Αεκαρα

Τι περιεργες μερες ρε διαολε…

η αστυνομια λεει…

μηνυμα στο κινητο του κορακιου λεει…

απειλη να τελειωσει το ματς λεει…

αρση απορρητου λεει…

οτι να’ναι λεω.

Γιατί ότι να ναι? Δεν πρέπει να ελεγχθεί, εφόσον έχει αποφασίσει αρχικά να συνεχιστεί ο αγώνας και έχουν συναινέσει όλοι οι παράγοντες, το γεγονός ότι από ένα τηλέφωνο φαίνεται να αλλάζει απόφαση? Την μια δεν πιστεύεται ότι συμφωνήσανε, τώρα ότι να ναι κτλ. Αφού το ρεπορτάζ ήταν συνεχές εκείνη την ώρα, δεν θα μας τρελάνουν ξαφνικά. Ας πέσει η ΑΕΚ και ας τιμωρηθεί, αλλά να βγει και έξω τι παίχτηκε. Δεν θέλω να αδικήθει κάποιος, αλλά τα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες γενικώς αυτής της ομάδας και εκ των έσω φυσικά και ίσως και κυρίως (πχ ιστορία Ψωμιάδη), πρέπει κάποτε να σταματήσουν. Νισάφι πια…

καταρχην το μηνυμα το ειχε στειλει ο κομποτης,σε αυτο πιστευω μπορουμε να συμφωνησουμε ολοι…

απο κει και περα,σιγα μην κανουν αρση απορητου για αυτο το πραμα,εδω σε σπανιες περιπτωσεις σπανε τα απορητα των τηλεφωνων

http://www.sportdog.gr/article/165173/mporei-na-sothei-akoma-ki-timorithei

διαβαστε και ενα αρθρο που μαλλον ειναι χιουμοριστικο

Δεν είναι και τόσο χιουμοριστικό. Το χε διαβάσει και από άλλες πηγές. Το χουν ξεφτιλίσει γενικώς. Κανονικά 10-12 ομάδες θα πρεπε να χει η πρώτη εθνική και να είναι σαν το Σκωτσέζικο. 4 γύροι. Ούτε πλευ οφς, ούτε τίποτα.

Ιδανικά 12 ομάδες, 2 γύροι και δεύτερη φάση (επίσης 2 γύροι) με πρώτη εξάδα να παίζει για πρωτάθλημα και ευρωπαϊκά εισιτήρια και δεύτερη εξάδα για αποφυγή υποβιβασμού. Σύνολο 32 αγώνες με μπόνους ανάλογα την θέση στην τελική κατάταξη για να αποφεύγονται αδιάφορα ματς.

Νά 'χαμε να λέγαμε όμως…

Σταματήστε ν’ ασχολείστε πριν είναι αργά.

Επειδή μαζευτήκανε ξαφνικά πολλοί αρειανοί, γύπες φάση, τελευταία εδώ γύρω,πάρτε ανακοίνωση για γέλια ή για κλάματα του σούπερ 3 κατά της ΑΕΚ. Αυτοί οι χουλιγκάνοι των ομάδων ρε παιδί μου ζούνε σε παράλληλα εναλλακτικά σύμπαντα.

Καποιος φοβαται τον ενδεχομενο του υποβιβασμου φαινεται. :’) Ενταξει, εγω δεν πιστευω πως θα ριξουν μειωση βαθμων στην Αεκ, το πολυ να φαει γερο χρηματικο προστιμο και να εχει την ευκαιρια να ρεφαρει αν παιξει μπαλα με Ατρομητο. Με οσα εγιναν τις τελευταιες μερες βεβαια, αν δεν νικησει, ουτε που θελω να φανταστω τι κυνηγι θα φανε οι παιχτες της. Θα τους δουμε ολους στο τελευταιο παιχνιδι να μεταμορφωνονται σε Μπαρτσελονα. ;p

καλα,αν δε φαει μειωση βαθμων θα ναι πραγματικο σκανδαλο μεταξυ μας

Εγω δεν πιστευω πως θα φαει και στο σημειο που ειναι βαθμολογικα, δε νομιζω πως ειναι και δικαιο. Ασε που αν πεσει το μονο βεβαιο ειναι πως θα παιξει παραγραφη χρεων και ισως γι αυτο να την κρατησουν.

Δεν υπάρχει παραγραφή χρεών και δεν εξαρτάται η ποινή μιας ομάδας από τη βαθμολογική της θέση αλλά από το αν ο αγώνας διακόπηκε με υπαιτιότητά της ή οχι.

Πίσω στα θρανία και μην φέρεις μεκανάκια αν γίνεται. :razz:

Θεωρητικα εχεις απολυτο δικιο, πρακτικα ομως, μπορει και οχι.

Και πρακτικά δίκιο έχω.

Να φαει η Αεκ υποβιβασμο με τα δεδομενα ως εχουν; Μου φαινεται υπεραπιθανο σεναριο. Θα δουμε.

Ποια είναι τα δεδομένα?

Αυτο ακριβως.

Ο ΑΡΗΣ επεσε το 2005 και εχασε περσι την Ευρωπη, επειδη η διακοπη του αγωνα με χτυπημα σε παιχτες (ή διαιτητη) λογω υπαιτιοτητας του τον οδηγησαν σε ποινη μειον τριων βαθμων.

Οτιδηποτε περα απο αυτο και για την ΑΕΚ, ειναι σκανδαλο.

Απλα καποιοι βολευονται να συγκρινουν το ματς της Κυριακης με τη διακοπη στη Βεροια, οπου δε χτυπηθηκε κανεις (οχι οτι αυτο ειναι κριτηριο για το αν θα συνεχιζεται ενα ματς, αλλα μιλαω βασει δεδικασμενου) και τελειωσε κανονικα ή βολευονται να ξεχνανε τον τελικο με τον Ατρομητο. :roll:

ΥΓ.: Οντως καταπτυστη η ανακοινωση των οργανωμενων του ΑΡΗ …το να ισχυριστει καποιος οτι η ΑΕΚ δεν εχει δικαιωμα να λεει οτι τη ριξανε (που ειναι και η αποψη μου), δεν εχει κανενα σημειο επαφης με ολο αυτο τον οχετο.

απίστευτη πραγματικά η ανακοινωση των οργανωμένων του άρη.

το οτι δε χτυπήθηκε κανείς στο μάτς βέροια-άρης δε σημαίνει οτι δεν έπρεπε να διακοπεί.όπως και άλλα μάτς στα οποία κατα καιρούς έχουν εισβάλλει φίλαθλοι στον αγωνιστικό έπρεπε να έχουν διακοπεί.βάσει κανονισμού και η αεκ πρέπει να τιμωρηθεί επειδή το μάτς διεκόπη λόγω εισβολής οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο.

απότι κατάλαβα η αεκ στην υπερασπιστική της γραμμή θα επικαλεστεί ανακοίνωση της αστυνομίας όλα ήταν οκ και μπορούσε να συνεχιστεί το μάτς χώρις φόβο για την σωματική ακεραιότητα των παικτών λόγω του οτι είχε αδειάσει το γήπεδο και άρα ο διαιτητής έπραξε λαθος που δεν το συνέχισε.κατα δεύτερον θα επικαλεστεί και το δεδικασμένο του μάτς βέροια-άρης που δεν διεκόπη παρά την εισβολή των οπαδών του αρη.

Απλα, το θεμα ειναι οτι το Βεροια-ΑΡΗΣ δεν αποτελει κανενος ειδους δεδικασμενο και δεν αποτελει κανενος ειδους μετρο συγκρισης, oταν παρα τη διακοπη δεν ανοιξε ρουθουνι.

Σιγουρα, οπως λες [I]“το οτι δε χτυπήθηκε κανείς στο μάτς βέροια-άρης δε σημαίνει οτι δεν έπρεπε να διακοπεί”[/I] και το εχω πει και γω στο ποστ μου, αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες.

Μεχρι τωρα, (οσο αστειο κι αν ακουγεται) οταν ειχαμε διακοπες χωρις να ξεφευγει η κατασταση, τα παιχνιδια συνεχιζονταν …οπως στο Βεροια-ΑΡΗΣ, το ΑΕΚ-Ατρομητος (που το ξαναναφερω, γιατι μερικοι θυμουνται μονο ο,τι συμφερει αφενος, αλλα και αφετερου επειδη εκει οντως χτυπησαν παιχτες του Ατρομητου) και αλλες 1002 περιπτωσεις.

Απο κει και περα, εφοσον το ματς διακοπηκε, οι αποφασεις ηταν στανταρ παντα με μηδενισμους και αφαιρεσεις βαθμων …το αν θα γινει (ξανα) κατι διαφορετικο για την αεκ, θα το δουμε.

Ασχετα με το αν συνεχιζαν να κινδυνευουν οι αντιπαλοι (που τι να λεμε, εδω οι αλλοι τις ετρωγαν και κουβεντιαζουμε αν θα 'πρεπε να συνεχισουν να φοβουνται ή οχι) ή με το αν υπηρχαν μεσα οπαδοι ή οχι (για παραδειγμα, το 05 στο ΑΡΗΣ-Ηρακλης δε συνεχιστηκε παροτι εκκενωθηκε το Χαριλαου πληρως).

Εκτός από μερικές φορές που το ματς έληγε στο '82.

Δε θυμαμαι ποιο ματς λες, αλλα και εκει λογικα θα ξαναμπηκαν για να σφυριξει ο κορακας μια “τυπικη ληξη”.

Οπως ας πουμε εγινε στο παοκ-αεκ 0-1 στο κυπελλο, που αφου τα συμφωνησαν μεταξυ τους να συνεχιστει το ματς, ξαναμπηκαν και σφυριχτηκε ληξη στο 87’ για να μη φαει ο παοκ τιμωρια για διακοπη.