Αεκαρα

ξαναπές το! :?

λέω οτι αυτές ίσως είναι(πολύ σωστές, ειδικά το διαρκείας) προτάσεις άλλων και οχι του μαύρου.απλά να να πείσεις τον κόσμο χρειάζεσαι και ενα πρόσωπο. δεν πιστεύω οτι αν έβγαινε ενας απο ολους αυτούς στην αεκ να έπειθε εστω για την παραμικρή κίνηση

Όχι δικες του προτάσεις είναι και μάλιστα πρότεινε χαμηλότερη τιμή για τα διαρκείας αλλά του είπανε από την τωρινή διοίκηση ότι δεν βγαίνουμε…ο Μαύρος δεν θα έμπαινε ποτέ σε τέτοιο τριπάκι και δυστυχώς είναι κάτι που το ακούω και από “αεκτζήδες”!!!

μα δεν λεω οτι είναι κατι κακό. απλά υποπτεύομαι οτι αυτή η κίνηση ηταν να γινει απο πριν απλά σκετη δεν θα ειχε μεγάλη διαφορά. και αν δεν έκανε την διαφορά θα έμπαιναν και μέσα καθώς θα χαναν απο το πόσο απο τις πώλησης διαρκείας σε σχεση μετην κανονική τιμή.

Το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ

Το τεχνικό επιτελείο θα απαρτίζουν οι Γιώργος Πήδουλας και Νίκος Κοτσοβός,

Για κάποιον περίεργο λόγο θυμήθηκα το φροντιστήριο Πουσπουρίκα - Τριπαμπούκη στο Μαρούσι.

:-k:-k

o πηδουλας πριν λίγες μέρες (νομίζω)υπέγραψε νεο συμβόλαιο με αελ.

[B]edit.[/B] Τελικά δικος σας. κρίμα και έκανε καλή δουλειά

αφου θα εχουμε εναν πηδουλα στην ομαδα ισως γινουμε πιο αντρες και δουμε ασπρη μερα (τοσο καιρο κατι φλωρακια ειχαμε)…

τι να πει κανεις γ την ομαδα βασικα. ενας θεος ξερει πως θα μας βρει η νεα σεζον. πολυ φοβαμαι οτι μια 5η-6η θεση θα θεωρηθει επιτυχια και αυτο μου φαινεται το λιγοτερο τραγικο γ μια ομαδα με την ιστορια μας. (οχι οτι θα ειναι ευκολο να πιασουμε αυτη τη θεση)

τον ειχατε και παλια ρε

ε ισως για αυτο να πηγαιναμε καλυτερα… οικονομικα προβληματα και δικαιολογιες… :lol::stuck_out_tongue:

Μπορεί να φαίνεται περίεργο που ο Πήδουλας φεύγει έτσι απλά από την ΑΕΛ, όμως, εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στην Αθήνα όπου βρίσκεται και η οικογένειά του, με αποτέλεσμα [SIZE=“4”][B][U]κάθε μέρα[/U][/B][/SIZE] να πηγαινοέρχεται Λάρισα-Αθήνα!

:blink::blink::blink:

Με Βλάχο και η παραμονή θα είναι επιτυχία

συγνώμη κιόλας , οχι απλά επιτυχία θα ειναι, αλλά και θαύμα. μιλαμε οχι απλά δεν υπάρχει ταμείο που να λέει αεκ, αλλά και απίστευτα χρωστούμενα και πράγματα που πρέπει να πληρωθούν για να συνεχίζει να υπάρχει η ομάδα. αμα μέσα απο ολα αυτα επιζήσει η αεκ και βγει και σε θέση ευρωπης θα ειναι σουπερ

βασικα ναι ισχυουν ολα αυτα που λετε. απλως μου ειναι αδιανοητο να φανταστω την ομαδα πιο χαμηλα. ειναι τουματς για μενα, που λενε, αυτο… :frowning:

Ναι ναι τώρα θα φανεί η αξία του κόουτς Κωστέ! :lol:

Ακομα δεν μπορω να χωνεψω οτι δεν παιζουμε Ευρωπη. Δεν θυμαμαι να το εχω ξαναζησει αυτο. Ντροπη.

εγω ακομα δεν μπορω να χωνεψω οτι αν και θα νιωθω φαβορι (γιατι ετσι εχω μαθει) στα πιο πολλα ματς, δεν θα ειμαι…

Κάτσε να δούμε το ρόστερ ρε αδελφέ…λες και οι υπόλοιποι ζούνε μαγικές στιγμές οικονομικής ευημερίας!
http://lefteria.blogspot.gr/2012/06/15_27.html :roll:

σε περιμένω σε μερικά χρόνια να βάλεις παρόμοιο λιγκ για τον Juanfran :stuck_out_tongue:

On 30 July 2008, Juanfran agreed to sign a two-year deal with AEK Athens FC, earning approximately [B]?1 million[/B] per season

παναγια βοηθα

*800 ηταν, αλλα και παλι

Τουλάχιστον θα είναι για τον Χουανφράν…όχι για τον Κωλομπούρδα! :lol:

:lol::lol::lol:

καλή απάντηση :smiley: