λίγο κρίμα γιατι στον θρασυβουλα υπάρχουν παιδιά που έχουν να πληρωθούν μήνες και περίμεναν

οχι δεν κανεις λαθος. αλλωστε επειδη ηταν νομιμη, μπορεσε και εγινε στα φανερα οπως και η σημερινη. αλλο, το οτι και οι 2 ειναι τραγικες.

Τι περιμένανε?Το πιθανότερο ήταν να μείνει ελεύθερος ο Μανωλάς το καλοκαίρι και να πάρουνε όλοι τα @@ τους!
Να τους πληρώσει το αφεντικό τους…άιντε με όλους τους μεγαλοεπενδυτές του Ελληνικού ποδοσφαίρου!!

δεν λέω οτι περίμεναν μήνες απο αυτο…λεω οτι περίμεναν αυτες τις μέρες που δεν ειχε βρει το κόλπο…που λέγαν για τα 100 χιλιάρικα του θρασυβουλα.σου λεει κατι θα πάρουμε και εμείς…αλλά τώρα μειώνονται σιγά σιγά.στο τέλος θα πληρώσουν κιόλας. :stuck_out_tongue:

Μόλις άκουσα στον Sentra FM ότι χάλασε το deal γιατί οι Ουκρανοί δεν συμφώνησαν με τον τρόπο που θα γινόταν

…και το Sport24 τα ίδια γράφει:):!:

ακριβως…μαρεσει που παει να δικαιολογηθει και ο αλλος,χαχαχαχαχα

Μαγκιά της αν μπορούσε έτσι να γλιτώσει χρήματα… Από την στιγμή που είναι νόμιμο καλά το πήγε…

[B][I]Νέα αναβολή στη μεταγραφή Μανωλά; Ο Στέλιος τη χειρίζεται ή ο Μπιτσαξής;[/I][/B]

:lol::lol::lol:

*έκλεισε η μεταγραφή και ο θρασυβουλας θα πάρει κανονικά τα λεφτά του.

Μου αρέσει που ασχολούμαστε ακόμα. Θίασος κανονικά. Εχω να ακούσω σοβαρή είδηση ή χειρισμό σε διοικητικό επίπεδο δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια που λέει ο λόγος. Περίγελος. Σε λίγο ο κόσμος που θα έχει όρεξη να ασχοληθεί με την ΑΕκ έτσι όπως την κάνανε θα μετριέται σε λίγες εκατοντάδες.

οποιος δεν βλεπει την πουστια ολκης που πηγε να κανει η αεκ στον θρασυβουλο δεν θα πρεπει να βλεπει και την πουστια του γαυρου με την εφεση

Oτι ναναι με τον Μανωλα… Πανω που χαρηκαμε.

Και σχετικα με τον Αραβα :

"Δεν έχω το παραμικρό ενδιαφέρον να επενδύσω ή να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΑΕΚ. Όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και γενικά στο ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα. Αγαπώ τη χώρα σας, την επισκέπτομαι συχνά, έχω πολλούς φίλους εκεί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι η καταλληλότερη εποχή για επενδύσεις.

Τα χρήματα τα παραχώρησα στον φίλο μου Ντέμη Νικολαϊδη, κάνοντας του μια προσωπική χάρη, μια εξυπηρέτηση τίποτα παραπάνω. Αυτός μπορεί να τα διαχειριστεί όπως κρίνει σκόπιμο και συμφέρον.

Γνωρίζει και ο ίδιος ο Νικολαϊδης πως για κάτι περισσότερο ως προς την ΑΕΚ δεν ενδιαφέρομαι, κάτι που είναι πολύ, πολύ δύσκολο να αλλάξει στο μέλλον, αφού επαναλαμβάνω το ποδόσφαιρο δεν εντάσσεται στο πλαίσιο των επιχειρηματικών μου δραστηριοτήτων".