Αεκαρα

Καλα τα πε η Οριτζιναλ. Γενικα ο Μελισσανιδης φαινεται πληρως αποκομμενος απο το λαικο αισθημα. Ειναι σαν να ναι σε μια φουσκα παραγοντα 80ς που δεν εχει καμια επαφη με τον κοσμο κ τον εκμοντερνισμο. Πηγε να φερει Λουτσεσκου αγνοωντας την πολυ προσφατη ιστορια. Τωρα φερνει τον Τσιαρτα. Ενα απολιθωμα εγκεφαλικα. Παγιδευμενος μονιμως στο να βολευει πρωην παιχτες. Κατι μεταξυ δημοσιου κ σουλτανου πεινασμενου για αυλοκολακες.
Για το αγωνιστικο δεν υπαρχουν λογια. Ενα φιασκο μετα το αλλο. Τελευταιο παραδειγμα ο Χατζισαφι. Μια θεση που η ΑΕΚ ψαχνει μονιμως παιχτες κ αδυνατει να κανει μια κινηση της προκοπης. Το σκαουτινγκ φτανει μεχρι πρωην παιχτες ομαδων σουπερ λιγκ. Χτες μεχρι το μεσημερι οι κλασικοι αρδ βγαιναν κ λεγαν οτι δεν θα παει για Χατζισαφι γτ θελει κατι καλυτερο κ λιγες ωρες μετα κλεισαμε τον Χατζισαφι. Μιλαμε για επικοινωνιακα σκιλς απειρου καλλους. Οτι πρεπει για να ενθουσιαζεσαι κ να γεμιζεις αισιοδοξια. Απελπιστικη κατασταση

8 Likes

Δεν θυμάμαι κανένα άλλο καλοκαίρι να με διακατέχει τέτοια απόγνωση για την ομάδα. Είναι αδιανόητο το τι κινήσεις γίνονται, απανωτές τρικλοποδιές στον εαυτό μας. Έχω την φρικτή εντύπωση πως θα δούμε μια από τα ίδια φέτος.

1 Like

Μας έκανε τη χάρη και δεν αποδέχτηκε την πρόταση κιόλας…Μας έκανε την χάρη ο Τσιάρτας επειδή αγαπάει την ΑΕΚ !!! Ο Τσιάρτας !!!

4 Likes

χαχα τελεια. Μονο αυτο μας εσωνε γτ ο Μελισσανιδης το χει καψει πληρως

1 Like

Μηπως απαιτησε να προπονησει μονο παιχτες με ελληνικο αιμα;

2 Likes

"Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή - Ν. Νικολαΐδης"

1 Like

Δλδ τώρα ο βανδης θα ξαναγίνει Νικολαΐδης?

1 Like

Η ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

2 Likes

Βρανιες, Αραουχο, Χιμενεθ. Τρελο σκαουτινγκ :stuck_out_tongue:
Αν κ ενταξει για να λεμε κ την αληθεια, οι Βρανιες κ Αραουχο ειμαι καλη αναβαθμιση συγκριτικα με Ολιβειρα κ Νεντελτσιαρου

Επίσης με Τζαβέλλα - Βράνιες είναι σίγουρα αναβάθμιση και στο κέντρο της άμυνας. Σε σχέση με πέρσι έτσι;

1 Like

Ε ετσι νομιζω και εγω. Απλα θα προτιμουσα κατι σε νεο Τσιγκρινσι η τυπου Χενρικσεν. αντι για Βρανιες η ΤΖαβελα

1 Like

Με τη φορα που εχει παρει ο Τιγρης, μπορει να μη δεις νεο Τσιγκρινσκι, αλλα παλι τον παλιο!

4 Likes

Ουτε τα Φιλαρακια τετοιο reunion

4 Likes

Δεν υπάρχει πιο μαρτυρικό πράγμα (ποδοσφαιρικά πάντα) από την μεταγραφική περίοδο της ΑΕΚ. Άντε να αρχίσουμε, να μην βλεπόμαστε και να ξενοιάσουμε από Οκτώβρη που θα πάρουμε πρέφα πως ούτε φέτος μοιάζει με ποδόσφαιρο αυτό που παίζουμε.

1 Like

Λάθος κάνεις. Ο Τσακίρης στο τελευταίο του άρθρο γράφει ότι η ΑΕΚ δεν θα είναι απλά καλύτερη, θα είναι ΟΜΑΔΑ! (με κεφαλαία το γράφει όπως το βλέπετε). Η καλύτερη μεταγραφή είναι ο Μιλόγεβιτς και αυτό που μας παρουσιάζει είναι πρόοδος, εξέλιξη, ουσία.

Θέλω να δω τι θα λέει Οκτώβρη-Νοέμβρη βέβαια αλλά είπα να αναφέρω τι γράφει τώρα καλοκαιριάτικα.

1 Like

Εμένα μου αρέσει ο Μιλόγεβιτς, αλλά και τον Κλοπ να μας έφερναν χωρίς παίκτες δεν πας πουθενά.

Καλά και μένα μου αρέσει ο Μιλόγεβιτς αλλά ναι το ζήτημα είναι οι παίχτες όπως λες.

1 Like

Συμφωνησε με Παππα στο μπασκετ

2 Likes

Ποδοσφαιρο δεν εχει κανει ασχημες μετσγραφες. Απλα πρεπει καποτε να εκσυγχρονιστουμε επιτελους. Το μονο που με χαλασε πραγματικα ηταν του Εντσαμ γτ θεωρω οτι οσο ειναι ο Μανταλος αναντικαταστατος δεν προκειται να ανεβουμε πραγματικα επιπεδο. Τα ιδια ισχυουν κ για τα πλαινα μπακ αλλα εκει θα γινουν σιγουρα μεταγραφες

Βρέθηκε κανάλι για το ματς σήμερα ;