Αεκαρα

Μακροβούτι ο Λάζαρος, γελάει ο κόσμος με την απόφαση του ρεφ. Ήταν και τόσο σίγουρος που δεν χρειάστηκε καν να το ξαναδεί στο var.

Μπακάκης τώρα με τον ΠΡΟΦΕΣΟΡ Χιμένεθ είναι ξανά το κράμα Καφού και Φιλιπ Λαμ που όλοι αγαπήσαμε.

2 Likes

χαχα…οτι πρεπει για αναπληρωματικος. να μας πει και γτ οταν δεν ειναι ο Χιμενεθ δεν εμφανιζεται στα γηπεδα. Μαμοθρεφτα :stuck_out_tongue:

Πολυ καλη εμφανιση στο β ημιχρονο. Λιβαγια που θυμισε τον καλο του εαυτο. Ολιβειρα αν και αργει πολυ να εκτελεσει, ηταν κ αυτος καλος.
Εντυπωσιακος ο μικρος πισω ο Λατσι. Πολυ σοβαρος και ψυχραιμος και με πολυ καλο διαβασμα των φασεων.

2 Likes

Συμφωνώ σε όλα. Ξύπνησαν στο δεύτερο ημίχρονο, αν και με την κωλοφαρδία που δέρνει τον Ατρόμητο στα τελευταία μεταξύ μας στο ΟΑΚΑ ένιωθα μαγκωμένος μέχρι να μπει το δεύτερο.

Μπακάκης πέρα από την πλάκα αρκετά βελτιωμένος. Με τέτοια απόδοση εμένα μου κάνει για καβάτζα, εννοείται όμως πως στην θέση χρειαζόμαστε έναν σαφώς καλύτερο παίχτη. Λάτσι και εμένα μου άρεσε πολύ, αυτό που λες και εσύ, σοβαρός και ψύχραιμος, στοιχεία που χρειάζονταν/χρειάζονται απεγνωσμένα στην άμυνα της ομάδας την παρούσα στιγμή. Σιμόες πολύ καλός, Λιβάγια θετικός ύστερα από αρκετό καιρό, Ολιβέιρα μπορεί να το ζαλίζει πολύ που και που αλλά εκτιμάω πως δεν είναι αμέτοχος, πρεσάρει, τρέχει, προσπαθεί γενικά. Τον αδίκησε και το δοκάρι.

Θετικό πρόσημο γενικά, θέλει φυσικά χρόνο και στρώσιμο η ομάδα. Άντε να δούμε…

ΥΓ. Ινσούα σταθερή απόδοση, όποιος προπονητής και αν περάσει, το ίδιο χάλια θα παίξει.

1 Like

Δεν είδα το ματς. Διαβάζω ότι ανέβηκε όντως η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, παρ’ όλα αυτά και τα δύο γκολ ήταν δώρα από τον Ατρόμητο. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχαμε αποφύγει το X δηλαδή.

Τεσπα αυτό που μετράει είναι ότι μόνοι δεύτεροι και κυνηγάμε ότι μπορούμε μπας και μειώσουμε τη διαφορά.

Το δεύτερο ήταν όμορφο γκολ, καμία σχέση με δώρο. Ομαδικό παιχνίδι, καλή ανάπτυξη, ωραίο τελείωμα. Το υπέρ μας πέναλτυ, ναι, ήταν δώρο από τα λίγα.

2 Likes

Ναι ρε το δευτερο ηταν κουκλι. Κ η μονη σοβαρη κινηση του Μανταλου :stuck_out_tongue:

2 Likes

Καλυτερη εικονα στην ομαδα και ευχαριστο το ματς αλλα πολλα λαθη ρε γμτ.
Εχει την αισθηση οτι ακομα τεσταρει παιχτες και συστηματα - μεχρι κ Γαλανο εξτρεμ ειδαμε! Γενικα κατι περιεργες αλλαγες τυπου Σιμανσκι με προβληματισαν - φοβαμαι οτι τον Μαχαιρα τον εχει στη μπουκα.
Κατα ταλλα ευχαριστουμε Μανωλιο για τον Αθανασιαδη.

1 Like

Καλη εμφανιση οντως. Δυστυχως η ομαδα κρατιεται πισω απο τις δικες της παθογενειες. Εχει καλο υλικο αλλα την κρεμαει η διοικηση με καρμοιρικες εμμονες. Την εχει αφησει χωρις βασικο τερματοφυλακα. Αδιανοητα πραματα. Καθε ομαδα ξεκιναει απο το τερμα. Και επισης με χει κουρασει αφανταστα, ναι το λεω συνεχως, ο Μανταλος. Δεν γινεται να λογιζεται βασικος αυτος ο παιχτης. Σε ολο το παιχνιδι πουλαγε φασεις και χανε ολες τις μονομαχιες. ΧΑρακτηριστικη φαση που βγαινουμε 4 με 2 αμυντικους και στα αριστερα ειναι οι 2 μονοι, Γκαρσια και καποιος αλλος, και την δινει διπλα του δεξια στον κλεισμενο Λιβαγια. Μονο σε αυτον κοιταει να την δωσει παντα.
Στα καλα η μεταμορφωση παιχτων με τον Χιμενεθ. Πχ Σβαρνας. Ακομα και ο Μπακακης που οκ δεν ειναι κατι ιδιαιτερο και εκανε και σημερα μλκς, αλλα σιγουρα παιζει καλυτερα απο οτι πριν.
Γαλανοπουλος επιτελους δικαιωνει τον χαρακτηρισμο ταλεντο. Πολυ βελτιωμενος, οργωνει το γηπεδο και συμβαλλει και αμυντικα και επιθετικα.
Γκαρσια οσο εχει δυναμεις και παιρνει παιχνιδια ειναι μια ομαδα μονος. Γιογιο κανονικα!

Τελος να πω για τον Χιμενεθ οτι με εκπλησσει ευχαριστα. Φαινεται πιο ευελικτος και βγαζει και πιο καλο δημιουργικο παιχνιδι απο οτι περιμενα. Σημερα δηλαδη η ομαδα επαιξε για να κερδισει στα ισα

1 Like

O Μπακακης εχει ξανανιωσει ναι αλλα οσο μπορει και αυτος ο ανθρωπος.
Σβαρνας πολυ θετικος και πρωτη φορα ειδα ποση ταχυτητα μπορει να βγαλει.
Μανταλος σημερα για παγκο, απαραδεκτος κλασσικα.
Αλλα οπως πολυ σωστα λες, Γαλανοπουλος παει για μεγαλα πραγματα και χαιρομαι που ο Χιμενεθ τον εχει στο ματι και τον σπρωχνει.

Εχοντας δει λιγο Ατρομητο παραπανω προσφατα, εχω να πω : ΓΚΑΛΟ ΛΕΙΠΕΙΣ ! χαχα εστω και για αλλαγη.

1 Like

Eγω βλεποντας Ατρομητο θυμηθηκα εφιαλτες απο το παρελθον.
Χερι ψηλα πεναλι. Δεν υπαρχει ακουσιο. Ο Μπα κλωτσαει εν ψυχρω παιχτη κατω και δεν τρωει κοκκινη. Και φυσικα βαζει γκολ περνοντας πλεονεκτημα απο σπρωξιμο. Ο πρεζεμπορας δεν καταλαβαινει απο var.

1 Like

Ζηλεύεις τους πολυάριθμους τίτλους του θρύλου κι εσύ;;;

1 Like

Μάλλον τέλος ο Μάρκος ο Λιβαγιας και λογικά δύσκολα θα ξαναπαίξει ως το καλοκαίρι.

1 Like

Σημαντικο νεο για την ΑΕΚ, αλλα προσωπικα δεν χαλιεμαι. Βεβαια θα εξαρτηθει και απο το τι θα ακολουθησει. Κανονικα οι επαγγελματιες συνεχιζουν και προσφερουν. Και το ιδιο θα πρεπει να κανει και η ομαδα. Τα πληρωνεται τα λεφτα που απομενουν.
Επισης να δουμε τι θα κανει η ΑΕΚ για να αντικαταστησει το υψηλοτερο συμβολαιο της.
Δεν νομιζω οτι ειχε να δωσει πολλα παραπανω. Παιχτης που μπορει να κανει κατι φοβερο, αλλα με πολλες ψυχολογικες διακυμανσεις και ιδιαιτεροτητες τακτικα. Για να χωρεσει κανεις αλχημειες.
Επισης ειχε χρονια να καθορισει μεγαλο παιχνιδι.
Αν η ομαδα ειχε σοβαρα διοικητικα στελεχη θα χαιρομουνα γτ με τετοια λεφτα βρισκεις πολυ σημαντικο παιχτη γι αυτο το επιπεδο, αλλα δεν τους εχω κμια εμπιστοσυνη. Με κανα Αραουχο θα ασχοληθουνε παλι

Απώλεια ξεκάθαρα. Ο καλός Λιβάγια είναι πολύ ποιοτικός παίχτης. Και τώρα με την επιστροφή Χιμένεθ είχε ανέβει η ψυχολογία του.

Με τη συγκεκριμένη διοίκηση δύσκολο να τον αντικαταστήσουν με παίχτη της δικής του αξίας. Δυστυχώς.

Φετος παντως δεν παιζει καλα. Δεν εχει παρει καποιο παιχνιδι. Ειναι απωλεια ποσοτικα. πρεπει δηλαδη η να συνεχισει να παιζει για το υπολοιπο της σεζον η να τον αντικαταστησουν

Τώρα που χάσατε μέσα από τα χέρια σας τον Βράνιες, νομίζω ο Αραούχο είναι μονόδρομος.

1 Like

1 Like

Συμφωνω σε ολα οσα λεει περι Λιβαγια και γενικοτερα για την ομαδα

Αυτο που λεει ο Ασβεστας. Μεγαλο χαλι αυτη η συμμορια. Και δεν λεω για ολους πχ τους οπαδους του. Εχω πολλους φιλους Ολυμπιακους και δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι τους κραζουν τον Μαρινακη.
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου ο Παπασταθοπουλος, ουτε τον εκραζα που αποφασισε να παει εκει. Πολυ καλα εκανε. Περισσοτερα λεφτα, πιο νορμαλ λειτουργια συλλογου, τσαμπιονς λιγκ κτλ. Δεν ειχε πει ποτε θα γυρισω μονο στην ΑΕΚ, αλλα οτι θα ταν η πρωτη που θα ακουγε αν ηθελε να τον ξαναπαρει. Δεν τον θεωρω και παιχτη με πολυ καλο παρον και μελλον. Αυτο ομως με το βιογραφικο του πραγματικα μου κακοφανηκε παρα πολυ και για την παρτη του. Απορω και αυτος πως το δεχτηκε.

3 Likes

Εγώ πάλι είμαι πολύ χαρούμενος που ο gayρος δεν τόλμησε να αναφέρει το όνομα της Α.Ε.Κ. στην ανακοίνωση !!! Το όνομα της Α.Ε.Κ. είναι κάτι το ιερό για να μπορεί να το πιάνει στο στόμα του ο κάθε Κώστας-Τσέλσι και Πόλντο !!!

1 Like