Αεκαρα

Μονο η στολη των ες ες του λειπει του παπαρα.Τραγικος

βέβαια! είναι γνωστό πως ο Κατίδης λατρεύει την Α. Ελλάδα…
στον ελεύθερο χρόνο του μετά τα azapulini gliculini που ανταλλάζει με 15χρονα στο twitter και τις φωτό στο instagram με τα τατού του που ανεβάζει, διαβάζει με πάθος ιστορία και γιαυτό έκανε αρχαίο σπαρτιάτικο χαιρετισμό στον θεό ήλιο!

…κιεμένα προς το αρχαιοΕλληνικό μου κάνει, αλλά είναι όντως μέγιστη χαζομάρα[-X
:):!:

καλά που δεν άνοιξε τα δάχτυλα, μπορεί να νόμιζαν ότι είναι μούντζα και να του έριχναν 4 αγωνιστικές

σοβαρά τώρα, περιμένω σχόλιο Λίνεν και οργανωμένων για τον εμετό

αυτό ακριβώς!
και εγώ σχόλιο από Λίνεν περιμένω γνωρίζοντας τις πολιτικές του πεποιθήσεις…

μαλακισμένο δεν έχεις καμιά θέση στην ΑΕΚ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

να πάρει θέση όχι μόνο η Ορίτζιναλ, αλλά και όλοι χωρίς να κάνουν τις πάπιες

“Θέλω να λύσω μια παρεξήγηση. Δεν σημαίνει κάτι αυτό για μένα. Έδειχνα στην κερκίδα τον Μιχάλη Παυλή και αφιέρωνα το γκολ. Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Θέλω να χαρώ τη νίκη. Δεν έχουν να κάνουν με μένα αυτά τα πράγματα. Είμαι ποδοσφαιριστής και θέλω να χαρώ την νίκη”.

τι λέει ρε το πουστόπαιδο???

Ερωτηθείς μετά το ματς γιατί το έκανε δήλωσε στη Nova:

«Τίποτα, απλά σε μία συζήτηση με τους παίκτες θέλαμε να ακούσουμε τον κόσμο να φωνάζει όσο πιο δυνατά γίνεται.

Να σηκωθεί όλος ο κόσμος. Για αυτό έκανα αυτόν τον χαιρετισμό της Χρυσής Αυγής. Δεν σημαίνει κάτι αυτό για μένα. Έδειχνα στην κερκίδα τον Μιχάλη Παυλή και αφιέρωνα το γκολ. Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Θέλω να χαρώ την νίκη. Δεν έχουν να κάνουν με μένα αυτά τα πράγματα. Είμαι ποδοσφαιριστής και θέλω να χαρώ την νίκη».

μια ζωη καγκουροβλαχος ηταν,δεν θα αλλαξει τωρα.

Παντως καταφερε να ασχοληθουνε ξαφνικα ολοι μαζι του,εκει που ειχαμε ξεχασει οτι υπαρχει το “σουπερ ταλεντο”

Πανηγύρισα με αυτό τον τρόπο γιατί ήθελα να μας βοηθήσει περισσότερο ο κόσμος. Για μένα δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Ήταν ένας πανηγυρισμός που παραπέμπει σε αυτό το κόμμα, τη Χρυσή Αυγή, και το έκανα για να πανηγυρίσει πιο έντονα ο κόσμος μαζί μας…"

Και πρόσθεσε: “Είχα ανάγκη ένα γκολ. Το ήθελα πολύ γιατί όλα αυτά που συμβαίνουν στα τελευταία ματς δεν με βοηθάνε…”

οπως το ειπα.μονο φρατζα και τατου.

και αλήθεια να ειναι, παλι να τον διώξετε. ρε αυτος δε μπορεί να κανει κοντρόλ!!!
ανοίγει την μπάλα λες και ανοίγει φύλλο για πίτα!!

Ενταξει ο τυπος πρεπει να ειναι καθυστερημενος

ρε τί μαλακίες είναι αυτές από τον κατίδη!!πούλο από την αεκ.δε χωράνε φασίστες στην ομάδα.

είναι όντως τόσο χαζόχαζος αλλά δεν πιστεύω με τίποτα να είναι τόσο τούβλο για να ισχύουν αυτά που λέει…

btw
"get rich or die tryin" τατού…! #-o

Ρε παιδιά το παιδί είναι καψούρα με την Βούλα και προσπαθεί να την φάει από τον Κασίδα. Αμαν πέσατε να τον φάτε. [-X

[SPOILER] ΨΟΦΟ ΜΟΝΟ[/SPOILER]

εντωμεταξυ προσπαθει να το δικαιολογησει λεγοντας οτι αφιερωσε το γκολ στον παυλη που ηταν στην κερκιδα.
τωρα πως το γεματο σκατα μυαλο του πειστηκε οτι αυτο ειναι δικαιολογια,ειναι αλλο θεμα.

γελαω παντως με την “τι κανει το μαλακισμενο” εκφραση του γκερειρο διπλα του.

Επισης,

:’)

έδειχνε τον Παυλή λέει :’) Σίγα μην έδειχνε και το φεγγάρι στο Γκερέιρο

Αισχος και ντροπη, να σκιαστει μια νικη με τις μαλακιες του κωλοπαιδιου.

τωρα τον εβγαλαν στο νοβασπορ φμ
σαν κλαμενο μ**νι μιλαγε και ειπε οτι δεν εχει ιδεα τι σημαινει αυτο,και νομιζε οτι σημαινει να σηκωθουν ολοι ορθιοι…

Πίσσα, πούπουλα και καζάνι στο παιδαρέλι. Δεν αξίζει να βρίσκεται στην ΑΕΚ, στον αθλητισμό, πόσο μάλλον να υπάρχει.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο Γιώργος Μαυρωτάς ο οποίος είπε: [B]“Τουλάχιστον στο χαιρετισμό δεν φοράει τη φανέλα να μείνει λεκές στην ιστορία…”[/B]

Τα είπε όλα.

Ο Λινεν πάντως τον κάλυψε. Έχω την εντύπωση πως το έκανε για να μην του τελειώσει την καριέρα και αφού πίστεψε στις κλάψες του.