οι μαλακιες πληρωνονται…
το αποκλειω να μη γνωριζε τι εκανε…μαλιστα μου φαινεται πολυ υποπτο…ακυρο εντελως…
οι μαλακιες πληρωνονται…
το αποκλειω να μη γνωριζε τι εκανε…μαλιστα μου φαινεται πολυ υποπτο…ακυρο εντελως…
ο αριστερος χελακης και οι σπορφμιτες δημοσιογραφοι χαιδευουν αυτακια. μα γιατι δεν εκπλησομαι;;
Ρε ελρικ τι χαιδεύουν?ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθεί λογικά και βάση κανονισμών…Προφανώς ήταν μαλακία του μεγάλη ΟΜΩΣ είτε έτσι είτε αλλιώς δεν βγήκε να κάνει κανα ναζιστικό κύρηγμα αμέσως μετά.Δηλάδη αν μια στο εκ. είναι φασίστας (λέμε τώρα) δεν στήριξε αυτή την θέση δημόσια άρα το πιθανότερο είναι να ήταν η μαλακία της στιγμής.Μην το κάνουμε ιερά εξέταση…Εγώ πιστεύω ότι ήταν ανωριμότητα και επιπολαιότητα της στιγμής.Μετά που κατάλαβε τι έκανε το μετάνοιωσε η τουλάχιστον έτσι έδειξε.Αυτό μετράει.Το ζήτημα θα έπρεπε να πάρει μεγάλες διαστάσεις μόνο αν έβγαινε και έλεγε ξέρω τι έκανα και καλά έκανα και σε οποιον γουστάρει.Τότε ναι θα ήταν σοβαρότερο το θέμα.Την ποινή που προβλέπεται πρέπει να φάει, δεν ξέρω πόσο είναι αλλά καμια 10αρια αγωνιστικές θα ήταν λογικό.Μην ξεφεύγουμε όμως και κάνουμε λαικά δικαστήρια.Δηλάδη οκ με την λογική μερικών θα έπρεπε να τον κρεμάσουμε ανάποδα και να τον σύρουμε γύρω απο την πόλη 10 φορές.Ας σκοτώσει ο καθένας λέω εγώ τον φασίστα μέσα του γιατί δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε καλά σαν κοινωνία και τα κοράκια άλλο που δεν θέλουν.
Τι περίεργο; Αυτός που πιστεύει πως το ολοκαύτωμα είναι σκευωρία των Εβραίων, υπερασπίζεται τον παίκτη που έκανε ναζιστικό χαιρετισμό, πιστεύει πως αυτό δεν είναι κάτι σοβαρό και λέει εμάς τους υπόλοιπους φασίστες. Είπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα, δηλαδή. Damnation, δεν το έχεις καταλάβει μάλλον, αλλά ακόμη και αναρχικός άθεος να δηλώνει μια μέρα ο Άδωνις κι εσύ, η άποψη σου για το τι είναι φασιστικό και τι όχι δεν έχει καμία αξία για εμάς τους υπόλοιπους.
Η ποινή που προβλέπεται, αν κατάλαβα καλά, είναι αποπομπή από την Εθνική Ελλάδος για τους ίδιους λόγους όπου σουταρίστηκαν τα φασιστάκια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η κίνηση αυτή παραπέμπει σε ναζιστικό χαιρετισμό, ο ίδιος πάντως δήλωσε: “Πανηγύρισα με αυτό τον τρόπο γιατί ήθελα να μας βοηθήσει περισσότερο ο κόσμος. Για μένα δεν σημαίνει τίποτα αυτό. [B]Ήταν ένας πανηγυρισμός που παραπέμπει σε αυτό το κόμμα, τη Χρυσή Αυγή, και το έκανα για να πανηγυρίσει πιο έντονα ο κόσμος μαζί μας[/B]…”
δεν γινεται να μην ξερεις ειδικα μετα απο τοση προβολη τα τελευταια 2 χρονια τι ειναι αυτος ο χαιρετισμος…
απλα του αρεσει να ασχολουνται ολοι μαζι του ακομα και με αρνητικο τροπο, και για αυτο και το εκανε κατα την γνωμη μου…
ο κατιδης οπως σωστα γραφτηκε παραπανω,ειναι δειγμα της καταντιας της ελληνικης κοινωνιας.της καγκουριας,της αμορφωσιας,του τρεντ ειναι της μοδας η χρυση αυγη που ας το παιξω και εγω σκληρος θα γαμαω θα δερνω στα γκομενακια.αυτοι οι ανθρωποι ομως,ψηφιζουν και εβγαλαν με 7% τους φασιστες στη βουλη,ενω στην επομενη θα τους δωσουν 15%.δεν ειναι τοσο ακινδυνοι οσο νομιζεις.και στην τελικη περιμενες να εχει τα αρχιδια να το παραδεχτει οτι ειναι?ας λουστει τις συνεπειες τωρα.
btw περασα μια βολτα απο τη σελιδα του στο fb.κλασικα δυο πλευρες.η μια που κραζει(πλειοψηφια) και μια αλλη μικροτερη που λεει οτι δεν την ενδιαφερουν οι πολιτικες το αποψεις και οτι ειναι παιχταρας.κοινως δεν τον πιστεψε κανενας οτι χαιρετουσε τον παυλη και οτι δεν ηξερε(δεν ρωταγε?):lol:
Ισόβιος αποκλεισμός από τις εθνικές ομάδες
έχουν βγει και όλοι οι κατατρεγμένοι “πατριώτες” στα διάφορα φόρουμ και λένε για ρατσισμό κατά των Ελλήνων, Δωρικούς χαιρετισμούς( εδώ γελάμε), και σφυροδρέπανα. Όποιος δεν γουστάρει πλέον ναζισμό, φασισμό κτλ είναι αυτομάτως αναρχοκομμουνιστής Σταλινικός, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Τούρκος κτλ όλα σε ένα κ συμφέρει.
και ο σταυρος ειναι αρχαιο συμβολο,αλλα οταν τον φοραει καποιος τον λες χριστιανο νομιζω8)
http://www.sports-data.net/index.php/chani-sta-chartia-to-mats-i-aek/
δυστηχώς παίζει να το χασουμε στα χαρτιά το μάτς…
θα εκργαγει το κεφαλι μου με τα σχολια…
δεν μπαινω καν στην διαδικασια να σου απαντησω σοβαρα νταμνεισον. συνεχισε να σιγονταρεις και να κανεις τον φιδογλωσσο.
καλα να παθει με το μυαλο που κουβαλαει
Παραδόξως θα συμφωνήσω με την πρώτη παράγραφο. Στην δεύτερη μόνο με το μπολνταρισμένο. Δεν είναι τελειωμένος, ναι, πιθανότατα είναι φασίστας “της μόδας” και όχι τελειωμένος, ιδεολόγος φασίστας, αν μείνει ατιμώρητος όμως σκέψου το κύμα ενθουσιασμού που θα ξεσπάσει ανάμεσα στους νεοναζί και τους “υποστηρικτές” τους που ένας “δικός τους” έμεινε για μια ακόμη φορά ατιμώρητος και θα έχει το δικαίωμα κάθε ΣΚ να αγωνίζεται μπροστά σε κάθε ελληνική τηλεόραση, χτυπώντας ξανά και ξανά το ότι την σκαπούλαρε παρά το ότι είναι.
Όχι, λοιπόν, να πάει στον διάολο ο Κατίδης και κάθε Κατίδης, να τιμωρηθεί όπως του αξίζει από Ορίτζιναλ και διοίκηση, όπως και γίνεται ήδη λογικά, και να κοπεί ο αέρας στα εκκολαπτόμενα νεοφασιστάκια των γηπέδων.
Μετά ξέφυγες προς αλλού, όπου ούτως η άλλως είπα ότι διαφωνώ καθέτως, οπότε δεν σχολιάζω.
εγώ πάντως δεν δέχομαι ότι δεν ήξερα και ότι είναι βλάκας. όποιος κάνει τέτοιες κινήσεις σε τόσο κόσμο και με πολύ ακόμα κόσμο να το βλέπει από την τηλεόραση ξέρει πολύ καλά τι κάνει. ήθελε να το κάνει και περίμενε την κατάλληλη στιγμή. εκεί που τον κράζουν όλοι γιατί δεν μπορεί να μαζέψει τα πόδια του και έβαλε το νικητήριο γκολ. εκεί σα να ήθελε να μας το τρίψει στα μούτρα. φαίνεται στο βλέμμα του πόσο περήφανα το κάνει. φαίνεται στις δηλώσεις που ήταν σαν βρεγμένη γάτα και όχι κλαμμένος/στεναχωρημένος και ότι άλλο μας λένε ότι ήτανε.
εδώ όμως είναι ΑΕΚ. αν έβαζε το γκολ στην άλλη εστία, μπροστά στην Ορίτζιναλ, θα το έκανε? εκεί να σε δώ Κατιδιάρη. τέτοιοι παίχτες δεν χωράνε στη ΑΕΚ. να πάρει δρόμο.
κρίμα που η ΠΑΕ δεν παίρνει θέση (όχι ότι περίμενα κάτι διαφοερετικό). τουλάχιστον η Ορίτζιναλ βγήκε πιο ανοιχτά από ότι περίμενα
Σκατιδης ειναι ξενο σωμα πλεον, απλα το θεμα ειναι να μη τιμωρηθει η ομαδα για την ηλιθιοτητα ενος πιτσιρικα.
Αξιζει βεβαιως να σημειωθει οτι ο οποιος “αντιφασισμος” του Ελληνα εξαντλειται σε περιπτωσεις Κατιδη, Παπαχρηστου με αφορισμους μεσω FB και τιμωριες χωρις νοημα την ιδια στιγμη που το φασιστικο κομμα κανει παρελαση στη Βουλη, σε γειτονιες, σε δικαστηρια… =D>
Εσύ πως τον εκφράζεις τον αντιφασισμό σου?
πω ειλικρινα ρε σεις κανετε σαν να μπηκε στη βουλη με τανκ ο κατιδης (ο ποιος?). απο τη θεσσαλονικη θυμαμαι λεγανε για το ποσο στοκος ειναι ο τυπος. τρεντοχρυση αυγη ειναι, ο,τι ειναι της μοδας, να κανουμε λιγη μουρη παραπανω στο τουιτερ και στο φμπ περα απο τα τατουαζ και το ποδοσφαιριλικι μπας και ριξουμε κανα γκομενακι.
αν ηταν συνειδητοποιημενος φασιστας δε θα κλαιγοταν σαν κοριτσακι, δεν ηξερα/δεν ηθελα/χαιρετησα τον παυλη. δε μπορω να φανταστω τον ντι κανιο να κλαιει, πως δεν ηξερε τι εκανε.
περα απο αυτο δηλαδη το ποσο στοκος ειναι φαινεται απο το γεγονος πως ουτε να δικαιολογησει τη μαλακια του δεν μπορει.
τελοσπαντων, εχουμε αφιερωσει πολυ παραπανω φαια ουσια απο ο,τι θα επρεπε. ενας ηλιθιος ειναι που δε θα επρεπε να μπορει να ψηφιζει, μαζι με ενα πολυ μεγαλο ποσοστο του πληθυσμου, καλα ελεγε ο δημοσιογραφος στην συνεντευξη τυπου
Θα διαφωνήσω και με haliseco και με Giannis. Για την ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ιστορία το να ξεκαθαρίζουν οι οπαδοί της το ότι δεν εκφράζονται από τέτοιες συμπεριφορές και δεν τις θέλουν στην ομάδα τους και να υπενθυμίζουν τη σημασία τέτοιων χειρονομιών. Φαντάζομαι θα έμαθε και ο Κατίδης πως ο κόσμος “δεν σηκώνεται για να σε χειροκροτήσει” γιατί τον διέταξες αλλά γιατί πραγματικά σε εκτιμάει. Αν συνεχίσει να θέλει να είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα ανακαλύψει πως πρέπει να δουλέψει το τριπλάσιο πλέον για να τον εκτιμήσουν ως ποδοσφαιριστή. Και δεν του φταίει κανείς.
Προσωπικά, ελπίζω στο να παρθεί μια ξεκάθαρη θέση και από τις υπόλοιπες ομάδες και τις διοικήσεις. Φέτος τα πρώτα σε εισιτήρια ματς του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ στο μπάσκετ ήταν αυτά με τούρκικες ομάδες. Σε ματς στο Καραϊσκάκη (που ως γαύρος έχω άποψη) έχουν υπάρξει ακροδεξιές συμπεριφορές και βία στην εξέδρα που… ξεχάστηκαν και κανείς δεν πήρε θέση και αθλητικές εφημερίδες κάνουν πολύ προπαγάνδα στους έλληνες νεοφασίστες και στα “όπου φυσάει ο άνεμος” πιστεύω τους (εγώ πλέον μου έχω blockarei μέχρι και το gazzeta γιατί αηδίασα με το πώς προσπαθούν να προωθήσουν φασιστικές νοοτροπίες σε αφελείς αναγνώστες.)
Αν οι ΑΕ δεν έχουν πρόβλημα να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές στο προϊόν τους, καλό είναι να το ξέρουμε και οι υπόλοιποι.