Αεκαρα

Sorry για διπλό ποστ…

https://www.capital.gr/politiki/3731383/g-gerapetritis-gia-thanato-filathlou-sti-n-filadelfeia-thliberos-krikos-se-mia-alusida-opadikis-bias/?utm_source=capital&utm_medium=forum

Τι λες ρε γμτχσ ;;;;; Η δολοφονία είναι απλά ένας κρίκος ;;;; Ρωτάει ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ;;;; ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;;;; Και για κλείσιμο πετάει και την ατομική μετακίνηση !!! 100-200 με κομβόι αυτοκινήτων και μετά με τρένο ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΑΤΟΜΙΚΑ !!!

Θα γινει το ματς; ειναι δυνατόν να γίνει μετά από όλα αυτα; υπάρχει νεκρος.

Το προϊόν πάνω από όλα ρε. Εντάξει θα βγουν και με σημαιάκια no to racism

5 Likes

Κρίμα το παληκάρι, αλλά μην πέφτουμε από τα σύννεφα. Αδέρφια, ξαδέρφια, συνυφάδες, μπατζανάκηδες, σόγια στο εξωτερικό. Ξέρουμε καλά τι συμβαίνει. Για το μπουρδέλο της ελας, ο,τι και να πούμε είναι λίγο.

2 Likes

Επειδή είμαι παντελώς άσχετος, να ρωτήσω, υπήρχε κάποιου είδους βεντετας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ντιναμο;

Όχι…Υπάρχει αδελφοποίηση οπαδών Ντιναμό - ΠΑΟ…Όπως ΑΕΚ-Μαρσειγ κλπ κλπ

Σκουπιδο-οπαδοι ΠΑΟ και Ντιναμο ειναι “αδελφοποιημενοι”. Σκουπιδο-οπαδοι ΠΑΟ και ΑΕΚ εχουν τα γνωστα μεταξυ τους. Επισης, σκουπιδο-οπαδοι ΑΕΚ και Μαρσειγ ειναι αδελφοποιημενοι.

Πριν εναμισι χρονο ειχε παιξει ο ΠΑΟΚ με τη Μαρσειγ. Λιγα και πολυ απλα οπαδικα μαθηματικα μπορουν να κανουν και ενα παιδακι να καταλαβει γιατι ειχαν γινει τα επεισοδια που ειχαν γινει.

4 Likes

Μάλιστα, ευχαριστώ.

Παντως, ως τωρα μαθαινω οτι η φαση ειναι “μαυροι εναντιον μαυρων”. Η ιστορια ως τωρα, οπως την ακουσα: στις καφετεριες υπηρχε κοσμος που καθοταν και παρακολουθουσε πινοντας το ποτακι του χωρις να τους πειραξει κανεναν. Ακομα ολα ειναι ρευστα, αλλα ο 22χρονος ηταν απο τους μαυροφορεμενους που περιμεναν τους κροατες, πεταχτηκε απο το καφε οπου βρισκοταν για να κανει join με τους δικους του. Αν καταλαβα καλα, καπου εκει τον πετυχαν οι κροατες μονο του. Απομενει να μαθουμε αν ηταν ενας ασχετος που βρεθηκε στο λαθος σημειο ή αν ισχυει οτι ηταν εμπλεκομενος που εγινε στοχος.

1 Like

Πρώτη κ βασική υπεύθυνη η αστυνομία και η ΕΥΠ.
Μπήκαν οι άλλοι οι γαμ*σπιτοι από τα σύνορα, διέσχισαν όλη την Ελλάδα, κόβαν βόλτες στην Αθήνα και οι δικοί μας κοιμόνταν.
Πως είναι δυνατόν να μη γνωρίζουν η να περιμένουν κάτι τέτοιο.

Δεν είναι για τίποτα - εδώ 2 μήνες να βρουνε που θα γίνει ο τελικός κυπέλου.
Ο αγώνας λογικα θα αναβληθεί.

2 Likes

Αναβλήθηκε ο αγώνας.

O 22χρονος ακουσα οτι δεν εμενε στην Αθηνα και ηρθε για να δει τον αγωνα.
Απο τα συμφραζομενα, δεν ηρθε για τσαμπουκα.

Ενα 12χρονο κοριτσακι ειναι στην εντατική με βαρυ τραυμα στο κρανιο.

Εχω σκασει απο το πρωι που τα εμαθα.

Και για τα επομενες δεκαετιες θα εχουμε μεταξυ μας και τα επακολουθα του παρακατω:

Μακαρι να κλεισουν/απαγορευτούν σε ολη την Ευρωπη οι οργανωμένοι σύλλογοι μπας και ησυχάσουμε.

8 Likes

Έτσι κατάλαβα και γω. Ότι ήταν προγραμματισμένο. & ότι όπως αναμένονταν οι Κροάτες, αναμένονται και Γάλλοι (που οποιοσδήποτε λογικός θα απεύχεται να έρθουν). Τώρα αν ο νεκρός ήταν εμπλεκόμενος η όχι, ποιος μπορεί να ξέρει. Μικρή σημασία έχει βέβαια

1 Like

Κάθε χρόνο αναρωτιέμαι, πότε θα την απαξιώσουμε αυτή τη μλκια? Κάθε χρόνο κάτι θα γίνει και θα λέμε πάλι τα ίδια και τα ίδια. Αλλά κάνουμε τα στραβά μάτια. Η Αεκάρα πήρε τίτλο τώρα, πριν κάτι χρόνια ο Παοκ, ο Ολυμπιακός, ο πρέσβης βγήκε Ευρώπη φέτος. Μια χαρά.

Πρέπει να πεθάνει κόσμος στο γήπεδο για να δωθεί ένα τέλος σε αυτή την τρέλα? Κάνας παίχτης μήπως? Τι?

Για την ευθύνη του κράτους δεν το συζητώ αλλά στην Ελλάδα ζούμε, δεν τρέφω αυταπάτες.

3 Likes

Το κλεισιμο των συνδεσμων δεν ειναι λυση και πεστε να με φατε, αλλου ειναι το προβλημα.

Κατα τα αλλα τι να πεις. Εγω για αδελφοποιηση δεν ηξερα, στα επιπεδα που εχουν με Ραπιντ, Ρεαλ η Ρομα, αλλα προφανως καποια ναζιδια (εχουμε και τετοιους φυσικα) κανανε πλακακια με τα αλλα τα σκουπιδοβαλκανικα ναζιδια. Γενικα σκατα, ουτε να βρισω δεν εχω ορεξη.

Καλα για τους μπατσους που τους αφησαν να διασχισουν ολη την ηπειρωτικη ελλαδα και τους χασανε στην αττικη οδο γιατι …πηραν το μετρο τι να πεις πραγματικα, δεν υπαρχουν λογια.

2 Likes

RIP στο παλικαρι,απο το πουθενα εχασε τη ζωη του. :roll_eyes:

Γκαιζ, ας πάμε με τα βασικά. Δεν ειπα οτι επρεπε να σκοτωθει ο 22χρονος, ουτε οτι πηγε για τον τσαμπουκα. Ας μαθουμε πρωτα τι εχει γινει και το συζηταμε. Το 12χρονο προφανως δεν ειχε καμια σχεση και φυσικα ουτε αυτο ουτε κανεις αλλος δεν πρεπει να κτυπηθει ουτε απο χαρτονι. Ποσο μαλλον να κινδυνευει.

Οσον αφορα στα επεισοδια, ξαναγραφω: ηταν μαυροι εναντιον μαυρων. Οσα ινφο εχω, λενε οτι ηταν προγραμματισμενο. Αν κανω λαθος, θα το αναφερω ή θα το προλαβετε να το γραψετε εσεις. Δεν θα στεναχωρηθω για χουλιγκαν που θελουν να σκοτωθουν απο αλλους χουλιγκαν. Γκουντ λακ.

ΕΛΑΣ, υπουργοι, συντονιστες και ολοι αυτοι οι γυμνοσαλιαγκες που απαρτιζουν/περιβαλλουν αυτο το κρατος, ΙΣΩΣ ειναι αυτοι που μας αρμοζουν. Οι γελοιοτητες τυπου “τους εχασαν” απευθυνονται στη μανα μου που ειναι 80 χρονων -και παρολα αυτα καταλαβαινει ενιοτε ποτε την κοροιδευουν στα μουτρα της.

1 Like

Λιγο πολυ ισως τα ξερετε ηδη: 29 κι οχι 22, Ελευσινα, οπαδος της ΑΕΚ. Ηταν σε σουβλατζιδικο, μαζι με την κοπελα του. Του την επεσαν ολοι μαζι, πιθανως επειδη φορουσε κατι με διακριτικο οριτζιναλ, ισως τη μαυρη που αποτελουσε διακριτικο για τους κροατες. Δεν το εχω μαθει ακομη αυτο. Στορι ενος λογαριασμου οπαδων της ΑΕΚ ενημερωνει απο νωρις οτι οσοι κυκλοφορουν μονοι με διακριτικα της ΑΕΚ να προσεχουν γιατι υπαρχουν σιστες απο Κροατια. Γραφει επισης οτι τα φασισταρια θα επιστρεψουν ηττημενα και “ελπιζουμε λιγοτεροι”.

Πάντως, και χωρίς να διαφωνώ ιδιαίτερα μαζί σου, κατά βάση συμφωνούμε δηλαδή, “προγραμματισμένο ραντεβού” 200 με 25 σε πλατείες με μαγαζιά δεν υπάρχει.

Μπορώ να πω αρκετά για το χθεσινό, από όσα μαθαίνω δεξιά και αριστερά, αλλά θα χαθεί το νόημα από εκεί που πρέπει.

5 Likes

Συμφωνω γενικως, αν και νομιζω οτι κανενα νοημα δεν χανεται. Οσο θεμα ειναι οι σιστες ή/και η κρατικη ανικανοτητα, αλλο τοσο ειναι ο χουλιγκανισμος ή/και η συγκαλυψη συμμοριτων μεσα στις ταξεις του οπαδικου κινηματος. 200 με 25 σιγουρα δεν ειναι ραντεβου, ενημερωθηκα οτι δεν υπηρχε ποτε, αλλα ηξεραν οτι ερχονται κροατες. Στο μεταξυ, ΧΧΧ με ΧΧΧ σε πλατειες με μαγαζια υπηρξε στο παρελθον και οχι μονο μια φορα (με γνωστους μου μεσα σε αυτα). Ενιγουει, σταματω εδω, μετα απο καποιο σημειο αλλωστε η κουβεντα αυτη θα γινει σαν κουτσομπολιο και δεν το θελω. Rip στο παιδι, αυτος δεν γυριζει πισω πια.

4 Likes