Το επόμενο ματς είναι με τον Ατρόμητο του Σπανού,την ιστορία με τα δοκάρια πέρυσι κοκ.
Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε και να πάμε αμέσως παρακάτω,χωρίς να σημαίνει πως είναι εύκολο ματς,πέρυσι με τον Ατρόμητο στο γήπεδο μας δεχτηκαμε αρκετές ευκαιριες στην κόντρα και ζοριστηκαμε να πάρουμε τη νίκη.
Ασχέτως αναποδιών φέτος (ευρωπη κλπ), βγαζει τετοια υγεια η ομαδα και παιζει τοσο ομορφο και επιθετικο ποδόσφαιρο, που προσωπικα δεν θα κατηγορήσω κανεναν για οτι και να γινει στο τελος της σεζον.
Απλα απολαμβανω και οτι γινει.
Όπως το είχα σκεφτεί ήταν το ματς,ήμασταν τυχεροί που αποφύγαμε την γκέλα,σωρεία ευκαιριών στο α ημίχρονο αλλά μόνο 1 γκολ,καθυζιση στο β ημιχρονο και παίξιμο με τη φωτιά,οι αλλαγές δεν έδωσαν σχεδόν τίποτε,αντίθετα χειροτέρεψαν την εικόνα.
Μετά το 60’ βρωμουσε γκέλα,με έναν Ατρόμητο που στο πρώτο 45λεπτο δεν είχε ούτε μισή τελική.
Αν δεν καθαρίζεις αυτά τα παιχνίδια εντός με 2-3 γκολ,αυτά παθαίνεις.
Κατά τ’άλλα, στο δεύτερο σωστά πήγε για συντήρηση η ομάδα, χρειαζόταν όμως έξτρα προσοχή μετά τις επιθετικές αλλαγές του Ατρομήτου. Δεν προσέξαμε και λίγο ήθελε να το πληρώσουμε. Κανονικά στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είναι 3-0 και να μην είχαμε άγχος.
Και τα 3 πέναλτι ήταν, για το offside έχω αμφιβολίες αλλά είναι πραγματικά δύσκολη φάση ακόμα και με var.
Ηταν της ΑΕΚ? Δεν αντεξα να δω τι θα γινει απο τα νευρα μου. Με την πρωτη που το δα πιο πολυ φαουλ του Μανταλου μου φανηκε, αλλα δεν το δα απο αλλες καμερες.
Ειναι πολυ διαφορετικη η ομαδα χωρις Γκαρσια ρε γαμωτο. Θα το βρουνε πιστευω. Στο τελος κουραστηκε πολυ ο καλος Καλενς και το εκμεταλευτηκανε.
Σωστές ήταν όλες οι αποφάσεις. Άλλο που περυσι αντίστοιχα πεναλτι που κέρδιζε ο Κουρμπέλης κάποιοι τα έβγαζαν πέτσινα. Το οφσαιντ είναι όχι για τον παίκτη που σκοράρει αλλά για τον παίκτη που μαρκάρει τον τερματοφυλακα (και άρα επηρεάζει τη φάση)
Γιατί δεν τελειώνει αυτά τα παιχνίδια αφού έχει ευκαιρίες και μπορεί,αυτό είναι το θέμα,έγιναν 4 αλλαγές,αποσυντονιστηκε η ομάδα,έκατσε,έπαιζαν λες και προηγούνταν 3-0 ξέρω γω,κάποια στιγμή θα την πατήσεις έτσι.
Δίνεις δικαίωμα να έρχονται οι ατρόμητοι και να ελπίζουν ότι μπορούν να πάρουν εύκολα πόντους στη Φιλαδέλφεια.
Ευτυχως πηραμε αλλη μια κοκκινη γιατι θα λεγατε οτι η ΑΕΚ δεν παιρνει κοκκινες.
Εγω επιμενω οτι και να μου λενε οι ΑΕΚτζηδες, ο Μανταλος ειναι μετριος παιχτης και τραγικος σαν χαρακτηρας μεσα στο παιχνιδι. Ασχετα που χτες ηταν μαλλον ο καλυτερος και στην φαση σιγουρα χτυπησε. Πραγματικα με ενοχλει αφανταστα η συμπεριφορα του. Σπαρταραει, βαραει, διαμαρτυρεται, πολλες φορες δεν τρεχει οσο χρειαζεται κτλ κτλ. Εχει πολλες στιγμες που ντρεπομαι. Μονο με αυτον μου χει τυχει. Αντε να φτασει τα 35 να ησυχασουμε καλως η κακως.
ΥΓ. Κριμα που ο Αλμειδα παντως δεν εμπιστευεται τον Φαν Βεερτ καθολου
Καλα κοκκινη για το χερι του Αμραμπατ γελαει ο κοσμος. Τι να πει δηλαδη και ο Κουρμπελης με τον ΠΑΟΚ στο κεντρο του γηπεδου σε μπαλια αντεπιθεσης. Τεσπα μην λεμε τα ιδια. Οσο τα λετε εδω βεβαια καθε τρεις κ λιγο θα πρεπει να τα λεμε και μεις