Αεκαρα

Σωστός σε όλα.

Με Βοννη, ξέρει κανεις αν μπορούμε να κληρωθούμε; (λόγω προηγούμενων ομίλων)

Με μαλαγα σίγουρα δε γίνεται.

1 Like

Με Βόννη γίνεται να παίξουμε, ναι. Αν και είναι καλή ομάδα, θεωρώ πως αν μάθουμε από τα πρώτα παιχνίδια και παίξουμε σκυλίσια άμυνα και λίγο ξύλο στον Shorts και τον περιορίσουμε, τότε υπάρχουν καλές πιθανότητες πρόκρισης. Για αυτό και την προτιμώ από Τενερίφη, την οποία από τα λίγα που ξέρω, μου φαίνεται σαν δυνατότερη (ή τουλαχιστον ισοδύναμη) Μάλαγα. Θεωρητικά καλύτερη κλήρωση θα ήταν με μία εκ των Χάποελ/Στρασμπούρ, οι οποίες παίζουν αύριο.

Σε κάθε περίπτωση, όπως προείπα, το τουρνουά είναι τέτοιο που άπαξ και φτάσεις στους 8, εχεις πιθανότητες και για F4 και για κούπα καθώς δεν υπάρχουν χαοτικές διαφορές δυναμικότητας, κάθε ματς θα έχει τις δυσκολίες του αλλά και κάθε αντίπαλος σου επιτρέπει να ονειρεύεσαι για πρόκριση.

Μακάρι να επιστρέψει το συντομότερο ο Ουίλιαμς, μας έλειψε σουτ σήμερα ενώ στην ρακέτα τα πήγαμε πολύ καλά.

4 Likes

Λειψανε παντως τα δυο δυαροτριαρια κ το τριποντο τους. Καθε κληρωση θα ειναι βατη αν παιξουμε καλα

2 Likes

Θα ηθελα Χαποελ, δε στο κρύβω.

1 Like

Σαν ονομα κ πρωταθλημα κ γω, αλλα δεν ξερω τοσο καλα τις ομαδες. Σιγουρα δεν θελω Ισπανικη

1 Like

Χαποελ λοιπόν

Για να δούμε! Δεν πρέπει επουδενί να τους υποτιμήσουμε, παραμένουμε το outsider αλλά σε γενικές γραμμές θα είναι αμφίρροπο το ζευγάρι. Αν δεν έχουμε άλλα απρόοπτα με τραυματισμούς και δεδομένο πως επιστρέφει ο Ουίλιαμς (ίσως και τώρα το Σ/Κ για το πρωτάθλημα), νομίζω πως μπορούν να φτάσουν στο F4.

ξέρουμε πότε θα γίνει το εντός έδρας;

11 ή 12 Απριλίου το ματς στην Αθήνα.

1 Like

Φορμαρισμενη πολυ ακουω η Χαποελ κ με δυνατη εδρα. Μπορουμε παντως

Έρχεται τρίποντο buzzer beater από Μπέικον.

1 Like

Ήμουν τόσο μα τόσο κοντά :stuck_out_tongue:

Μπράβο στην ομάδα, παλικάρια!

2 Likes

Να δωσουμε συγχαρητηρια στον Καντζουρη. Εχει κανει πολυ καλη δουλεια. Ελπιζω να συνεχισει ετσι για καιρο

3 Likes
3 Likes

Πως καταφερνει να παιζει τοσο ασχημα μετα απο θριαμβους ειναι αποριας αξιο. Συμπεριφορες πολυ χαμηλου μπασκετικου iq. Απειρα φαουλ. Απιστευτη φοβια στην εκτελεση. Κριμα

1 Like

αφήνω αυτές τις φωτογραφίες και ξαναχάνομαι στα 90ς

12 Likes

Στου Τσιάρτα έπρεπε να βάλεις pixel. Ψύχραιμη γνώμη.

3 Likes

Τότε ήταν ακόμα Τσάρτας.

6 Likes

Την εχυσε την καρδαρα ο Καντζουρης στα δυο κρισιμα. Πολυ ασχημο κοουτσαρισμα κ στα δυο παιχνιδια στα τελευταια λεπτα. Επιμονη σε παιχτες που παιξαν ασχημα, Λεμαρ, Μαιλς κ ξεχασε εντελως παιχτες σαν τον Γιανκοβιτς που χαν παει καλα.
Και οι παιχτες πολυ διστακτικοι κ με πολυ κακες επιλογες. Καλυτερα να χε χασει απο τον Παναθηναικο κ να κερδιζε αυτα τα δυο.Δυσκολεψε πολυ η εγχωρια κατασταση

2 Likes

Δεν εχω καλο feeling για το αποψινο στη τουμπα,με γκαρσια να επιστρεφει απο τραυματισμο,γκατσινοβιτς επισης,εκτος μουκουντι,φαν φεερτ,φερναντες.Ειναι παιχνιδι που σε κραταει στον τιτλο η σε τελειωνει απο αποψε,με δεδομενο οτι ο παο θα νικησει τον μπεο και ο οσφπ τον αρη,η παιρνεις το διπλο εκει μεσα με εμφατικο τροπο,η βαζεις ρεαλιστικο στοχο κυπελο,2η θεση.

2 Likes