Ο κονε τι κανει??? Παρεξηγήθηκε ο τίγρης για τον ιωνικο. Που είσαι αδαμιδη θα λέμε
Για την ΠΑΕ ο Αρναούτογλου χαλάει το κλίμα επίτηδες !!! Περιμένω να βγάλει ξανά ανακοίνωση εναντίον του. Μάλλον γιατί δε γράφει non-paper.
Είπαμε φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός από τον ΕΝΑΝ. Τι δεν καταλαβαίνεις?
Είναι ο Μητσοτάκης πρόεδρος της ΑΕΚ;
Περιπτωσεις οπως του λιβαγια και του τσιγκρινσκι με κουρασανε πραγματικα,παικτες που μια παιζουν καλα,μια εξαφανιζονται απο το γηπεδο.Καλος ο μαρκο λιβαγια,αλλα τετοιους βρισκεις ευκολα δυσκολα αν ανεβασεις λιγο το κασε.
Μπάσκετ με Λάρισα τώρα και βλέποντας Ματσιουλις, πιστεύω ότι έχει την καλύτερη χωριστρα μαζί με αυτή του Μπάρκα. Ίσως και να μη φάμε τεχνική ποινή απόψε
Χαχα χωριστρα Ματσιουλις τρελο φετιχ. Αξιωματικος Β’ΠΠ. Κ κει παντως τα ιδια χαλια εχουμε. Μπασκετικους Λιβαγιες.
Tο πιο ενδιαφερον μεχρι τωρα ηταν το τρεηλερ για αυτη την σειρα στην ερτ 3. Μπορις Γκοντουνοβ (Godunov). Φανηκε πολυ ατμοσφαιρικο
Όντως πολύ καλό
Ε ρε γλεντια. Χιμενεθ απο τα χειροτερα παλια του. 8 αμυντικογενεις παιχτες μας εκλεισε ο Αρης για πλακα.
Μιλαμε για απιστευτο χτισιμο ομαδας. Δεν εχει τερμα. Δεν εχει πλαγια μπακ. Δεν εχει χαφ που να μπορει να δωσει πασα μπροστα. Δεν εχει αμυντικους. Μιλαμε απιστευτο!
Ρε μη τσιμπάς. Ο Χιμένεθ σου φταίει?
Ισα ισα. Εγραψα για την στελεχωση. Απλα και ο ΧΙμενεθ ειναι συνεπεια της τραγικης διοικησης που χει πεταξει λευκη πετσετα απο το 18
Ενα κλασικο σχολιο μου ετσι για τον χαβαλε. Οσα πρωταθληματα κ να παρει, προπονητης Μανολο δεν υπαρχει . Πανω απο ολα βεβαια δεν υπαρχει Μελισσανιδης. Καποιος impersonator πρεπει να χει παρει την θεση του
Αν τελειωσει την καριερα του εδω, με ενα θα την τελειωσει, μην ανησυχεις
Ντατσενκο με οδηγία τίγρη; Εύχομαι να βγει MVP
χαχαχα ρε φιλε απορω με τον ΧΙμενεθ. Τον ξεμπροστιαζει ετσι. Τι να πω. Εχω βαρεθει. Ευτυχως παιξαμε λιγο μπαλιτσα στο πρωτο ημιχρονο
Έχει οικογενειακά θέματα διαβάζω και είναι ντεφορμε. Δεν ασχολούμαι πλέον, μόνο τένις
Εγω εχω γινει μπασκετικος παλι
Μόνο χάντμπολ ρεεεεε
Και ski jumping φανατικά. Ξέρω και ονόματα, αμέ