Εγώ τουλάχιστον έχω φτάσει σε σημείο να μη ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της ομάδας. Μακάρι να κερδίζαμε κάθε ματς. Η ΑΕΚ είναι Αγγλία φέτος. Μεθυσμένοι παρακολουθούμε την ομάδα και ξέρουμε πως χαιρόμαστε γι αυτό. Θα στεναχωρεθούμε αν δεν κερδισουμε αλλά εχουμε περάσει πολύ χειρότερα
Διαφωνω, αλλα τα χουμε ξαναπει. Οσο υπαρχει εκεινο το γκολ που της ακυρωσαν στην Τουμπα και ο αντιλογος ειναι κατι κιτρινες σαν αυτη του Αμραμπατ δεν μπορουμε να μιλαμε για ελεγχο. Εχετε ξεχασει πολλοι τι σημαινει ελεγχος διαιτησιας
Τραγική απόφαση, ο αντίλογος είναι ότι κόστισε 0 (ολογράφως: μηδέν) βαθμούς.
Δεν το ξερανε ομως οτι θα κοστιζε μηδεν. Εξαλλου τα χουν πει και οι διαφωτισμενοι. Να κανετε ομαδες να κερδιζετε και τους διαιτητες
Με μια νίκη ακόμα, δεν χάνεται η πρωτιά νομίζω.
Δειχνει να στρωνει η ομαδα. Εχει κανει εξαιρετικες επιλογες στους ξενους. Ειδικα αν μπει σε ρυθμο και ο Κανγκεμπελε.
Μια ο διαιτητής που δε δίνει τίποτα, μια η αμπαλιαση του Αθανασιαδη, δε θέλει πολύ.
Ελπίζω στις αλλαγές …
Ντεφορμε ο κοουτς και η ομαδα.
Με το συνεχες ροτεησον και τους τραυματισμους ειναι ολη σχεδον η ενδεκαδα χωρις ρυθμο και παιχνιδια στα ποδια τους.
Επαθε μανταλιτιδα εδω και δυο αγωνες. Εχει εκτος τον μονο παιχτη που χε καλο ρυθμο βλεπε Ελιασον. Τι να πω ας ελπισουμε να αλλαξει η εικονα.
ΥΓ. αθανασιαδης απαλευτος. Πιο πολυ φανηκε σε κεινη τηνμακρθνη μπαλια που δεν βγηκε καθολου. Ποσο χεστης πια
Αυτό ακριβώς, μανταλιτιδα. Ένας παίχτης ξεκάθαρα αλλαγη (και καλή) , τον έχουμε φορτωθεί πάλι βασικό 90λεπτα.
Έχει ανεβεί η ομάδα - κρίμα για τη κεφάλια - αλλά δε καταλαβαίνω το πείσμα να μη κάνει αλλαγές .
Εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν εχει βαλει τον με διαφορα καλυτερο του παιχτη εδω και 3-4 παιχνιδια τον Ελιασον
Γενικά πολύ κακή εικόνα - Αμραμπατ, Γκατσινοβιτς, Σιμανσκι, Χατζησαφη απογοήτευση
Τι ειναι αυτα ρε μλκ,μας εχουν κανει πουτανα στις αντεπιθεσεις,σε πολυ κακη βραδια βασικοι παικτες,εκαναν ενα καλο 15λεπτο στο β ημιχρονο και αυτο ηταν,δεν αξιζουμε κατι απο το παιχνιδι.Δεν μου αρεσε ουτε ο Αλμευδα,γκελαρε με την κηφισια,χανει και το ευρωπαικο ματς,μηδεν εις το πηλικο.
Γενικα εχει χασει λιγο την μπαλιτσα ο Αλμειδα με τις οτι ναναι εντεκαδες κι επιλογες. Δεν μπορει να πιασει αποδοση και ρυθμο σε κανενα παιχνιδι. Το χει παρει πολυ περιεργα φετος. Παιζει διπλασιο χρονο ξερω γω ο Μανταλος απο τον Πινεδα. Γενικα πιστευω οτι αν δεν καταληξει σε καποια βασικα ομαδα δεν προκειται να δουμε προκοπη. Και περυσι ετσι εστρωσε
Προφανώς κάτι λάθος γίνεται, αλλά μην τρελαθούμε κίολας, χασαμε από την Μαρσειγ, όχι από την Μηχανιώνα (…)
Το πρόβλημα είναι οι τραυματισμοί για μένα.
Δεν ξέρω αν είναι θέμα προπονήσεων ή κάτι άλλο, αλλά με τους ρυθμούς που βγαίνουν εκτός οι παίκτες, δεν είναι παράλογο που δεν μπορεί να κρατήσει 11άδα ή έστω ένα μεγάλο αριθμό.
Γενικά, δεν έχει πιάσει περσινα επίπεδα η ομάδα, αλλά δεν μου φαίνεται τόσο περίεργο.
Να δούμε την συνέχεια.
Στην Ευρώπη δεν έχουμε απαιτήσεις. Δε μπορούμε να συγκριθούμε με αυτές τις ομάδες, μπορούμε απλά να κοντράρουμε μέχρι να μας νικήσουν ή απλά να τους πετύχουμε σε κακή μέρα και εμείς να είμαστε σε καλή. Ας μην αυταπατώμαστε. Στο πρωτάθλημα όμως δε μπορούν να δικαιολογηθούν οι γκέλες με τις μικρές ομάδες και δε μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό…
Το παθητικο πισω στην αμυνα μιλαει απο μονο του,8 παιχνιδια,15 γκολ,τις αδυναμιες τις εχουν δει πλεον,ας κανουν καποιον σχεδιασμο για το γεναρη,αν και νομιζω οτι δεν θα παρουν πανω απο 1 παικτη ισως.Δεν ειδα καποια μαρσειγ να πιασει τοπ αποδοση,ομως οταν εβρισκε κενους χωρους,εβγαιναν με ευκολια μπροστα και απειλουσαν.
Την μια κανει ο Στανκοβιτς παπαρα,τωρα την εκανε ο Αθανασιαδης,οποτε στις γκαφες στο τερμα ειμαστε 1-1.
O Mουκουντί είναι μαυρη τρύπα, όπως και ο Σιντιμπε.
Εχουμε θέμα πίσω, το έχω πεί από περσι.
?? Μουκουντι παλι ο καλυτερος σημερα για μενα.
Ειναι αργοι οι αμυντικοι μας,οποτε οταν ανεβαινουν στη σεντρα και ψηλα,χανεται η μπαλα και δεν μπορουν να κανουν αλληλοκαλυψεις,δειτε το 0-2 που κανει τη μαλακια ο μανταλος νομιζω και βγαινουν οι γαλλοι 4 με 1 στην κοντρα,τι να σου κανει ο μουκουντι εκει.
Παροτι ειχαμε καποια διαστηματα στα οποια πιεσαμε,ειχαμε τελικες προσπαθειες,βρεθηκε και ο τερματζης τους σε καλη μερα και τα επιανε.Οταν δεν τραβαει ο πινεδα,ο γκατσινοβιτς,ο γκαρσια χανει παλι γκολ,ο μανταλος βασικος για 80 λεπτα ξερω γω,καλα σιντιμπε πισω ειναι τρυπα στην αμυνα.
Αν επαιζε και ομπαμεγιανγκ ποσα θα βαζανε,0-3? Οποτε μιστερ αλμευδα,μηδεν στο πηλικο,γκελαρες με την κηφισια,εχασες με την μαρσειγ,οποτε χαμενη ειναι η ομαδα συνολικα,δεν κερδισε τιποτε.
νομίζω το πρόβλημα χθες ήταν το κέντρο που ήταν εντελώς ασύνδετο. και οι εκτός παιχνιδιού Γκατσίνοβιτς (όπως και ο Τσούμπερ στην αλλαγή) και Άμραμπατ (δυστυχώς. - ίσως θα έπρπεε να ξεκινήσει Ελίασον λόγω φόρμας).
Η 11άδα που θα επέλεγα πάντως θα ήταν με Πινέδα στα αριστερά και Σιμάνσκι-Μάνταλο στο κέντρο. και μπροστά Τσούμπερ-Γκαρσία και δεξιά τον Ελίασον.
αυτό με τον Αθανασιάδη, και γενικά τους τερματοφύλακες είναι πλέον θλιβερό. δεν έχουν εκτίμηση χώρου… δεν μπορούν να αντιληφθούν την κίνηση της μπάλας και είναι φοβερά φοβικοί. και οι 2. χειρότερος ο Αθανασιάδης όμως… αυτό το πράγμα κάνω δύο βήματα για έξοδο, και το μετανιώνω, σε αφήνει φουλ εκτεθιμένο και μπερδεύει και την άμυνα…
επίσης πρέπει επιτέλους να πάρουμε κανα γκολ από τους φορ!