Από Γενάρη και βλέπουμε
Για τις 17 Ιανουαρίου του 2013 μετατέθηκε το ΔΣ το οποίο ίσως κρίνει την επένδυση του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως αποφασίστηκε στην 4ωρη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
Αργει το πραγμα.
Από Γενάρη και βλέπουμε
Για τις 17 Ιανουαρίου του 2013 μετατέθηκε το ΔΣ το οποίο ίσως κρίνει την επένδυση του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως αποφασίστηκε στην 4ωρη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
Αργει το πραγμα.
Έχει φανεί από την αρχή ότι περιμένουν να περάσει ο νόμος με τις δόσεις των οφειλών. Επίσης φαίνεται να υπάρχουν και κωλυσιεργίες στο μάζεμα των χρημάτων από Αγγλία μεριά φαντάζομαι. Γενικά η ιστορία κουράζει πλέον σε ενοχλητικό βαθμό. Κατανοώ ότι κάπως πρέπει να την συντηρούν μέχρι να βγει η τελική απόφαση, αλλά ρε παιδί μου είναι ενοχλητικό να σε αντιμετωπίζουν σαν να σαι καθυστερημένο χρυσόψαρο.
Δεν εχει νοημα να ασχολουμαστε, καθολου.
Μας συμπεριφερονται σαν καθυστερημενα χρυσοψαρα οπως λες.
Εχει χαθει τελειως η πιστη/ελπιδα οποτε οτι και να κατσει ειναι σημαντικο.
Την παλεύεται? Εγώ όχι για πολύ ακόμα. Ούτε παλαίμαχοι δεν παίζουν τόσο ταλαίπωρα…
Καλά για επόπτες τι να πεις. Και τα 3 τετ α τετ του Πανθρακικού, εκ των οποίων το ένα κατέληξε στο γκολ, ήταν offside. Μετά από τέτοια εμφάνιση όμως…
Για το λουτσο εμφανιση τελειως,κ αν δεν καθονταν καποια χ τις δυο αυτες αγωνιστικες που μας περασαν θα ημασταν 5-6 ποντους μακρια απο τη ζωνη υποβιβασμου.Παει τον φαγαμε τον πρωτο γυρο,θα παρακαλαμε το ντουσαν στο επομενο ματς να κατσει να χασει επειδη ειναι ΑΕΚαρας.
“Εκ των έσω σχέδιο να πέσει η ΑΕΚ”!
“Αρχίζω να πιστεύω το ακραίο σενάριο ότι εξυφαίνεται σχέδιο πτώσης της ΑΕΚ. Και φοβάμαι ότι είναι εκ των έσω”
Δημήτρης Χατζηχρήστος, επικεφαλής Original, στη ραδιοφωνική “Εφεση στον Σκάϊ”.
“…”
Καλά σ αυτή τη χώρα και ειδικότερα σε αυτή την ομάδα τίποτα δεν με εκπλήσσει πλέον…
Oύτε με ομάδα β εθνικής δεν μας δίνουν πέναλτι…
Πως παιζουμε;
Να φανταστω εχει βαλει τα δευτερα…:lol:
Ηρωικές απαλευτοκαταστάσεις…
Ευτυχως που δεν υπαρχει πουθενα στο ιντερνετ δηλαδη.
γαμώτο γέλασα
ΑΚΡΙΒΩΣ
Οι πιτσιρικαδες δεν εχουν να φανε, ο Μαυρος λεει οτι παμε για Δ αλλα ο Γκεκας, Γκεκας!
καλά με αυτή την είδηση για Γκέκα γέλασα πάρα πολύ!
πάντως χλωμό το κόβω να μπαίνουν οι επενδυντές
Δυστυχως και εγώ χλωμό το βλέπω πλέον. Και δεν ξέρω και τι νόημα θα χει αν μπούνε σε 2-3 μήνες. Λογικά θα χει βαρέσει κανόνι. Ο Μητρόπουλος καλό παιχτάκι πάντως:-k
ναι ρε παιδιά, τι ειναι αυτά τα γελοία !!! #-o#-o [-X[-X[-X
πλέον πιστεύω οτι οι επενδυτές περιμένουν να πέσει για να την πάρουν, για να πιέσουν κ άλλο για μείωση χρεών + να εχουν σε έλεγχο το μπατζετ του χρόνου
Παπαριες των δημοσιογραφων κλασσικα,δεν υπαρχει σαλιο στην ομαδα,ολα ειναι διαλυμμενα,δικαιωμα μεταγραφων δεν υπαρχει(νομιζω) και αυτοι γραφουν για γκεκες και μαντζιους.
Να περιμενουν να πεσει για να την παρουν παλι δεν καταλαβαινω το point,δηλαδη πιο τιμιο θα ηταν να ειχαμε πεσει για λογους χρεων μια κ εξω παρα να ξεφτιλιστουμε με τετοιο τροπο κ να πεσουμε αγωνιστικα στη β εθνικη κλπ.
Αυτά τα οι παίχτες δεν έχουν να φάνε μόνο οι δημοσιογράφοι της ΑΕΚ θα μπορούσαν να τα κάνουν πρώτο θέμα μιας και τώρα τελευταία έχει κοπεί το πολύ το τάισμα στο οποίο ήταν μαθημένοι όλα αυτά τα χρόνια. Και σε κάθε ευκαιρία να κάνουν την ομάδα μπουρδέλο.
Οι παίχτες από την άλλη μια χαρά έχουν καταλάβει που βρίσκονται και συμπεριφέρονται λες και παίζουν στον Αλμωπό Αριδαίας. Σε μια σοβαρή ομάδα όπως ο γαύρος βέβαια με το που βγάλει κανείς τέτοια θέματα έξω, η γλωσσίτσα κόβεται ενίοτε κυριολεκτικά.
Σε μας όλοι έχουν λόγο και άποψη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα διαφοράς σοβαρότητας ήταν ο ανηψιός του Στέλιου Μανωλά που στην ΑΕΚ φέρονταν ως Δερβέναγας και ο μπάσταρδος ο θείος να σιγοντάρει “δεν θα τραβήξει το ανήψι όψα τράβηξα εγώ στην ΑΕΚ” και με το που πήγε στο λιμάνι το μόγγολο έστελνε sms σε κολλητούς “θέλω να φύγω από εδώ”.
Αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο μια ομάδα για να λειτουργήσει σοβαρά θέλει παιδιά-μπουμπούκια όπως ο Μαρινάκης και ο άλλος μαφιόζος του παοκ.
Στην ΑΕΚ πρέπει να βαράς προσοχές σε παλαίμαχους και ερασιτεχνικές.
http://original21.com/headlines/193
Η θέση της βαθμολογίας δεν έχει καμία σημασία τελικά. Ας το δουνε οι οπαδοί άλλων ομάδων που είναι τίγκα στους φασίστες.