Αεκαρα

Δεν μ’αρεσει ο μπακασετας,επειδή κάποιοι έγραψαν κοίτα τι είχε και τι έχασε η ΑΕΚ που είχε το μπακασετα,ένας μέτριος παίκτης που δεν κάνει την διαφορά.

Ο Μάκης κάνει βλακείες στο μπασκετ,ο πλάθα κάηκε από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα,δεν γουστάρω Ζουρο,φέρε Κατσικάρη αν είναι να φέρεις Ζούρο.

Ο Αλμευντα δεν θα κάνει μεταγραφές,δεύτερη φορά που το δηλώνει δημοσίως,είμαστε καλά λέει.

1 Like

Εμενα ο Μπακασετας μ αρεσει πολυ και τον θεωρω καλυτερο και απο τον Μανταλο και απο τον Αραουχο πλεον σε αυτη την θεση. Τεσπα δεν εχει νοημα να τον συζηταμε. Απλα φανηκε απο τις πρωτες επαφες ποσο καλος παιχτης ειναι. Γελαω που λενε και για την ταχυτητα του. Με τις πασες του και το μυαλο του κανει πιο γρηγορο το παιχνιδι της ομαδας ουτως η αλλως. Τεεεσπααα.

Για Ζουρο τι να πω. Γενικα δεν ελπιζω πραγματικα στον Αγγελοπουλο. ΕΙναι σαν ενας τυπος που προσπαθει προσπαθει, αλλα μυαλο δεν βαζει. Ειναι σαν να βλεπω τον Σισσυφο

2 Likes

Όχι,για τον μπακασετα το λέω γιατί κάποιοι αρδ παρουσίασαν την μεταγραφή στον ΠΑΟ σαν μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα και πως τι παίκτη είχε η ΑΕΚ και τον έχασε.

Όλοι θα ενισχυθούν εκτός τη ΑΕΚ,έναν παίκτη μπορούσαν να πάρουν,ας είναι και δανεικός από το πάνω ράφι.

Εφυγε ο Μοχαμαντι για ομαδα της τουρκιας,θα δωθει ευκαιρια στον Πηλιο αντι να γινει μεταγραφη.Δεν τρελαθηκα με τον ιρανο,ενας μετριος παικτης,δεν χανουμε κατι.

2 Likes

Τραυματισμός Σιμανσκι,4-6 εβδομάδες εκτός.Εχω βαρεθεί φέτος με τους συχνούς τραυματισμούς.

2 Likes

Και Αλμέιδα με πατερίτσες :upside_down_face:
Πόνσε βάλε άλλο ένα, μπορείς.

3 Likes

Λαμπρόπουλος για πάντα ΑΕΚαρα.

3 Likes

Φαίνεται να πήρε ρυθμο η ομάδα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Μάλλον πήρε μπρος και ο Πόνσε

3 Likes

Κανά τεταρτάκι σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο σαν να νεκρώσαμε/χαλαρώσαμε, αλλά γενικά καλά έπαιξαν και σχετικά σοβαρά. Πάμε για το 2/2 στα εντός με τον Αστέρα χωρίς πολλά πολλά, για να ανέβουμε μετά Τούμπα με ψυχολογία και ενδεχόμενο προβάδισμα στην κατάταξη

3 Likes

Ελπιζω να το καθαρισουν ευκολα με τον Αστερα γτ δεν θα χουμε αμυντικο χαφ. Προβλεπω αλχημειες γερες

1 Like

Ελπίζω να μην έχουμε άλλη απώλεια. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, λογικά θα μπει ο Πινέδα στο 6 και μπροστά του ο Μανταλος

1 Like

Δινει πανω απο 1,20 στο στοιχημα το να παρει κιτρινη ο Μανταλος για τραβηγμα φανελας στο κεντρο;

1 Like

Ο Πόνσε κοπάνησε τριάρα στον Ατρόμητο και γέμισε αμηχανία στους δημοσιογράφους. Μένει τώρα ή φεύγει από την ΑΕΚ; Διότι πριν από το ματς με τον Ατρόμητο, ήταν για να φεύγει. Δεν τον γούσταρε ο Αλμέιδα, αλλά τον γούσταρε ο Μελισσανίδης και γι αυτό έμενε στα Σπάτα. Τώρα, λογικά είναι για να μένει. Ειδικά που τώρα ο Λιβάι Γκαρσία και παίζει και δεν παίζει.

Αυτο παλι τι ειναι,δεν γουσταρει ο Αλμειδα τον Πονσε,αλλα του τον φορτωσε ο Μελισσανιδης που τον γουσταρει,τα κλειδια του μαγαζιου ο Αλμειδα αφου.Τι,οχι?

2 Likes
1 Like

Για μενα μακαρι αν και μου την δινει να κανεις deal με αυτους τους καραγκιοζηδες. Ο παιχτης δεν μου φταιει σε κατι. Ουτως η αλλως Κροατοαυστριακος ειναι που μεχρι το 22 ηταν στην Αυστρια.
Πολυ καλος παιχτης, αερατος, παιζει ανετα μπακ και χαφ που ηταν η αρχικη του θεση. Εχει και το γκολ.

1 Like

Τσαμπα χαρηκαμε μαλλον

1 Like

Βλεποντας και το μπασκετ…Αλλη μια υπεροχη μερα στον πλανητη ΑΕΚ

1 Like

Δεν υπάρχει ΑΕΚ στο μπάσκετ. Την Κυριακή να έρθει να παίξει με τους συμφορουμίτες, αμφιβάλλω αν θα κερδίσει.

3 Likes

Επίσης, και ας ακουστώ υπερβολικός, ενώ μου αρέσει ο McRae σαν παίκτης, αν έβλεπα την στάση του όπως τον είδα σε 1-2 time out, δεν θα είχε μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα. Αν δεν γουστάρει δηλαδή ας μην μας ζαλίζει τον έρωτα και ας φύγει μόνος του, λίγος σεβασμός στον προπονητή δεν βλάπτει. Εκτός αν παρερμήνευσα εγώ, αλλά δεν νομίζω.

1 Like

Έφυγε ο καμπενγκελε και πελαγωσαν.

Έχει διαψεύσει τις μεταγραφικές φήμες η ΑΕΚ,δεν ξέρω αν τα ρεπορτάζ για λιουμπισιτς έχουν δόση αλήθειας,αν αποκτηθεί θα ήταν καλή προσθήκη,αλλά δεν το βλέπω,θα μείνουμε με Πήλιο και Ραντογια.