Αχαχα! Πάλι θα σβήσουνε τα φώτα!!
Δεν ξέρω ρε παιδί μου με έχει ψιλιάσει πολύ το σημερινό δημοσίευμα. Περίμενα πως αν αγόραζα την εφημερίδα θα έγραφε κάπου μέσα πως “φήμες έχουν βγει για Μελισσανίδη, Ρέστη αλλά τέτοιο θέμα δεν υφίσταται κτλ”. Ξαναλέω πως δεν μιλάμε για απλούς δημοσιογράφους που ασχολούνται με την ΑΕΚ. Μιλάμε για φερέφωνα της ΠΑΕ, κανονικά. Ανθρώπους που όταν λένε κάτι είναι σαν να το λέει ο Νικολαΐδης. Και ο συγκαταβατικός τρόπος όσον αφορά την εμπλοκή του Μελ στα της ΑΕΚ, με τον οποίο ήταν γραμμένο το άρθρο με κάνει να πιστεύω πως ψήνεται το πράγμα.
Να αφήσει ο Ντέμης την ΑΕΚ και να φύγει το βλέπω κομματάκι δύσκολο. Αλλά νομίζω πως γενικά έχει ξεσπάσει ένας ψιλοπανικός με την “γέννηση” του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού. Ένα πανίσχυρος αντίπαλος βρίσκεται στα σκαριά, κάτι που θα αναγκάσει τον Ολυμπικοκκαλικό να δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Νομίζω πως ο Ντέμης έχει καταλάβει πως τα πράγματα σε επίπεδο αντιπάλων γίνονται ακόμα πιο δύσκολα και η συνεργασία με τον Μελ μάλλον έχει αρχίσει να ωριμάζει στο μυαλό του. Τώρα όσον αφορά την δυσκολία στη συνεργασία των Νικολαΐδη-Μελισσανίδη που έγραψε και ο akis272 νομίζω πως η πρόσφατη ιστορία ανάμεσα σε Τζίγκερ και Βγενό μας δείχνει πολλά.
Μέχρι πρότινως ο Μελ πολεμούσε συνεχώς τον Νικολαΐδη είτε με υποτιμητικές δηλώσεις είτε με υποτιμητικά δημοσιεύματα προς το πρόσωπό του από τους δικούς του δημοσιογράφους (με πρώτο και καλύτερο τον αρχιυπάλληλό του, Γιάννη Καραλή). Αν τα βρουν οι δυό τους όμως για την συνιδιοκτησία της ΠΑΕ τον βλέπω να δίνει συνέντευξη Τύπου και να αποθεώνει “τον άνθρωπο που απαρνήθηκε το ποδόσφαιρο για να σώσει την ΑΕΚ”.
Kάτι βέβαια που με έχει σπάσει πολύ με τον Μελισσανίδη είναι ότι όταν τον περιμέναμε να πάρει την ομάδα και να την σώσει εκείνος σφύριζε αδιάφορα. Και από τότε που την πήρε ο Νικολαΐδης και την εξυγιάνε (κοινώς έφαγε αυτός όλο το λούκι) όλο και εμφανίζεται διακριτικά. Αυτό είναι η διαφορα τους. Ο ένας είναι άρρωστος με την ΑΕΚ και τα βάζει με όλους και με όλα για την πάρτη της, ο άλλος την βλέπει σαν επιχείρηση. Τότε δεν ήταν σωστή επιχειρηματική κίνηση να αγοράσει μια ΠΑΕ μέσα στα χρέη, τώρα μοιάζει καλό σαν επένδυση. Από την μεριά του καλά κάνει, από την μεριά μου και βλέποντάς το σαν οπαδός της ΑΕΚ έχω το δικαίωμα να σπάζομαι. Ακόμα και αν ο Μελισσανίδης τα βρει με τον Ντέμη και μπει στην ΑΕΚ αυτό το “μόνο ένα λαμόγιο ή ένας τρελός θα μπορούσε να αγοράσει την ΑΕΚ” που είχε πριν τέσσερα χρόνια απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα εμπλακεί με την ομάδα μου έχει κάτσει στο λαιμό.
μανσον ένα σχολιάκι : είναι αντιδεοντολογικό να μιλάς έτσι για συναδέλφους, ε. ότι κ να έχουν κάνει…
ον τοπικ : μαρέσει που φέτος κλείσαμε προπονητή κ παίκτες από νωρίς. δείχνει πως ο Ντέμης έμαθε από τα περσινά κ δεν θέλει να τα επαναλάβει
χάρτινε γύρνα στον Βαλβέρδε σου
Απλά αναφέρω πραγματικότητες. Μακάρι να φτάσω στο σημείο και εγώ να παίρνω και εγώ τα λεφτά που παίρνουν αυτοί αλλά όχι με αυτούς τους τρόπους. Νομίζω πως ο τρόπος που κινούνται στην δουλειά είναι ο αντιδεοντολογικός, όχι εγώ που τους κράζω.
Iσχυει το γεγονος οτι οταν ο Ντεμης ηταν να σωσει την ΑΕΚ ζητησε απο τον Μελισσανιδη oικονομικη βοηθεια,του υποσχεθηκε ο Μελ,αλλα δεν την εδωσε?
Ιδου και το σχετικο δημοσιευμα στις 4/3/06 που αναφερει οτι ο Μελ ειχε υποσχεθει 2 εκ ευρω στον Ντεμη.Εαν τα εδινε ο Μελ ισως οι σχεσεις τους τωρα να ηταν διαφορετικες και ισως ο Μελ να ηταν ηδη στα διοικητικα της ΑΕΚ.
Ας ειμαστε επιφυλακτικοι ομως και ας περιμενουμε να δουμε εαν τελικα οντως εχουν βαση αυτες οι φημες.O χρονος θα δειξει,εγω παντως θα μου αρεσε πολυ η ιδεα να δω Ντεμη-τιγρη μαζι στην ΑΕΚ,σιγουρα ακουγεται κατι πολυ δυσκολο με τα τωρινα δεδομενα, ομως οπως ειπε και ο μανσον κατι αντιστοιχο γινοταν εδω και αρκετο καιρο με βγενο-τζιγκερ ωσπου τελικα τα βρηκανε μεταξυ τους και προχωρανε για κατι πολυ δυνατο.
ΥΓ Οσο για το σχολιο σου μανσον που σπαζεσαι για τον Μελ και αυτο που ειπε,οπως ολοι οι Αεκτσηδες φανταζομαι τους ειχε πειραξει αυτη η δηλωση,επι της ουσιας δεν ειχε κ αδικο,μονο ενας τρελος η λαμογιο θα ασχολιοταν με την ΑΕΚ και τοσα χρεη που ειχε τοτε,τωρα εαν περιλαμβανει η οχι τον εαυτο του στη λεξη λαμογιο αυτο ειναι ενα ερωτημα. Ο τρελος βρεθηκε τοτε και ητανε ο Ντεμης. Οπως επισης απο επιχειρηματικης αποψης σαφως και δεν ητανε σωστη κινηση να ασχοληθει ο Μελ με την ΑΕΚ,ο Ντεμης δεν ειναι επιχειρηματιας ομως και σκεφτεται διαφορετικα. Εαν ο Ντεμης ηταν επιχειρηματιας και του ελεγες παρε την ΑΕΚ με τοσα χρεη το πιο πιθανον ειναι να σου απαντουσε με τον ιδιο τροπο που απαντησε και ο Μελ.
τίγρης, αλεπού ή λιοντάρι, η ΑΕΚ θέλει λεφτά. κ ο ντέμης είναι αγαπημένος (εγώ είμαι γνωστός ντεμοτέχνης) αλλά με ισχυρό ΠΑΟ κ γαύρο κατά τα γνωστά αγκαλία με Γκαγκάτση, δεν βλέπεις πρωτάθλημα. το είδαμε κ φέτος. δεν αρκεί η καλή μπάλα. βάζεις λεφτά, μεγαλώνει το μαγαζί κ σε σέβονται όλοι όσοι πρέπει
Η ΑΕΚ θέλει λεφτά κ φώτα που ζβήνουν!
Γουστάρω πάντως να ασχοληθεί κ πάλι ο τίγρης.
Θα γίνει χοντρό παρασκηνιακό παιχνίδι ανάμεσα σε Σώκρατες, Τζίγκερ/Βγενό και Μελ.
Mπαχαλο θα γινει!:lol: Φανταζεσαι ο καθενας με το πουρο του στο γηπεδο?
Θέλουμε και επιστροφή Μάκαρου!
Αγία Τριάδα : Μάκης - Ντέμης - Μελισσανίδης
Μάκης το χρήμα
Ντέμης η ψυχή
Μελισσανίδης το μυαλό
Πάουερ ρέηντζερς
Ντάξει όμως, ποιός μας λέει ότι ο Μελισσανίδης στην πρώτη στραβή δεν θα πουλήσει όσο όσο για να περιορίσει τη ζημιά σε τίποτα Netmed ή Μεξικανούς ομογενείς ??
Ο Ντέμης απέδειξε με έργα ότι νοιάζεται για την ομάδα. Μακάρι να μην φύγει.
Eτσι ακριβως. Αυτα σκεφτομαι καθε φορα που ακουω οποιονδηποτε ονομα για τα διοικητικα της ΑΕΚ. Ταλανιστικε απιστευτα για πολλα χρονια η ομαδα λογο διοικητικης ασταθειας και νιωθω πολυ ικανοποιημενος που τοσα χρονια (που μοιαζουν αιωνας οταν σκεφτομαι οτι πριν απο λιγα χρονια 3 μηνες ησυχιας στην ΑΕΚ θεωρουνταν θαυμα) εχουμε μια αξιοσημειωτη σταθεροτητα.
Μεσα σε ολα αυτα βεβαια δεν μπορω να παραγνωρισω οτι μπαινουμε σε μια κουρσα με πολυ δυναμωμενα αλογα και πλεον φανταζει επιτακτικη η αναγκη για οικονομικη ενισχυση της ομαδας. Τι να πω, μακαρι να βγει σε καλο.
Καλα, τι εχει να γινει με Κοκκαλεν, Βγενοπουλο και Μελισσανιδη δεν λεγεται. Ο κλεψας του κλεψαντος. Μαφια με ταμπελα θα γινει το πρωταθλημα (γιατι τοσα χρονια ηταν, αλλα χωρις ταμπελα).
Συνεχιζονται τα σεναρια και οι φημες…για να δουμε…
Είναι προφανές ότι οι φήμες των τελευταίων ημερών που διέρρευσαν κυρίως από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη είχαν ως σκοπό να «κόψουν αντιδράσεις» από την πλευρά του προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ο οποίος επέλεξε να μην ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις φήμες.
http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&la=&clubid=634&artid=56844
Ζεστο χρημα? :lol:
Ελα ρε τίγρη σπρώξε χρήμα να γουστάρουμε…
Θεωρώ απίθανο πάντως να μπουν οι Ρέστης-Μελ στην ΑΕΚ διώχνοντας τον Ντέμη. Δεν πρόκειται να το δεχθεί ο κοντός. Δηλαδή ο Νικολαΐδης και οι μέτοχοι που κρύβονται από πίσω του μπήκαν το 2004 στην ομάδα για να την μετατρέψουν από προβληματική σε υγειή και μετά να την παραδόσουν έτοιμη σε κάποιον άλλο; Δηλαδή 4 χρόνια κόπου θα πετάξουν έτσι;
Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα έκαναν τόσο σκατά ρε γμτ. Αν συνεργαζόντουσαν Ντέμης-Τίγρης μόνο κερδισμένοι θα είμασταν. Θα πηγαίναμε για πολύ μεγάλα πράγματα. Ελπίζω να τα βρουν και να συνεργαστούν.
Ο Μελ δεν νομιζω οτι ειναι τοσο αφελης ωστε να παει κοντρα στον Ντεμη,να τον αμφισβητησει και να προσπαθησει να τον “διωξει” απο την ΑΕΚ γιατι ξερει πως κατι τετοιο θα προκαλουσε μεγαλη αντιδραση στον κοσμο,περα απο αυτο κανεις δεν το θελει αυτο νομιζω,να φυγει δλδ ο Ντεμης.Αν τα βρουνε μεταξυ τους,πραγμα που φανταζει πολυ δυσκολο με τα δεδομενα που υπαρχουν τωρα,θα ειναι οτι καλυτερο για την ΑΕΚ.
Από την άλλη είναι γεγονός ότι σε καμία περίπτωση ούτε παρασκηνιακά ούτε δημόσια δεν πρόκειται να αμφισβητήσει τον Νικολαΐδη ούτε να εμπλακεί σε κόντρα ανάλογη με εκείνη προ διετίας για την προεδρία της Ερασιτεχνικής.
Επισης φαινεται οτι εχει σχεση και ο Πετρος Σταθης(αυτος που βοηθησε για την τριτανακοπη για το 44 κλπ)
SportDay / Τσόχος Μιχάλης
30/05/2008, 15:38
Η πληροφορία διοχετεύεται στον Τύπο τις τελευταίες μέρες κυρίως από τον πρώην διοικητικό παράγοντα της ΑΕΚ Πέτρο Στάθη. Με τη μορφή πληροφορίας και όχι δήλωσης. Συνήθως λοιπόν η φράση είναι: «Ο εφοπλιστής Ρέστης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλουν να επιστρέψουν στην ΑΕΚ και ετοιμάζουν πρόταση για την εξαγορά της ΠΑΕ». Ο ίδιος ο Στάθης είναι βέβαιο ότι έχει άριστες σχέσεις με τον Ρέστη (συνεργάζονται σε αρκετές περιπτώσεις) και συνεπώς είναι σε θέση να γνωρίζει τις προθέσεις του εφοπλιστή. Από την άλλη είναι σε θέση και να περάσει το μήνυμα προκειμένου να δει αντιδράσεις. Τόσο από τον Τύπο, αλλά κυρίως από τους νυν ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, τον Ντέμη Νικολαΐδη και τους υπόλοιπους μετόχους. Αλλωστε, συνήθως τέτοιου είδους επιχειρηματίες και εφοπλιστές δεν επιθυμούν να απορρίπτεται μία πρόταση αγοράς που κάνουν. Διοχετεύουν, λοιπόν, την πληροφορία στον Τύπο με προφανή σκοπό να μετρήσουν αντιδράσεις και ανάλογα να κινηθούν. Επιπλέον, τη διοχετεύουν και για να δουν και την αντίδραση του κόσμου. Αν δηλαδή η πρόθεση των Ρέστη, Μελισσανίδη να μπουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τον Τύπο και κατ’ επέκταση από τον κόσμο, τότε προχωρεί επικαλούμενος και το λαϊκό έρεισμα. Αν όχι, κάνεις πίσω και λες «δεν είπα εγώ ποτέ ότι θέλω την ΑΕΚ, αυτά τα γράφουν οι δημοσιογράφοι».
Ας δουμε ομως λιγο τα πραγματα και απο την αλλη γωνια,
Ο τίγρης ετοιμάζει μπάσιμο στην ΠΑΕ (μαζί με τον Βίκτωρα Ρέστη) αγοράζοντας ποσοστό μετοχών από τον εφοπλιστή Νοτιά. Μοιάζει λίγο σενάριο επιστημονικής φαντασίας καθώς η διοίκηση Νικολαίδη μόνο αν καταλάβει ότι δεν υπάρχει καμία προοπτική θα δώσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.
Δηλαδή να μην μπορεί να χτιστεί το γήπεδο έτσι όπως θέλουν οι μέτοχοι, να κολλήσει ξανά το προπονητήριο και να γυρίσει ο κόσμος εναντίον τους. Τότε ναι θα πουλήσουν(όχι κοψοχρονιά). Τώρα δε το βλέπω. Ο Μελισσανίδης όντως εκτοξεύθηκε τα τελευταία χρόνια και έγινε κροίσος. Ξέφυγε από τους υπόλοιπους Έλληνες εφοπλιστές και απολαμβάνει το σεβασμό του παγκόσμιου τζετ σετ.
Έχει διάθεση να πλακώνεται όπως παλιά με τον Γκαγκάτση, να τρίζει τα δόντια σε διαιτητές και να ασχολείται με το ποιος παρατηρητής έπεσε στον κυριακάτικο αγώνα της ΑΕΚ; Μόνο ο ίδιος το ξέρει. Να ξέρετε πάντως πως η ΑΕΚ (και η Ορίτζιναλ που τώρα τον επευφημεί) τον πλήγωσε πολύ στις εκλογές της Ερασιτεχνικής και έριξε μαύρη πέτρα πίσω του…
:-k :-k
Βλεπω να γινεται καμμια ΠΕΚ νο.2…
θα γινεται παο νο2 ?? ΠΕΚ = Παναθηναικη Ενωτικη Κινηση :-s
Ελααααααα, το σκεφτηκα περι των αρχικων.
Aλλα αν βαλεις το Α αντι για το Π, τοτε γινεται παλι ΑΕΚ. :lol: