μου φαίνεται (χωρίς να είμαι σίγουρος) έτσι και αλλιώς ένα μικρό μέρος του άλσους είναι στην ιδιοκτησία της αεκ. τώρα αν έχουν σκοπό να καταπατήσουν δασική έκταση για το γήπεδο είναι μαλακία.
δεν ξέρω αν είναι σκάνδαλο ή οχι, πάντως είναι φανερό οτι κάτι παίχτηκε και η αεκ πήρε τα 20 εκατ. για το γήπεδο και έγινε βέβαια επειδή χώθηκε ο τίγρης στα της αεκ.
ε με Μελισσανίδη τη περιμένετε ρε? ο τύπος είναι από τους μεγαλύτερους μαφιόζους. το ξέρουμε έτσι και αλλιώς. αλλά στο ποδόσφαιρο, τι περιμένεις? να έρθει ο αγνός ο επιχειρηματίας? αν ξέρετε κανέναν τέτοιον να μου το πείτε και μένα. προς το παρόν ξεχάστε την “τιμιότητα”
Η ΠΑΕ διαλυθηκε σαν εταιρεια,επεσε οικοιοθελως στη Γ’ εθνικη,μπηκε σε καθεστως εκκαθαρισης η οποια θα ολοκληρωθει εντος 3 μηνων(ετσι προβλεπει ο νεος νομος),κατι που σημαινει οτι το μεγαλυτερο μερος των χρεων της ΑΕΚ σβηνεται,πιθανον εκτος καποιων οφειλων σε παικτες λογω FIFA κλπ.
Ειδα 2-3 λεπτα live streaming Μελισσανιδη. Καθεται στην καρεκλα σαν μαθητης/φοιτητης παρταλι (με το κωλομερι στην ακρη λιωμενος πισω, και φαινεται ο μισος) και ειναι ετοιμος να τραβηξει πιστολι κατω απο το “θρανιο”. Το υφος που κοιταει προς τους παρευρισκομενους ειναι “θα σας σκισω τον πατο, χαλαρα”:lol:
Αντε να ανεβει η ΑΕΚ Superleague και εχει να πεσει πολυ γελιο με Βαγγελα - Μελισσανιδη
Το Αγια Σοφια το ειχαν ανακοινωσει απο παλια απο Νικολαιδη εποχη οτι θα το λεγανε ετσι.
Οι τιμες για γελια, δε ξερω τι σκεφτοντουσαν.
50% λεει στο γηπεδο αλλα νταξ ρε αδερφε Γ εθνικη.
Ολη η κουβεντα γινεται για τα διαρκειας,λογικο μιας κ το κοστος ειναι ακριβο,νομιζω το λαθος σε αυτη την περιπτωση ειναι πως η ιδεα αυτη του να συνδεθουν τα διαρκειας με τη χρηματοδοτηση του γηπεδου δεν επρεπε να γινει για φετος,αλλα για του χρονου.Οταν δηλαδη θα εχουν ηδη παρει τα πραγματα τον δρομο τους,θα εχει πειστει ο κοσμος με μακετες κ γενικα με την ολη παρουσιαση,θα εχουν συμφωνηθει ολες οι λεπτομεριες,τοτε θα υπηρχε ολος ο ενθουσιασμος,η σιγουρια οτι γηπεδο θα γινει.
Ενω ετσι οπως εγινε τωρα επεσε μια παγωμαρα,ενα μουδιασμα που δεν ξερω αν θα ειναι συντομο διοτι ηδη εχουν πεσει δυο σφαλιαρες,βλεπε με καρεκλακια σε ελληνικο και στη συνεχεια με μικρολιμανο.
Αγια Σοφια το ιδρυτικο ονομα,το εμπορικο μαλλον με καποιου ειδους χορηγια απο εταιρια.