Κανεις λογικος ανθρωπος δεν πιστευω να τον απαξιωσε στην συνειδηση του. Οπαδικα/γηπεδικα μπορεις να χλευασεις και τον Θεο τον ιδιο αν παιζει στην αντιπαλη ομαδα. Σαν να παιζει η ομαδα σου με την ΤΣΣΚΑ πχ. και να βριζεις απο την αρχη μεχρι το τελος τον Παπαλουκα αλλα μετα να περιμενεις για αυτογραφο. Δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι εννοω.
Παντως πριν απο 4 καλοκαιρια οταν ακουσα οτι ο Ριβαλντο εκλεισε στον Ολυμπιακο, δεν το πιστευα, σαν κεραμιδα ειχε ερθει.
+1.
Θα περίμενε κανείς πολλά περισσότερα από έναν άνθρωπο τέτοιας κλάσης…
Αντε να δουμε τι θα προσφερει ο Δωνης στην Ενωση. Μακαρι να συνεχισει την καλη δουλεια που εκανε στην ΑΕΛ.
σιγουρα ειναι μια προκληση αλλα πιστευω οτι αν παρει και βοηθεια απο τη διοικηση (λεφτα για κανα παιχτη δλδ ) θα τα καταφερει
Να βγει δευτερος οπως φετος!
απο το χρονου οσοι ονειρευεστε πρωταθλημα ξεχαστε το οποιον και να φερετε…ειναι δικο μας
Ποσα χρονια θα χρειαστει για να φτιαξει η ΑΕΚ εκεινη την ομαδα που ειχε υποσχεθει η διοικηση οταν ξεκινουσε το 5εντες πλανο?:-k Aχα καλο εεε…:lol:
Το πρωτάθλημα των πλει όφ? Ίσως…
πολλές βλακείες γράφονται στο τόπικ μας… κρίμα
να ρωτήσω :
ξέρετε αν του χρόνου θα έχουμε τεχνικό διευθυντή ? εγώ προσωπικά το θέλω, αλλά δεν ξέρω τι σκέφτεται η διοίκηση. επίσης ο Δώνης είχε μάθει να δουλεύει με τεχνικό διευθυντή, ελπίζω να μην κάνουμε την βλακεία να τον φορτώσουμε με 100 δουλειές…
επίσης ο πάτερ τι θα κάνει του χρόνου ? ο ζήκος θα αξιοποιηθεί ?
Μάνσον ?
Να πω τι διαβαζω?
- Aπ’ οτι φαινεται δεν θα υπαρχει τεχνικος διευθυντης.
- Ο πατερ μαλλον οδηγειται προς την εξοδο γιατι ο Δωνης θελει το δικο του επιτελειο.
- Για Ζηκο δεν ξερω.
- Δημοσιευματα στην Αργεντινη αναφερουν οτι ενεργοποιηθηκε η οψιον αγορας του Μπλανκο.
αυτά διαβάζω κ εγώ, αλλά πριν λίγο άκουσα άλλα στο σπορτφμ, ιδιαίτερα για πάτερ. “θα δούμε τι θα γίνει” διαρρέει…
παίζει ο Λύμπε να πάει έξω άκουσα
παρακαλάμε Ρίμπο να μείνει
αγοράσαμε Μπλάνκο, ανανεώνει ο Γεωργέας
γυρίζει ο Χετεμάη
μάλλον ανανεώνει κ ο Αλεξόπουλος, το ίδιο και οι Καλόν/Εντίνιο
φεύγει ο Μανού
Λεπον…Συμφωνω με τις ανανεωσεις… Τωρα περι πατερ… Θα ηθελα οπωσδηπωτε να εχει ενα σημαντικο ποστο γιατι εδειξε οτι ειναι ικανος. Ο Ζηκος ακουσα οτι θα εχει καποιο διοικητικο ποστο.
Συμφωνω και 'γω οτι θα ηταν καλο να υπαρχει ενας τεχνικος διευθυντης.
Με δεδομενο οτι απετυχε το σχεδιο με τον φερερ του στυλ δινω τα κλειδια της ομαδας στον προπονητη και αναλαμβανει ολες τις ευθυνες καλο θα ηταν να βαλουν τεχικο διευθυντη,ακουγεται για τον ζηκο αλλα δεν ειναι σιγουρο γιατι ο ζηκος ειπε οτι θελει να ξεκουραστει κ να κατσει 2-3 μακρια απο το ποδοσφαιρο.
Η πλακα εναι οτι με τον κωστενογλου τωρα βρισκονται σε δυσκολη θεση γιατι αν θα τον διωξουν με ποια δικαιολογια θα γινει κατι τετοιο,ποιος θα περιμενε η ΑΕΚ με κωστενογλου προπονητη να ριχνει 4αρες κ 5αρες.
Γιαν τον μπλανκο μεχρι χθες ελεγαν οτι παλι κολλησε και δεν τα βρηκαν στα λεφτα,δεν μπορω να καταλαβω τοσο μεγαλο οικονομικο προβηλμα εχουν στην διοικηση η δεν ξερω τι αλλο σε σημειο να παλευουν ποσους μηνες τωρα κ να μην αγοραζουν τον παικτη για να γλυτωσουν κατι ψιλα.
παιδια εγω ακουσα οτι ο πατερ ( :lol: ) δεν θελει να μεινει με τιποτα για να ναι βοηθος σε ελληνα προπονητη…
«H ΠΑΕ ΑΕΚ άσκησε το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης και απέκτησε τα πλήρη αθλητικά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή Ismael Blanco από την Colon Santa Fe», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία αναμένεται στο προσεχές μέλλον να καλέσει τον παίκτη να υπογράψει το νέο (και πιθανότατα βελτιωμένο οικονομικά) συμβόλαιό του.
Επιτελους! Μας ειχανε σκασει τοσους μηνες…
Ωραια!!Φτιαχτηκαμε λιγακι και τωρα παμε για αλλες κινησεις που πρεπει να γινουν!
Παρολαυτα δεν μπορω να καταλαβω ακομα γιατι σκοτωνοντε μετον Cleyton τοσο πολυ και σε τετοια λεφτα…εκτος αν οντως φετος εχουν προθεση να σπρωξουν πολυ χρημα οποτε παω πασο!Παντως ακομα και 1-1,5 εκατομμυριο ευρω για αυτον τον παικτη μου φαινετε πολυ!Καλυτερα που λεει ο λογος να χτυπησουν Ζουραφσκι μιας και ακουγετε οτι ο Λυμπε μαλλον φετος θα την κανει για εξω…
Το πολυ 1,3 για τον Κλεϊτον, περισσοτερα θα ειναι σπαταλη για τον συγκεκριμενο παιχτη…
Στις 7 το ματς,πως τα βλεπετε τα πραγματα?:blink: :lol2: :sleep:
άκουσα την θεωρία πως ένας προπονημένος το καλοκαίρι Καλόν, είναι καλύτερος από οποιονδήποτε Κλέητον…
βλέπουμε. πολλούς όμως έχουμε μπροστά κ πίσω τπτ. αμυντικό χαφ θέλουμε κ καλό μάλιστα
Δεν τα λες καθολου ασχημα… Μονο και μονο το να δωσουμε τα περισσοτερα λεφτα φετος για μια θεση που δεν “ποναμε”, θα ηταν ανοητο πιστευω… Καλος παιχτης, αλλα δεν αξιζει να μπουμε σε μια πλειοδοσια για αυτον που θα πεσουν πολυ μεγαλα ποσα για τα δεδομενα μας.
Και 'γω πιστευω οτι το αποτελεσμα σημερα θα ειναι θετικο. Τωρα αν θα ειναι ισοπαλια ή νικη, δεν ξερω…