Αεκαρα

Σε κάθε περίπτωση δεν παίζει του χρόνου να είμαστε α εθνική. Είτε θα αποβληθούμε από το πρωτάθλημα είτε θα υποβιβαστούμε αγωνιστικά. Αυτή η ομάδα δεν σώζεται με τίποτα.

αυτος που αποφάσισε να ανακοινώσει οτι δεν θέλει πια τον κουτσιανικουλη ενω εχει συμφωνήσει και υπογράφει με άλλη ομάδα πρέπει να πάρει κάποιο βραβείο.

Ο μεσι των φτωχων φοβηθηκε οτι θα χαλασει το ονομα του στην ΑΕΚ και γιαυτο προτιμησε τη σιγουρια του Οφη,επισης δεν αντεξε το γεγονος οτι θα ηταν αναγκασμενος να εχει συμπαικτη τον αρκουδα.:stuck_out_tongue:

Βλάχος: Δεν παρακαλάμε κανέναν

Nooτροπια μεγαλου προπονητη ο Βαγγελης.:stuck_out_tongue:

αγάπες για ακόμη μια φορά.
πήγαν στην εφορία που είναι το θέμα της αεκ οπαδοί και απείλησαν τον έφορο που χειρίζεται το θέμα γράφοντας εξω απο το γραφείο συνθήματα …αγάπης για το τι θα του κάνουν αν δεν εχει καλή εξέλιξη το θέμα :lol:

[B]ΑΕΚ2,40 -3,00- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ2,50[/B]

δεν ξέρω ποιος μαιμουδοεπενδυτής είναι πάλι αυτός ο νέος, αλλά ελπίζω πως η πιτσιρικαρία κοστίζει πολύ λίγο κ μπορεί και να ψηθεί τελικά…

χάθηκε κ αυτός ο μανσον να μας πει καμία αλήθεια

crimson αυτο δεν ειναι τπτ, στο χιλ αεκ 2.80-αστερας 2.75

…στο ντέρμπι της αγωνιστικής

εδώ δεν μποούμε να πάρουμε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και ακούγεται για κιούελ?

Ε στην κατασταση που ειναι τωρα ο Κιουελ επιτυχια ειναι για αυτον…

περπατάει αυτός?

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ :stuck_out_tongue:

lol εδω δεν επιασε ο νεος κιουελ(μπερνς) θα πιασει ο κανονικος?
αντε καλο ξεκινημα να εχουμε.

δεν ελπιζω σε τιποτα.στοχος η δεκαδα(?)

Και η παραμονη μην σου πω :stuck_out_tongue:

Παντως εχω απορια να δω αυτην την ομαδα σε επισημο αγωνα, θα κατσω σιγουρα να το δω σημερα. 19.15 ειναι;

καλη αρχη να χουμε. δεν ξερω αν θα παω να δω το ματς αν και το σκεφτομαι ετσι για να χαζεψω

Άκυρο αλλά… μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί έχουμε ακόμη ως έδρα το ΟΑΚΑ?!

Τι εννοεις και που αλλου να πηγαιναμε;

Θες να πεις να νοικιαζαμε ενα μικροτερο γηπεδο;

Μέχρι 10-15 χιλιαρικάκια θα ήταν αρκετό πιστεύω… εκεί μια στρούγκα να γίνεται κολαστήριο… μπας και πάρουμε κανά χ με τους ‘‘μικρούς’’ :stuck_out_tongue:

ένα τέτοιο οικογενειακό κλίμα http://www.youtube.com/watch?v=7CrCdc-1_hs ρε παιδί μου!

Τι γινεται ρε? Καπου ειδα 21.30 οτι παιζουμε τελικα και τωρα βλεπω πως ληγει και χανουμε. Καλα δεν πρεπει να εχασα και πολλα αλλα για πειτε οποιος το ειδε…

προσωπικα μας περιμενα 3 φορες χειροτερους.να φανταστεις οτι καναμε και φασεις.
το γκολ ηταν λαθος του κωνσταντο βασικα.οκ για αυτη την ομαδα,καλα ηταν πιστευω.