Αεκαρα

Ξέχασες και τον Αραμπατζή που θέλει και 250 το χρόνο!Αυτά να τα βλέπουνε όσοι θα μυξοκλαίνε με την κατάλληλη συμπαράσταση των “δημοσιογράφων” σε περίπτωση που φύγει και κάποιος από αυτούς!Δεν λέω ότι δεν χρειάζεται η ομάδα και έμπειρους παίχτες (και θα τους πάρει) αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε στο σημείο ΜΗΔΕΝ!Κάποιοι θα στεναχωριούνται όσο αργεί η πεντάρα και την έχουνε στημένη στην γωνία!Οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να στηρίξουμε την πιτσιρικαρία και την ΑΓΝΗ προσπάθεια που γίνεται μπας και γλυτώσουμε το φούντο!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σε Λαγό, Ρίκκα και Γκερέιρο. Οι τύποι είναι μονίμως οι χειρότεροι. Δεν μπορούν πλέον. Με τσαντίζει και αυτή η ύπουλη προσπάθεια να κρατησουν τον Γκερείρο επειδή προφανώς δεν μπορεί να βρεθεί συμβιβαστική λύση και προσπαθούν να μας πείσουν ότι σε αυτή την ομάδα είναι υπερπολύτιμος. Ο Κάρλος θα ήταν πολύ πιο χρήσιμος.

Βγαίνουν τα μαχαίρια στα φανερά πλέον!Άντε να τελειώνουμε με την αποτυχημένη προσπάθεια του Μαύρου για να συνεχιστεί το φαγοπότι…
ΘΩΜΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ…ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟ!

αυτοί οι 3 είναι οι μόνοι που δεν βρέθηκε κάποιος να τους θέλει. άρα ξέμειναν. κ αφού τους έχεις, τι να τους κάνεις; ανακύκλωση; τους βάζεις μπας και…

μόνο τον ρίκκα λυπάμαι. κάποτε ήταν παίκτης. για τον λαγό τα έχουμε πει κ ο γκερέιρο όταν θέλει να παίξει, παίζει. αλλά δεν θέλει, διακοπές στην Ελλάδα κάνει

Ναι αλλά αν φύγει κάποιος από αυτούς θα έχουμε κλάματα πάλι…“Πάει κι ο Λαγός!Τι θα απογίνουμε τώρα?”!
Εντάξει ο Γκερέιρο θα φύγει μόνο αν μπει λουκέτο στην ομάδα…:lol:

ο γκερειρο παίζει να ειναι ιδιοκτήτης της ομάδας πλέον. :lol:

αυτος δεν πηγε Κινα?

Αυτος ηταν ο Ντρογκμπα

[SPOILER]:tomato: Οκ σορρυ φευγω απ το θρεντ[/SPOILER]

Λαθος δικο μου
ο Λεοναρντο ηταν για Κινα

sorry κιολας, υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που σθνεχεια βλεπω αυτον τον μαυρο να φοραει τις ρεη-μπανιες; τι παιζει;

θα τους εξολοθρεύσει όλους.
ειναι μήνυμα στους εχθρούς της αεκ.

[B]«Δεν το έχει ο Μαύρος»?[/B]

Tο δεύτερο γκολ με την Ρέξαμ ο Σκόκο το έβαλε;

“Είναι γνωστό πως την βλακεία δεν την νίκησε κανείς. Για να νικήσεις την συκοφαντία και την παραπληροφόρηση θέλει κόπο και τρόπο. Τον κόπο δεν τον φοβάμαι. Δεν έχω όμως τον τρόπο. Αυτόν τον γνωρίζουν αυτοί που διαβιούν στον χώρο του παραποδόσφαιρου που φυσικά δεν ανήκω εγώ. Και για να απαλλάξω τον Θωμά από το βάρος της παρουσίας μου που του πρόσθεσαν κάποιοι από την πρώτη κιόλας μέρα της Προεδρίας του ανακοινώνω πως δεν προτίθεμαι να αναμιχθώ στα επικείμενα διοικητικά πράγματα της ΑΕΚ. Ευχαριστώ τον κ. Μαύρο για την τιμή που μου έκανε αλλά με μένα δίπλα του και τόσους επαγγελματίες δολοφόνους της ΑΕΚ γύρω του ο στόχος θα ήταν εύκολος”

[B]Γιάννης Βούρος[/B]

Γροντή παικτούρα γείτονα στο χωριο παρτους τα σωβρακα.Θυμαμαι 11-12 χρονων να παιζουμε μαζι μπαλα.Εννοείται τον έσκιζα,χα

η κατάντια της αεκ λέμε.

Χαμός…κλείνουμε λέει Φουρτάδο, Τσουκαλά και Κουτρουμπή…

γελασα οταν το διαβασα αυτο.που σε καταντησαν μωρη αεκαρα:(

ο φουρταδο ειναι καλος(λίγο στο μυαλό δεν ξέρω τι παίζει). προσπάθησε και η αελ να τον πάρει αλλά με τόσα μετρητά στο χέρι δύσκολο.
οι τσουκαλας μπορεί να πάει και αλλου

Για κάποιο περίεργο λόγο πιστεύω σε Φουρτάδο. Χωρίς να έχω κανένα δείγμα…χεχεχε! Ο Μητρόπουλος είναι καλή περίπτωση για την κατάσταση στην οποία είμαστε