Αεκαρα

Δυο μερες περιμενω μια αντιδραση/ανακοινωση απο την Original. Αρχικα κοιταζα απο συνηθεια, πλεον απο πραγματικη περιεργεια. Μου φαινεται υποπτο οτι δεν εχει εμφανιστει κ πραγματικα φοβαμαι για το τι μπορει να σημαινει

1 Like

Παντα προκλητικη νυφιτσα

2 Likes

Νομίζω χάνεις το ποιντ. Η ντιναμο προφανώς λέει ότι τις ευθύνες έχουν ΑΕΚ και μπάτσοι για να αμυνθεί απέναντι στα αιτήματα αποκλεισμού της. Αυτό που λέει είναι εμείς δεν ευθυνόμαστε, η ΑΕΚ φταίει προφανώς αν δεν έδρασε με βάση τις ενημερώσεις και οι μπάτσοι για τα υπόλοιπα και κεφαλαιωδη. Δεν εννοει υποθέτω τουλάχιστον ότι η ΑΕΚ θα πρεπε ξέρω γω να βάλει στρατό να φυλάει τους οποίους Κροάτες. Νομικές κινήσεις είναι αυτές. Στην ουσία όλοι ξέρουμε ότι ευθύνη έχουν α) οι δολοφόνοι και τα τέρατα που ενεπλακησαν από οποία μερια κα αν είναι και β) οι κωλομπατσοι που πληρώνονται για να κάνουν μια δουλειά, να δέρνουν και το κάνουν φυσικά επιλεκτικά

3 Likes

O αγωνας στην Κροατια θα ειναι κεκλεισμενων θυρων?

Απο χθες η Ντιναμο κυκλοφόρησε εισιτήρια.

Εν τω μεταξυ αν μπεις σε Κροατικα σοσιαλ μιντια και μεταφρασετε τι λενε θα φρικαρετε. Θα νομιζει κανεις οτι τους εχουμε σκοτωσει καμια δεκαρια ατομα ξερω γω. Να αποκλειστει η ΑΕΚ, οι δικοι τους αγιοι, για ολα φταινε οι Ελληνες, ηταν ραντεβου, το θυμα τι εκανε εκει, τα παιδια μας δεν χρησιμοποιουν ποτε μαχαιρια κτλ κτλ κτλ κτλ. Αυτοι ειναι χειροτεροι απο τους δικους μας ψεκες. Yπαρχουν και νορμαλ ανθρωποι, αλλα πραγματικα τους καταπινει η σαπιλα

4 Likes

Δεν είναι απλά ψέκες δυστυχώς. Επειδή αυτοί έχουν ζήσει πραγματικό πόλεμο και το έχουν περάσει και στους νεότερους αυτό δε νομίζω να το έχουν σε πολύ να σκοτώσουν. Συν το γεγονός ότι ιστορικά είναι φιλοναζί το μείγμα είναι το λιγότερο εκρηκτικό.

6 Likes

Δυστυχως δεν ειναι καλα τα πραγματα,απετραπη επιθεση σε καφετερια κοντα στο γηπεδο του παναθηναικου γραφουν,απο ρουμανους χουλιγκαν.Θα πρεπει τα μετρα να ειναι αστακος για να προλαβουν τα χειροτερα.

2 Likes

Καλά δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν χτύπημα αντίπαλων οπαδών ή συνοπαδών. Το γεγονός ότι χτες δε γέμισε η 13 κάτι δείχνει

2 Likes

Ναι το διάβασα. Γι αυτό ακριβώς είπα τα παραπάνω

1 Like

Oλα αυτα να δουμε πως θα επηρεασουν την ομαδα,η οποια ξαφνικα παιζει εκτος εδρας στις 15/08 και πρεπει να παρει αποτελεσμα εκει μεσα,δεν θεωρω καθολου ευκολο το παιχνιδι,αλλα εστω θα εχουμε τον τελευταιο λογο εμεις στο γηπεδο μας.

2 Likes

Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και τα δύο παιχνίδια.

Δεν μπορεί να γίνει και διαφορετικά.
Αλλιώς, πόλεμος…

1 Like

Ωραίες κινήσεις στο μπάσκετ!

3 Likes

Ειλικρινής απορία:
Παίζουν βίντεο με το νεκρό παλικάρι, ότι τον κυνηγάνε και τον χτυπάνε από πίσω, ενώ τρέχει.
Γιατί φοράει κράνος; Αν είναι αυτός ή όποιος είναι τέλος πάντων.

Γιατι οπως ειναι προφανες δεν ηταν ουτε περαστικος απο εκει ουτε “οικογενειαρχης”.

Οχι οτι αλλαζει τιποτα αυτο για εμενα προσωπικα, μην παρεξηγηθω.

2 Likes

Λόγω αφέλειας ή άγνοιας, είχα στο μυαλό μου ότι δεν υπήρχαν οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ εκεί και ότι μιλάγαμε μόνο για φίλους και οικογένειες που έτυχε να βρίσκονται εκεί. Σαν τον αδερφό μου που πήγε να δει από κοντά τον αετό και ευτυχώς δεν έκατσε σε εκείνο το σημείο.

Οχι ειναι αποδεδειγμενο οτι υπηρχαν (ηταν “ραντεβου”? ηταν ομαδα περιφρουρησης? θα το δειξει η δικογραφια υποθετω) και μαλιστα οπλισμενοι, οπως ειναι αποδεδειγμενο οτι η Original ηξερε πως κατεβαινουν ΒΒΒ και προετοιμαζοταν (απο ποστς σε σοσιαλ κτλ). Το θεμα με την συγκεκριμενη επιθεση ειναι οτι υπηρχαν και “αμαχοι” στον χωρο, που δεν συνηθιζεται οταν μιλαμε για τα λεγομενα “ραντεβου”. Με Μολοτωφ και Ευθειας Βολης να φευγουν αριστερα δεξια και μεσα στον πανικο ειναι αυτυχημα που δεν ειχαμε καποιον σοβαρο τραυματισμο κανενος ασχετου (το κοριτσακι που λεγανε τις πρωτες μερες δεν ξερω αν ειναι καλα, δεν εχω ακουσει κατι).

1 Like

Κυκλοφορεί φήμη μέσα από την γαδα ότι δυστυχώς το παιδί το έφαγαν οι ίδιοι οι αεκτζηδες κατά λάθος…