¶ρνηση Πηλαδάκη σε ΑΕΚ και οριστικό τέλος για Κλέιτον
Οριστικά τέλος για την ΑΕΚ μπήκε στην υπόθεση της απόκτησης του Κλέιτον! Όπως ενημερώσαμε από χθες, στο πλαίσιο της συνάντησης για την υποψηφιότητα της προεδρίας της Superleague, ο Κώστας Πηλαδάκης ρώτησε τον Ντέμη Νικολαΐδη αν ισχύει η πρόταση του τελευταίου για τον Βραζιλιάνο άσο.
Κι εγώ αυτό διάβασα. Το θέμα είναι ότι και πριν καμιά βδομάδα πάλι είχαν γράψει για οριστικό τέλος και παρ’ όλα αυτά (ξανά)επανήλθαμε (για 3η ή 4η φορά). Ελπίζω να είναι ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ η τελευταία φορά.
Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ, ο Ντάνιελ Τόζερ αποτελεί επίσημα παρελθόν, καθώς η πρόταση της Γκενγκ ύψους 1,5 εκ. άφησε πλήρως ικανοποιημένους τους «κιτρινόμαυρους» www.novasports.gr
Πάει ο Τόζερ . Κρίμα γιατί αν είχε περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους και έπαιζε φυσικά στην θέση του, μπορούσε να κάνει αρκετά πράγματα.
Γιατί κοντεύουμε να διώξουμε όλους τους παίχτες που ήρθαν ως ταλαντούχοι όταν η ΑΕΚ ξεκίνησε την νέα της προσπάθεια (βλέπε Τόζερ, Χετεμάι, Καπάνταης, πολύ πιθανόν Παπασταθόπουλος). Ελπίζω τουλάχιστον τους Έλληνες να κρατήσουμε τουλάχιστον τους Έλληνες μικρούς ( Παυλής, Ταχτσίδης, Κονέ, Πλιάτσικας, Γκέντσογλου, Χρόνης) , έστω μέχρι να δούμε τι ψάρια πιάνουν.
P.S.Πρός τιμήν του, o Τόζερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, τον πρόεδρο και τους φιλάθλους και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει.
Πρόταση Μελισσανίδη σε Ντέμη. «Την θέλω γραπτώς», απάντησε ο Νικολαΐδης
Την πρώτη του επαφή με τον Ντέμη Νικολαΐδη είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «τίγρης» αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα και να πάρει τηλέφωνο τον πρόεδρο της Ένωσης για να διερευνήσει τις προθέσεις του τελευταίου σχετικά με το ενδεχόμενο παραχώρησης μετοχών ή ακόμα και του μάνατζμεντ.
Τι πρότεινε
Οι πληροφορίες που διαρρέονται για το τι ειπώθηκε είναι συγκεχυμένες. Από την πλευρά της Ένωσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «τίγρης» πρότεινε στον Ντέμη να βάλει αυτός και η ομάδα του 70 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ, αλλά το ίδιο ποσό να μπει και από τους νυν μετόχους, με το μάνατζμεντ να παραμένει σε αυτούς.Από την πλευρά του Μελισσανίδη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας πρότεινε να μετέχει αυτός και η ομάδα σε αύξηση του Μ.Κ. κατά 70 εκ. ευρώ, αναλαμβάνοντας το μάνατζμεντ.
Φυσικά, απάντηση δεν πήρε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να του επισημαίνει ότι θα ήταν καλύτερο να καταθέσει γραπτώς την πρότασή του, ώστε να μπορεί να ενημερώσει ο ίδιος τους υπόλοιπους μετόχους για την ακριβή πρόταση που κάνει για την ΠΑΕ ΑΕΚ ο «τίγρης» και η ομάδα του.
Αφού πρώτα επικοινώνησε, μέσω του δικηγόρου του, με τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ, σειρά πήρε ο Ντέμης Νικολαϊδης. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τηλεφώνησε αυτοπροσώπως στον πρόεδρο της «Ένωσης» και κατέθεσε τις προτάσεις του, που αφορούν την είσοδό του στα κοινά της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «τίγρης» ζήτησε αρχικά από τον Ντέμη να ορίσουν συνάντηση μια από τις επόμενες μέρες. Η απάντηση του ισχυρού άντρα των «κιτρινόμαυρων» ήταν αρνητική, επικαλούμενος φόρτε εργασίας για τα επόμενα 2-3 24ωρα. Με τη σειρά του ο πρόεδρος πρότεινε να συζητήσουν από κοντά την επόμενη εβδομάδα, αλλά ένα ταξίδι του κ. Μελισσανίδη στο εξωτερικό δεν το επέτρεψε.
Τελικά, αμφότεροι προτίμησαν να… τα πουν σήμερα, έστω, από το τηλέφωνο. Ο «τίγρης» κατέθεσε κατευθείαν την πρότασή του, στην οποία η ομάδα επιχειρηματιών του θα καταβάλει 70 εκατ. ευρώ, άλλα τόσα οι μέτοχοι της ΑΕΚ και να αφήσει το μάνατζμεντ στα τωρινά χέρια. Ο Νικολαΐδης, ωστόσο, ζήτησε την τελική πρόταση του Μελισσανίδη γραπτώς, προκειμένου να την μεταφέρει στους υπόλοιπους μετόχους.
Το καλυτερο θα ηταν να τα βρουνε…αλλα που…μονο στα ονειρα…:-s
Η Ενωση επιτελους μιλησε για το θεμα…ενταξει ο Κετσε το ελεγε οτι θα μιλησει μολις γινει κατι επισημο…Το καλο ειναι οτι σε Εξεδρα και Ενωση(τις μονες εφημεριδες που εμπιστευομαι για ΑΕΚ)δεν λενε κατι για αρνηση Ντεμη και αφηνουν παραθυρο…
Τα λεφτα ειναι πολλα Ντεμη…απαγορευετε να το γαμησεις!
H απαντηση των νυν μετοχων, Μπορούμε και μόνοι μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ομάδας και δεν χρειαζόμαστε τη βοήθεια κανενός. Όπως τονίζεται, η ΠΑΕ στην τετραετία της διοίκησης Νικολαΐδη έχει εξυγιανθεί οικονομικά, έχει κάνει πρωταθλητισμό, εντός δύο εβδομάδων θα ανακοινώσει το χώρο στον οποίο θα χτιστεί το προπονητικό κέντρο, ενώ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου».
Επισης…
Η απάντηση όλων των μετόχων ήταν αρνητική και αδιαπραγμάτευτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες,…η δική τους πρόθεση είναι να προχωρήσουν σε αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, με διψήφιο νούμερο εκ. ευρώ!
Ακομη…[I]
[SIZE=“3”]Έχουμε βάλει τόσα λεφτά από το 2004 και μετά.[/SIZE] Ξέρουμε πόσα χρειάζεται να βάλουμε και τώρα θα τα βάλουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΚ και οι μετοχές της κοστίζουν πολύ παραπάνω από 70 εκατ. ευρώ»,[SIZE=“3”]«Εμείς βάζουμε τόσα χρόνια λεφτά.[/SIZE] Δεν μπορεί κανείς να έρθει να μας πει τώρα να βάλουμε πρώτα εμείς ένα συγκεκριμένο ποσό και μετά να βάλει αυτός τα ίδια και να πάρουμε τις ίδιες μετοχές. Αυτό δεν γίνεται. Και το μάνατζμεντ το έχουμε ήδη. Δεν μπορεί κανείς να μας το δώσει ως… παροχή».[/I]
Και ρωταω εγω τωρα, ο ΠΑΟ πριν λιγο εκανε ΑΜΚ η οποια εγκριθηκε σε λιγοτερο απο 25’ 80 εκ ευρω.Ο ΟΣΦΠ πιθανοτατα θα κανει κατι αντιστοιχο.Ειμαι περιεργος να δω ποσα εκ € αυξηση θα κανουν οι νυν μετοχοι μας,ειδικα οταν διαβαζω το εκπλητικο κ φοβερο πως η ΑΜΚ που θα κανει η ΑΕΚ θα ειναι διψηφιο νουμερο(WOW! Επαθα πλακα τωρα…:lol: #-o ) και πως οι αντιπαλοι μας εκαναν η θα κανουν ΑΜΚ κοντα στ 100 εκ ευρω.:-s
2)Εφοσον απαντησαν αρνητικα στην προταση Μελ και λενε πως μπορουν να ανταπεξελθουν στο νεο σκηνικο που δημιουργειται στο ελληνικο ποδοσφαιρο και δεν χρειαζονται την βοηθεια κανενος,ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα,μενει να το αποδειξουν πλεον με μια γενναια ΑΜΚ,ποιοτικες μεταγγραφες,γηπεδο-προπονητηριο αμεσα. Θα τα κανουν αυτα? Αμφιβαλω…:-k
3)Εχουνε βαλει λεει τοσα λεφτα στην ΑΕΚ αυτα τα χρονια,ρωταω,ειδατε πουθενα εσεις λεφτα?Που πηγαν τοσα λεφτα που λενε οτι εβαλαν?Που επενδυθηκαν αυτα τα λεφτα και δεν το πηραμε χαμπαρι? Σε παικτες?Σε ποιους παικτες…Σε προπονητηριο?Σε ποιο προπονητηριο…Στο γηπεδο?Σε ποιο γηπεδο…
Που ειναι ρε παιδια αυτα τα λεφτα και εμεις δεν τα βλεπουμε?[-X
Να ξεκαθαρίσω κάτι. Είμαι υπέρ της έλευσης Μελ στα της ΑΕΚ. Έχω ψηθεί με αυτή την φάση. Αλλά αυτή η πρόταση που έκανε ο τίγρης ήταν για γέλια. Sorry κι όλας αλλά περίμενε να την δεχθεί κανείς; Λέει: “Έχω 70 εκ. ευρώ. Ή σας τα σκάω και αποχωρείται ή βάζεται και εσείς άλλα τόσα και πάμε στα 140 εκ. με εσάς να έχετε το μάνατζμεντ”. Και λέω τώρα εγώ. Ο μοναδικός λόγος που οι μέτοχοι της ΑΕΚ συζητάνε την είσοδο του Μελ είναι ο φόβος μη ξεφύγει ο Παναθηναϊκός και γίνει ασυναγώνιστος με την πολυμετοχικότητα. Στον Παναθηναϊκό λοιπόν με Τζίγκερ, Βγενόπουλο, Γιαννακόπουλους και Πατέρα το μετοχικό κεφάλαιο θα φτάσει στα 80 εκατομύρια ευρώ. Και ο Μελισσανίδης ζητάει από τους νυν μετόχους της ΑΕΚ να φτάσουν στα 70 εκ. ευρώ. Δηλαδή 10 εκ. ευρώ λιγότερα από αυτά που θα μπουν στον βάζελο. Και ρωτάω τώρα εγώ: Καλά ρε Μελισσανίδη, αν οι νυν μέτοχοι της ΑΕΚ ήταν σε θέση να φτάσουν αυτό το νούμερο δεν θα το έκαναν; Εσένα θα περίμεναν;
Η πρόταση του Μελισσανίδη είναι παράλογη. Οι νυν μέτοχοι της ΑΕΚ δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τέτοια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και το ξέρει. Ουσιαστικά τους εκβιάζει να του παραδόσουν την ΠΑΕ έτσι όπως είναι. Δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχθεί κανείς αυτό. Η πρόταση ήταν γελοία. Για εμένα θα έπρεπε να περιμένει και να πει. Στα πόσα θα φτάσει το μετοχικό κεφάλαιο; Στα 20 εκ.; Βάζω και εγώ άλλα 20 και πάμε στα 40. Και πάλι κερδισμένη θα είναι η ομάδα αν γίνει αυτό. Σίγουρα το 140 μοιάζει πιο ελκυστικο. Αλλά αν παρασυρθούν από αυτό οι νυν μέτοχοι και φτάσουν στα 70 εκ.για να βάλει άλλα τόσα ο Μελ το βλέπω να γυρνάει μπούμερανγκ. Ξαναλέω μακάρι να δούμε την ΑΕΚ των 140 εκ. ευρώ. Μακάρι και τα 140 να πάνε σε μεταγραφές, να πάρουμε παιχταράδες, να πάρουμε το πρωτάθλημα με 30 νίκες ξέρω γω και να σηκώσουμε και το UEFA. Προσέξτε όμως γιατί καλή μοιάζει η ΑΕΚ των 140 εκ. ευρώ αλλά η ΑΕΚ των 165 εκ. ευρώ σε χρέη δεν είναι μακρινή υπόθεση. Γι’αυτό προτού αρχίσουμε να κράζουμε τον Ντέμη που είπε όχι στον Μελ ας σκεφτούμε πρώτα και κάποια άλλα πράγματα.
Πάντως το πράγμα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μάλλον στην αρχή του σίριαλ είμαστε.
Η προταση ετσι οπως παρουσιαστηκε ακουστηκε οντως καπως χυμα…παντως εχω την εντυπωση οτι οποιαδηποτε προταση και να εκανε ο Μελ ο Ντεμης δεν θα την δεχοταν…
Η ελευση του Μελ μετα και απο τα οσα εγιναν με τον παο ειναι μονοδρομος…
Εννοειται πως οχι,μα για αυτο το λογο την εκανε,ηξερε εκ των προτερων οτι θα εισεπρατε ενα μεγαλοπρεπες οχι απο τον Ντεμη και τους μετοχους,ο Μελ ηθελε να πετυχει να παει η δουλεια για του χρονου τον ιουνιο και τα καταφερε. Τωρα εβαλε την διοικηση με την πλατη στον τοιχο γιατι με αυτη την προταση απο τη στιγμη που την αρνηθηκαν θα πρεπει να αποδειξουν γιατι ειπαν οχι.Αρα θα πρεπει να κανουν μεγαλη ΑΜΚ,ποιοτικες μεταγγραφες,γηπεδο-προπονητηριο ολα αυτα αμεσα. Ετσι εαν του χρονου η ΑΕΚ για παραδειγμα δεν παει καλα στο πρωταθλημα,και ταυτοχρονα δεν εχει γινει κατι ουσιαστικο με γηπεδο-προπονητικο θα βρεθουν σε παρα πολυ δυσκολη θεση ο Ντεμης με την παρεα του,αντιθετα για τον Μελ θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.
Καθολου για γελια δεν ηταν,εξυπνη και πονηρη κατε με η προταση τιγρη,αποσκοπουσε περισσοτερο σε συγκεκριμενο σκοπο παρα τοσο στο να καταφερει να παρει τον ελεγχο της ΠΑΕ την δεδομενη στιγμη,κατι που ηξερε οτι θα του το αρνηθουν οτι κ να γινει.
Ουσιαστικα τους φερνει υπο των ευθυνων τους,σου λεει κυριοι σας δινω 70,εσεις λοιπον που κοπτεστε να κρατησετε το μανατζμεντ βαλτε αλλα 70 και φυσικα κρατηστε το.
Ομως εαν δεν τα έχετε…
Και για αυτό βλέπεις να λενε “μα αν βάζει 70εκ, δεν χρειαζομαστε και αλλα”.
Δεν αμφισβητώ την μέχρι τώρα προσφορά του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, αλλά που ήταν όταν η ΑΕΚ είχε καταχρεωθεί και κινδύνευε με πτώχευση και υποβιβασμό ??
Ούτε έκανε κίνηση να βοηθήσει τον Ντέμη όταν ανέλαβε αυτός, γιατί προφανώς δεν έβλεπε ότι μπορούσε να κερδίσει κάτι από αυτό.
Εγώ ,προσωπικά, ελπίζω να μην καταντήσει μαγαζί η ΑΕΚ και να εμφανίζονται διάφοροι πρόθυμοι να επενδύσουν εξωπραγματικά ποσά σε μια ομάδα που τα είχε πραγματικά ανάγκη το 2004 και όχι τώρα.
Ας τα έδιναν τότε αν νοιάζονταν. Ή τουλάχιστον ας φανούν ρεαλιστές τώρα και μην εκβιάζουν καταστάσεις και δημιουργούν εντυπώσεις.
Δεν νομίζω ότι η τωρινή διοίκηση είναι με την πλάτη στον τοίχο σε καμμία περίπτωση. Είχαν μιλήσει βέβαια το 2004 για 5ετές πλάνο με πρωτάθλημα, το οποίο σχεδόν έγινε τη χρονιά που πέρασε. Το θέμα ήταν κυρίως όμως η οικονομική εξυγίανση της ομάδας, κάτι που κατά πολύ μεγάλο βαθμό έχει πραγματοποιηθεί.
Προτιμώ να έχω μπάτζετ 5 εκατομμύρια και καθόλου χρέη, παρά 35 και να χρωστάω άλλα τόσα.
Αυτοί που τα βάζουν σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό, θεωρείτε πώς τα έχουν βγάλει με τον ιδρώτα τους ? Γενικά είναι βρώμικα τα πράγματα στο (ελληνικό) ποδόσφαιρο, αλλά τουλάχιστον ας έχουμε μια αξιοπρέπεια και νομίζω ότι η ΑΕΚ σε σχέση με τους άλλους 2 μεγάλους της Αθήνας βγαίνει πρωταθλήτρια σε αυτό το κομμάτι.
Tα εχουμε ξαναπει χιλιαδες φορες για τον Μελ που ηταν τοτε κλπ,ποιος εκβιαζει καταστασεις ρε jester?Μεχρι τωρα ο Ντεμης δεν ειχε αντιπολιτευση,τωρα που θα την εχει(κιτρινη ΠΕΚ:p ) θα ειναι διαφορετικα κ πιο δυσκολα για αυτον γιατι θα δεχεται πιεση.Ε πως δεν ειναι με την πλατη στον τοιχο η διοικηση,ειναι η τελευταια χρονια του 5ετους πλανου,κατι πρεπει να πετυχουν,κατι να παρουσιασουν στο τελος της 5ετιας αυτης,ενα γηπεδο,η εστω ενα προπονητηριο,να κανουν την υστατη προσπαθεια να παρουν ενα πρωταθλημα. Γιατι αν κλεισει η 5ετια με 0 τιτλους,0 γηπεδο, 0 προπονητηριο,0 καλη ομαδα και καλο ποδοσφαιρο θα ειναι δυσκολα να πεις μετα στον κοσμο καντε κ αλλο υπομονη,ενταξει εκαναν την εξυγιανση αλλα αυτο κ μονο δεν θα τους σωσει.
Σημασια εχει εαν η τωρινη διοικηση μπορει να ανταποκριθει και να ανταπεξελθει στο νεο σκηνικο του ελληνικου ποδοσφαιρου με τους ΠΑΟ & ΟΣΦΠ να δυναμωνουν παρα πολυ κ αρα να ξεφευγουν ακομα περισσοτερο. Η ΑΕΚ θα ειναι παλι ο φτωχος συγγενης…[-X
Πού ήταν αλήθεια ?? Δεν έχω ακούσει κάτι εγώ.
Αν οι άλλοι 2 μπορούν π.χ. με διάφορους τρόπους να επηρεάσουν διαιτησίες, η απάντηση της ΑΕΚ πρέπει να είναι να βρει τρόπο να κάνει το ίδιο ή να μάθει να κερδίζει απέναντι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες ?
Νομίζω ότι και μόνο που έσωσαν την ομάδα έχουν πετύχει πολλά μέχρι τώρα. Και δεν νομίζω ότι σε αυτά τα 4 χρόνια δεν έχουν γίνει σοβαρά πράγματα στην ομάδα. Παίχτες καλοί ήρθαν, προπονητές, λεφτά με μέτρο δόθηκαν, το πρωτάθλημα το κυνηγήσαμε, καλή μπάλα είδαμε. Η διαφορά με τα πρόσφατα προηγούμενα χρόνια είναι οι κατακτήσεις του κυπέλλου. Δεν θα μουλεγε κάτι περισσότερο να παίρναμε το κύπελλο φέτος.
Το βασικό φέτος είναι να αποφασιστεί επιτέλους τι θα γίνει με προπονητήριο και γήπεδο και μετά το πρωτάθλημα.
Koιταξε το συμφερον του και τις επιχειρησεις του… Κοιταξε ο Ντεμης οντως θελει να ειναι τιμιος και να μην εχει σχεση με τα του παρασκηνιου οπως οι αλλοι 2,καλα κανει κ εχει δικαιο,ομως αυτο εχει κ το τιμημα του ετσι,πολυ δυσκολα θα παρεις πρωταθλημα μονο με την τιμιοτητα.Το οτι εσωσαν την ομαδα σχεδον ολοι το αναγνωριζουμε ετσι,αλλα δεν πρεπει να μεινουμε μονο εκει,υπαρχουν κ αλλα πραγματα που πρεπει να κοιταμε.
Τωρα για την καλη μπαλα,για τους καλους παικτες,προπονητες που λες οτι ειδαμε θα διαφωνησω,στην 4ετια αυτη που διανυσαμε ειδαμε ελαχιστα καλο ποδοσφαιρο απο την ΑΕΚ,καλους παικτες μετρημενοι στα δαχτυλα,και απο προπονητες νταξει.
Πολυ καλα τα λες. Απο που και ως που να μπει κεφαλαιο 140 εκατομυριων ευρω σε ελληνικη ομαδα??? Απο θα ερθουν αναλογα εσοδα??? Γιατι πρεπει να μιλαμε και λιγο ρεαλιστικα και οχι σαν προβατα. Τα ποσα που μπαινουν σε καθε ΑΕ πρεπει να γυρνανε με καποιον τροπο και ΚΑΜΜΙΑ ελληνικη ΠΑΕ δεν μπορει να εχει εσοδα τετοιου μεγεθους στο κοντινο μελλον.
προφανως τα εσοδα θα ερθουν απο το γηπεδο και το εμπορικο κεντρο που θα φτιαχτει σε αυτο (εαν γινει ποτε γηπεδο, ετσι οπως τα εχουν καταφερει κατι γρανιτσες, αναλιωτακηδες…) , καπου εγραφε σημερα οτι ο μελισανιδης θα βαλει 120 εκ ευρω. τι να πω, τα ποσα ειναι τεραστια και δεν μπαινουν ετσι μονομιας, αλλα με πλανο. παντως φαινεται οτι η πεκ ξυπνησε την αεκ και η πολυμετοχικοτητα ισως ειναι η μονη λυση της, αφου το υπαρχον καθεστως δεν μπορει να παει πιο ψηλα, και ας λετε για ενστασεις… το υπαρχον καθεστως εχει χαμηλο ταβανι…
Προφανως τετοια ποσα μπαινουν σε βαθος χρονου και οχι μονομιας 70.Παντως ολη αυτη η ιστορια με τον Μελ μονο καλο εκανε στην ΑΕΚ,βγηκε κερδισμενη η ΑΕΚ με την εννοια οτι ο Μελ με την προταση αυτη πιεσε καποιες καταστασεις και καποια πραγματα ,θορυβηθηκαν στην διοικηση και επιτελους θα ριξουν καποια λεφτα που μεχρι τωρα δεν ειχαν κανει,διαφορετικα πιστευω θα συνεχιζαν στον ιδιο ρυθμο που ειχαμε συνηθισει…:-s
Τωρα θα υπαρχει απο πανω τους συνεχως η πιεση της <<κιτρινης ΠΕΚ>>,να τους κανει κριτικη,να τους πιεζει και θα ειναι αναγκασμενοι μεσα απο ολη αυτη την πιεση που θα τους ασκειται να αποδειξουν οτι μπορουν να κανουν την ΑΕΚ ξανα μεγαλη.Αρα αυτο θα εχει ως αποτελεσμα να βαλουν πιο βαθια το χερι στην τσεπη,να κανουν καλυτερες/ποιοτικοτερες μεταγγραφες,να επισπευσουν τις εξελιξεις για προπονητικο και γηπεδο.
Επομενως παρα το γεγονος οτι απορριφθηκε-για την ωρα τουλαχιστον-(γιατι ισως επανελθει ο τιγρης του χρονου για νεα αποπειρα να μπει στην ΠΑΕ),αυτο εκανε καλο στην ομαδα και πιεσε τους νυν μετοχους να δωσουν απαντησεις με πραξεις.
ΥΓ Ακουστηκε οτι σε 2 εβδομαδες θα ανακοινωσουν το που θα γινει το προπονητικο,ακουστηκε το Κορωπι οτι θα ειναι η περιοχη.:roll:
Αυτο ειναι το λαθος που κανει η διοικηση,ακουμε κ διαβαζουμε συνεχεια οτι τοσα λεφτα θα ριξουν ο Ντεμης και οι μετοχοι ως απαντηση στον τιγρη,εξελιξεις στο γηπεδο κ στο προπονητικο η απαντηση του Ντεμη στον τιγρη κλπ…Δλδ ολα αυτα θα τα κανουν επειδη τωρα που εκανε προταση ο τιγρης(εστω κ μεσω τηλεφωνου,προφορικη δλδ) δεχθηκαν πιεση,σου λεει τωρα κατι πρεπει να κανουμε για να αποδειξουμε οτι μπορουμε να κανουμε την ΑΕΚ μεγαλη.:evil: :x Α ρε Ντεμη…[-X
Και ρωταω εγω τωρα,δλδ ρε Νικολαιδη και μετοχοι της ΑΕΚ επρεπε να δεχτειτε την πιεση του Μελισσανιδη και του Ρεστη για να αποφασισετε να σπρωξετε χρημα στην ομαδα???Γιατι αυτα τα 10-15 εκ ευρω που λεγονται οτι θα διαθεσετε για μεταγραφες ποιοτικες δεν τα δωσατε κ περσι?:roll: :-k Τωρα ομως που ηρθε το αβγο στο κ@#ο ξαφνικα θυμηθηκατε οτι πρεπει να βαλετε το χερι στην τσεπη,θυμηθηκατε οτι πρεπει να γινει κ ενα προπονητικο,θυμηθηκατε οτι πρεπει η ΑΕΚ να αποκτησει κ ενα γηπεδο κ ολα τα συναφη.
…
Θέλει να γίνει μέτοχος ο Δρόσος
Μέλος της «ομάδας Νικολαΐδη» θέλει να γίνει ο Δημήτρης Δρόσος. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Δρόσος δεν θα συνεχίσει στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην ΠΑΕ. Πρόκειται για μια σκέψη που γνωστοποίησε ο ίδιος, κατά τη διάρκεια των εκλογών του ΕΣΑΚΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί του, η επιθυμία του να μπει στην ΠΑΕ είναι πολύ μεγάλη και ίσως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι ήδη έχει γίνει επαφή μεταξύ των δύο ανδρών και ότι ο Δρόσος διατίθεται να βάλει 2-3 εκατ. ευρώ.
Παει και το μπασκετακι μας,α ρε φιλλιπου καταραμενε…:thumbdown: Αιντε τωρα να τρεχει η οριτζιναλ με επιτροπες σωτηριας κλπ να σωσει…τι να σωσουν κ αυτοι… Και ο Δροσος τι να κανει,σου λεει αντι να καθομαι να ασχολουμε με τους μλκς στο μπασκετ δεν παω στη μπαλα…:-s