Οταν λέμε διαγραφή χρεών πάντως εννοουμε το δημόσιο. Τα λοιπά χρέη ποιος θα τα πληρώσει στη γ Εθνική?. Ειναι και κάτι μύρια απόσο ξέρουμε…
όταν λέει διαγραφή χρεών τα χρέη της αεκ που είναι 35 εκατομμύρια ευρώ θα γίνουν 3,5 εκατομμύρια ευρώ.όλα αυτά αν κυρήξει πτώχευση η παε αεκ.
Δεν ξέρω απο που προκύπτει αυτό αλλά ακόμη και έτσι να είναι και τα 3.5 πολλά φαίνονται. Δεν υπάρχει επενδυτής και δεν βλέπω πως θα μπει κάποιος.
Μακάρι να καθαρίσει πάντως γιατί αλλιώς είναι αδιέξοδα τα πράγματα. Εγώ αν ήμουνα ΑΕΚ αυτό θα με έκαιγε και όχι η καζούρα της Β εθνικής.
Eδω λοιπον ο φιλος του αντιπαθους Αρη Θεσσαλονικης γραφει ποστ το οποιο δεν περιεχει ουτε μια λαθος λεξη.
Απο μια ερευνα λοιπον που εγινε χθες το βραδυ μαζι με φιλο δικηγορο…μπαινω στον κοπο να ποσταρω κατεβατο για τους ΑΕκτζηδες που φαγαν ωρες να περιμενουν Βιντιαδηδες απτο Γεναρη, για τους ΑΕκτζηδες που επαθαν εγκεφαλικο με τη Βεροια και την Κομοτηνη, για τους ΑΕΚτζηδες που τα βαλαν με τον Τριτσωνη, τον Αρη, την Τριπολη, το Σπανο, τη Νοβα, την ΕΠΟ, τους μπαμπουινους που εδωσαν το τελειωτικο χτυπημα στην ομαδα στο ματς με τον Πανθρακικο.
Τσαμπα η στεναχωρια μαγκες, τσαμπα και ολα τα υπολοιπα αναξιοπρεπη για τριτσωνηδες και Νοβες.
Μεχρι σημερα λοιπον αυτο που ηταν γνωστο ειναι οτι για να διαγραφουν τα χρεη σου 2 δρομοι υπαρχουν…ο ενας ειναι η εξαγορα ΑΦΜ αλλης ομαδας και ο αλλος ειναι ο υποβιβασμος σε ερασιτεχνικη κατηγορια (απο φετος αυτη ειναι η Γ’ εθνικη κι οχι η Δ) και η απραμονη σαυτη για τουλαχιστον 30 μηνες, με τα χρεη προς τριτους να ισχυουν στο ακεραιο.
Μεχρι που σημερα το βραδυ ξαφνικα ανακαλυψαμε την υπαρξη αυτου
Πολυνομοσχεδιο του Υπουργειου Παιδειας (ναι Παιδειας)…26 σελιδες, βγηκε στα μεσα του Γεναρη του 2013…ξεκιναμε την αναγνωση και διαβαζουμε διαφορες αδιαφορες για το θεμα παπαντζες για μελη ΔΕΠ ΑΕΙ και γενικα για θεματα Παιδειας ρε παιδι μου…το κειμενο ειναι ακριβως οπως κατατεθηκε στα πρακτικα της Βουλης
Στανουμε στη σελιδα 8 πανω πανω…κι εκει διαβαζουμε για μια νεα προσθηκη στο αρθρο 111…η οποια λεει ουτε λιγο πολυ οτι το διαστημα εκκαθαρισης μιας πτωχευμενης ΠΑΕ μετα τον υποβιβασμο της σε Ερασιτεχνικη κατηγορια, γινεται 3 ΜΗΝΕΣ απο κει που ηταν 30 ΜΗΝΕΣ…κοινως, αντι για 3 χρονια Γ Εθνικη, ξαφνικα πλεον αρκει και 1 μια σεζον
Ακολουθουν αρκετες σελιδες με ασχετα με το θεμα πραγματα…καπου στη σελιδα βρισκουμε και το ιδιο το αρθρο 111, του οποιου οι παραπανω γραμμες αποτελουν προσθηκε…για αγνωστο λογο, ο νομοθετης επιλεγει να τοποθετησει τα 2 διαφορετικα σκελη σε διαφορετικο σημειο, αναμεσα σε μια θαλασσα απο ασχετα με το θεμα πραγματα…τις παραπανω αλλαγες μεχρι σημερα το βραδυ δεν τις μαθαινει κανεις
Εδω βρισκεται και το σκεπτικο της αλλαγης και οι υπογραφες των υπουργων. Μεχρι προχθες διαβαζουμε στο αεκ365 και γενικα στο ιντερνετ για χρεη προς το Δημοσιο και μονο που γλιτωνεις μονο με αλλαγη ΑΦΜ ή με παραμονη στη Γ’Εθνικη χωρις δικαιωμα ανοδου για 30 μηνες.
Γινεται ομως ακομα καλυτερο γιατι με εγκυκλιο της η ΕΠΟ καποια στιγμη μεσα στη σεζον λεει αυτο
Εδω δε χρειαζεται πραγματικα κανενα σχολιο.
Κοινως, η ΑΕΚ (και ο Αρης αν θελετε, που οι οπαδοι τους προς τιμην τους ξυπνησαν, εδιωξαν την παλια διοικηση κι εφεραν το Σουπερ Σκορδα να σωσει την ομαδα), με 3 μηνες στη Γ’ Εθνικη μενει με Ζερο χρεη που ελεγε και μια ψυχη…χωρις να το ξερει κανενας εκτος ισως απο αυτους που παραγοντιζουν γυρω απ’τις ομαδες. μεχρι χθες ολα αυτα.
Την ιδια ωρα, αυτο το καφενειο που ηταν η φετινη ΑΕΚ, στα τελευταια παιχνιδια παιζει ακομα χειροτερα αποτι συνηθως (πρεπει να εχουμε 4 ματς τωρα χωρις να εχουμε κανει μια ευκαιρια), δε δειχνει και καμια ιδαιτερη αγωνιστικη διαθεση, συγκεκριμενοι παιχτες ειναι τρισαθλιοι και κανουν φοβερα ατομικα λαθη και την ιδια στιγμη η και καλα περηφανη ομαδα ειναι ο μοναδικος συλλογος στην ιστορια που παει να υποβιβαστει χωρις να υπαρχει υποψια προσπαθειας στησιματος παιχνιδιου υπερ της.
Η ολη φαση δενει και με την ιστορια με Λινεν…να υπενθυμισω οτι αυτα που λεει ο Γερμανος στη συνεντευξη του για αδιαφορους ποδοοσφαιριστες (και μαλιστα αναφερει και νουμερο, δε μιλαει στην τυχη) ο Γερμανος τα ειχε πει και ως προπονητης της ομαδας, στη συνεντευξη τυπου μετα το ματς στα Γιαννενα, δινοντας μαλιστα και συγκεκριμενα ονοματα…ας υπενθυμισω επισης οτι σεεκεινο το ματς ο οργανισμος εβραζε με το Γερμανο ηδη πριν απο το ματς για την …αψυχολογητη του επιθυμια να ξεκινησει Τσουπρο αντι για Μπουγαιδη, Φουρταδο αντι για Πετροπουλο, Αναστασοπουλο αντι για Μητροπουλο και Τσουκαλα αντι για Βλαχο…μετα απο αυτο, ο Γερμανος που ‘‘ειχε χασει τα αποδυτηρια’’ εκδιωχθηκε απο την ομαδα…η αγωνιστικη παρουσια στα τελευταια παιχνιδια των παιχτων που ο ιδιος ο Γερμανος ουσιαστικα εδωσε ως στημενους ειναι στην κριση του καθενος.
Και φυσικα ερχεται το τελευταιο ματς, καποιοι πιθηκοι δινουν τη χαριστικη βολη και για καμια βδομαδα η ΑΕΚ επιδιδεται σε’να μαλλο μογγολικο και λιγοτερο πειστικο αγωνα για να βρει το δικιο της…ξαφνικα λοιπον για τον υποβιβασμο φταιει ο Μπαρταρης, ο Τριτσωνης, οι πιθηκοι, ο πανθρακικος,η Νοβα και γενικως το σπαιο κατεστημενο του οποιου φυσικα η ΑΕΚ δεν αποτελει μερος…τα γουσταρει κατι τετοια ο ΑΕΚτζης γενικα, τη θελει τη σταμπα του αδικημενου…με αφορμη το ντου, ξεφορτωνομαστε κι εναν ενοχλητικο στον οποιο φορτωνουμε ολη την παρακμη και τη σηψη της οργανωσης (για οσους δε γνωριζουν,ΧΧ τελος απο την R) και στρωνεται ο δρομος για το σωτηρα που εκει που ολοι οι αλλοι την εγκατελειψαν, αυτος επεστρεψε για να οδηγησει την ΑΕΚαρα στην αναγεννηση.
1 χρονια στη Γ’Εθνικη λοιπον και Ζερο χρεη. Παιανες για αναγεννηση κι εκδικηση…το αισθημα της αδικιας που σε πνιγει…κι ολα αυτα με νομους που περασαν στα ψιλα και για τους οποιους δεν εμαθε κανεις τπτ…Μουσι εκτος παιχνιδιου και Ερασιτεχνικη χωρις μνημονια και απαιτησεις στα της ΠΑΕαλλα ανυππαρκτοι…παιχτες στημενοι κατα δηλωση (με οσο πιο κοσμιο τροπο γινεται) ενος ανθρωπου που αν μη τι αλλο δειχνει αξιοπρεπεστατος…ολως τυχαιως παιχτες με καποιες προοπτικες καριερας,στους οποιους η ομαδα δε χρωσταει σχεδον τπτ…μια χαρα…μονο να το λεγαν και σεμας τους μαλακες να μην αγχωνομαστε…βεβαια βλεπεις η αναγεννηση της Γ’Εθνικης πουλαει πιο ευκολα με την ομαδα υποβιβασμενη και δε χρειαζεται να γινει και το κρατος ο κακος της υποθεσης με το να μας ριξει για χρεη.
Πολύ πιθανά όλα αυτά, αλλά αυτό που φοβάμαι είναι ότι η ΑΕΚ τελείωσε και ότι πολύ δύσκολα υπό τις παρούσες συνθήκες θα μπορέσει από Γ να ξαναφτάσει Α εθνική. Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος που θα σηκώσει αυτό το βάρος και ρίσκο. Μπορεί να σβήνει η πλειοψηφία των χρεών, αλλά χρειάζεται και ομάδα με όποιο κόστος και μηδαμινά έσοδα. Ελπίζω να χει δίκιο ο Davidian που θα σημαίνει ότι είναι προμελετημένο, οπότε υπάρχουν κάποιοι που θέλω να πιστεύω έχουν κάποιο ρεαλιστικό και καλό σχέδιο για το μέλλον.
Μια δήλωση του Μίλτου Πασχαλίδη για την ΑΕΚ
χωρίς να συμφωνώ απόλυτα με όσα λέει συνολικά. αλλά:
Θα πει κανείς: μόνο απέναντι στην ΑΕΚ πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι;
Ξέχασες το κλεμμένο πρωτάθλημα στα χαρτιά; Ξέχασες ότι το Βέροια- Αρης κακώς συνεχίστηκε; Ξέχασες τις ατάκες του Κομπότη μετά το ματς με τον Λεβαδειακό: «εγώ θα σας ρίξω στη Β? Εθνική»;
Δεν ξεχνάω τίποτα.
Ολα τα θυμάμαι.
Θυμάμαι ότι γκρεμίσαμε μόνοι μας το γήπεδό μας.
Θυμάμαι ότι διώξαμε κακήν κακώς τον Μπάγιεβιτς.
Θυμάμαι ότι ο Χατζηχρήστος θεωρεί τον Ντέμη μεγαλύτερο εχθρό από τους προέδρους αντίπαλων ομάδων.
ΑΕΚ εντός μου σημαίνει περηφάνια και αξιοπρέπεια
AEK μηδεν χρεη ανεβαζει αερα στην Α’Εθνικη οχι ο Ντεμης ο Νικολαιδης, αλλα κι ο Σουλης ο περιπτερας απ’τα πετραλωνα
Αν η ΑΕΚ (όπως φαίνεται) πέσει στην Γ’, σημαίνει ότι περνάει στην Ερασιτεχνική, άρα στην ορίτζιναλ. Αυτό είναι χειρότερο κι από αυτό που περάσαμε φέτος. Πρέπει πάση θυσία να αναλάβει κάποιος άλλος την Ερασιτεχνική, με στόχο να διαλύσει και την ορίτζιναλ.
Αφού έγινε το κακό, ας εκμεταλλευτούμε την “ευκαιρία” να απαλλαγούμε από όσα μας έφτασαν εδώ κάτω. Αν επιβιώσει η ορίτζιναλ, δεν θα έχει κανένα νόημα όλη αυτή η περιπέτεια.
Με τι παίχτες και ομάδα? Δεν νομίζω να μείνει κανείς από την υπάρχουσα ομάδα. Άσε που από οτι λένε, χωρίς να είναι κάτι σίγουρο, δεν σβήνουν όλα τα χρέη. Προς παίκτεσ πχ. Μόνο αυτά αν θυμάμαι καλά ειναι κοντά στα 9 εκ. ευρώ. Ποιος θα τα κανονίσει αυτά με μηδέν έσοδα? Τέσπα τώρα μόνο εικασίες κάνουμε. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βγει η ΑΕΚ καθαρή και δυνατή από αυτή την ιστορία.
υπάρχει και σχετικό άρθρο που λέει οτι μειώνονται τα χρέη σε περίπτωση πτώχευσης.
Aυτο ισχυε μεχρι το μαρτιο περιπου…μετα εγινε θαυμα και πλεον το ερασιτεχνικο σωματειο δεν φορτωνεται τα χρεη της ΠΑΕ προς τριτους.
Ε, οσο ναναι, με μηδεν χρεη (μηδεν ομως), μια ομαδα για να ανεβει αερα την κατηγορια την κανεις.
Κατα τ’αλλα, δεν θα υπαρχει πλεον καμια Οριτζιναλ στην Ερα. Αυτοι που ανελαβαν δεν εχουν καμια σχεση με τετοια πραγματα.
Ποιοι είναι αυτοί που ανέλαβαν; Ελπίζω να μην εννοείς αυτά περί “κάθαρσης” στην πρόσφατη ανακοίνωση της ορίτζιναλ, δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι μπορεί να υπάρξει κάτι καθαρό σε αυτή την οργάνωση (κοινοί εγκληματίες που μισούν την ίδια την ομάδα τους).
Πολλή δαιμονοποίηση της Original έχει πέσει πάντως και κάπου βρωμάει το πράγμα. Για τα επεισόδια της προηγούμενης Κυριακής υπάρχει μια πληροφορία ότι δεν προκλήθηκαν από την Original αλλά από το Getto Club που απ’ ότι καταλαβαίνω είναι φασιστικός πυρήνας με διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή. Δεν μπορώ να το αποδείξω αλλά γενικά μην το θεωρείτε και απίθανο. Επίσης υπάρχει ένα σενάριο ότι σε όλες αυτές τις μεθοδεύσεις εμπλέκεται και ο Μελισσανίδης - θυμίζω, ο κυριότερος υποψήφιος να παρουσιαστεί κάποια στιγμή ως από μηχανής θεός και “σωτήρας” που θα αναλάβει την ΑΕΚ και θα την κάνει “ξανά μεγάλη”…
αυτό με τον μελισσανίδη το έχω ακούσει και εγώ.
τώρα όσον αφορά την original πέρα από τα επεισόδια έχει κάνει και πιο παλιά μαλακίες εις βάρος της ομάδας και γιαυτό αρκετοί την αντιμετωπίζουν με καχυποψία.
Απλά το ανέφερα επειδή εντύπωσή μου είναι ότι το “αντι-original” κλίμα έχει γίνει τόσο έντονο βασικά από την προηγούμενη Κυριακή με την απόδοση σ’ αυτήν του ντου και της ευθύνης για τη διακοπή. Άλλωστε πολλοί ήσασταν που μετά τα επεισόδια ήρθατε εδώ και γράψατε “πλέον ρίχνω Χ στην original”, “εχθρός πλέον η original” και άλλα τέτοια.
Όσο για τα κακώς κείμενα της Original, δε θα τοποθετηθώ γιατί δεν είμαι ειδήμων, ωστόσο το σχήμα περί της “κακής original που διώχνει τους καλούς ΑΕΚτζήδες υποψήφιους παράγοντες” μου φαίνεται υπερβολικά απλουστευτικό.
εννοείται οτι δεν φταίει η original που δεν εμφανίζεται κάποιος να αναλάβει την αεκ.αυτά τα λένε κάποιοι που βρήκαν αφορμή με το ντού που έγινε με τον πανθρακικό να τα ρίξουν όλα πάνω στην original.έχει κάνει πολλές λάθος κινήσεις η original αλλά δεν φταίει αποκλειστικά για την κατάντια της αεκ.
Μια μικρη παρεμβαση. Δεν ξερω ποιος στο διαολο τα εκανε τα επεισοδια, αλλα Γκετο Κλαμπ και φασιστακια σχεδον αποκλειω, γιατι στην αρχη εβλεπα στους ταραξιες 2-3 μαυρουκους να κανουν φασαρια. Χωρις να υπονοω κατι για την Original (που δεν ειναι διολου παραξενο να ειναι καλοπαιδα απο αυτην ωστοσο).
Ο Μελισσανίδης πάντως απότι φαίνεται θα πάρει το 33% του ΟΠΑΠ.
Συλλογή υπογραφών, προκειμένου να υπάρξει αναδιάρθρωση στο πρωτάθλημα και οι ομάδες να γίνουν 20 από του χρόνου ξεκίνησαν επώνυμοι φίλοι της ΑΕΚ.
Όπως αναφέρει το gazzetta: "…επιφανείς ΑΕΚτζήδες όπως ο Γιάννης Βούρος, ο Παντελής Θαλασσινός και αρκετοί άλλοι επώνυμοι, έχουν ξεκινήσει επαφές για τη συλλογή υπογραφών έτσι ώστε να αυξηθούν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ σε 20.Έχουν σκοπό να ενώσουν τη φωνή τους όχι μόνο με κόσμο του θεάματος, αλλά και από άλλους τομείς, όπως καλλιτέχνες, ανθρώπους του πνεύματος και πολιτικούς, έτσι ώστε να δείξουν ό,τι κάτι πρέπει να γίνει για να μην υποβιβαστεί η ΑΕΚ, αφού, όπως θα αναφέρουν στο κείμενό τους, η ΑΕΚ είναι ιστορία, δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο! Στη συνέχεια έχουν σκοπό να καταθέσουν την πρότασή τους μέσω του Γιάννη Ιωαννίδη και να πιέσουν με τον τρόπο τους για να αυξηθούν οι ομάδες".
τραγικό. Εγώ λέω να τις κάνουμε 26 να ανέβει και η ΑΕΛ.
Όπως είπα και πριν Κωστή, πρόκειται για πληροφορία, οπότε δεν παίρνω πάνω μου τίποτα. Τη μαρτυρία μου τη μετέφερε φίλος και συνάδελφος που ήταν μέσα και έβλεπε το σκηνικό. Επίσης αυτή είναι η γνώμη άλλου γνωστού και συναδέλφου ο οποίος κάνει ρεπορτάζ ΑΕΚ στην Ώρα (για ευνόητους λόγους δεν πρόκειται να αποκαλύψω το όνομά του). Και μια παρατήρηση από μένα: δεν ξέρω αν είναι αρκετό να πούμε ότι “ήταν και μετανάστες εκεί πέρα” για να αποκλείσουμε την πιθανότητα φασιστικής μεθόδευσης στην όλη ιστορία. Αν κάποιος ψάξει στο ίντερνετ θα δει ότι διάφοροι αρνούνται τη σύνδεση Getto Club - Χρυσής Αυγής με επιχειρήματα τύπου “εγώ είδα και Αλβανούς μαζί τους” και άλλα τέτοια. Αν ήταν έτσι βέβαια θα μπορούσαμε να πούμε κιόλας ότι το ΛΑΟΣ δεν είναι ρατσιστικό κόμμα, επειδή παλιότερα τις αφίσες του τις κολλούσαν Πακιστανοί - προφανώς όμως δεν πάει έτσι. Απ’ την άλλη πολλοί βλέπουν συνέχεια στις τάξεις του Getto Club τον βουλευτή της Χ.Α. Λαγό, ενώ γίνεται λόγος και για συναντήσεις Μελισσανίδη με στελέχη της Χ.Α.
Ξαναλέω βέβαια ότι όλα αυτά δεν μπορούν να αποδειχθούν και είναι κάπως στον αέρα. Απ’ την άλλη βέβαια κι αυτοί δεν είναι χαζοί να μην προσέχουν τί κάνουν και πώς το κάνουν, αν όντως έχουν τέτοια σκοτεινά σχέδια.