Παει κ ο μπασινας… 1 χρονο τον παρακαλουσε ο Ντεμης και περιμενε σαν τον λακαμα ποτε θα απαντησει…και ενω αυτος μας εγραφε κανονικα ο Ντεμης περιμενε…ποτε θα απαντησει…
Καλα κρασια…
Απλα τραγικοι,εχουν γινει επικινδυνοι πλεον,αντε να πουλησουν του χρονου να φυγουν,οχι τπτ αλλο να μην ξεφτιλιστουν κ τελειως.[-X :thumbdown: :thumbdown:
Εστω τον κατσουρανη δανεικο ρε γαμωτη… Τουλαχιστον θα παρουν τον κυργιακο,κατι ειναι κ αυτο.
Οταν και αν θα παει καλα η ΑΕΚ θα βγω και θα πω οτι παει καλα,οταν η ΑΕΚ δεν πηγαινει καλα θα βγω και θα πω οτι δεν παει καλα. Δεν το βλεπω ομως να πηγαινει κ τοσο καλα φετος…
Παπασταθόπουλος προς το παρόν έχει παγώσει το θέμα γιατί όπως και να το κάνουμε η Τζένοα δεν είναι και καμιά μεγάλη ομάδα.
Μακάρι να μείνει να δούμε μια γρήγορη ΑΕΚ με τόσους μικρούς μέσα.
Είναι λίγο ρίσκο όμως να παίζουμε με ένα αμυντικό χαφ και αυτός να είναι ο Ρίκκα.
Τουλάχιστον φέτος θαχουμε άμυνα γερή όπως φαίνεται. Πέρα από δεξί μπακ.
Αν φύγει πάντως ο Παπασταθόπουλος βλέπω πολύ κοντά τον Κατσουράνη.
Η ερώτηση του Νihilist ήταν αν έχουμε υπερεκτιμήσει τον Παπασταθόπουλο και τις δυνατότητες της ΑΕΚ και απάντηση είναι όχι. Από εκεί και πέρα αν θέλουμε να συζητήσουμε κάτι άλλο…
Το θέμα δεν είναι αν ο Παπασταθόπουλος είναι παικτούρα ή όχι. Φαντάζομαι πως όσοι ξέρουν λίγη μπαλίτσα συμφωνούν με αυτό. Το θέμα μας είναι: Είναι υπερεκτιμημένος ή όχι; Α! Και με επιχειρήματα. Όχι με αχαχαχα.
Έχετε δει πολλούς παίκτες της ηλικίας του Παπασταθόπουλου να παίζουν σαν και αυτόν? Ντούκι, με καλή αντίληψη των φάσεων, γρήγορος, με πολλά παιχνίδια στα πόδια του σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ και απότι δείχνει, εξελίξιμος.
τι να λεμε ρε παιδια για τον παπασταθοπουλο!!!και μονο το οτι παιζει βασικος στην ΑΕΚ και τον παρακολουθουν και μεγαλες ομαδες τα λεει ολα!!!και ειναι μου φαινεται μολις 19 χρονων!!!ΑΕΚαρα ρεεεεε!!!
Δεν υπάρχει το άσπρο και το μαύρο μόνο. Υπάρχει και το ενδιάμεσο.
Είναι πολύ καλός παίκτης, με πάρα πολύ καλές προοπτικές.
Όμως ως εκεί.
Διέπρεψε στο πρωτάθλημα νέων και ξεχώριζε με το Νίνη. Αλλά είναι άλλου είδους διοργανώσεις αυτές.
Σε μεγάλα παιχνίδια δεν έχει φανεί ακόμα έτοιμος.
Ας πούμε ότι στο προηγούμενο CL που έπαιξε η ΑΕΚ ήταν πολύ μικρός και χωρίς στοιχειώδεις παραστάσεις.
Στο UEFA μαζί με όλη την άμυνα της ΑΕΚ ήταν απαράδεκτος. Ακόμα και εκείνη η Φιλανδική είχε κάνει 8 φάσεις για γκολ.
Όποτε του χρεώνεται καλός επιθετικός δε θυμάμαι να τον έχει. Το αντίθετο θυμάμαι τον Σαλπιγγίδη να τον έχει εκθέσει 2-3 φορές. Ακόμα και ο Δημούτσος τον έκανε ότι ήθελε όταν είχε χρησιμοποιηθεί ως δεξί μπακ (που δεν είναι η θέση του).
Δεν ξέρω πόσο σοβαρά δείγματα γραφής θεωρείτε τα ματς με Λεβαδειακό, ΟΦΗ, Εργοτέλη, Ηρακλή ακόμα και Λαρισα ή Ξάνθη για την ποιότητα ενός παίκτη.
Πραγματικά μεγάλο παιχνίδι θυμάμαι ένα στο Χαριλάου με τον Άρη.
Έχει όλες τις προδιαγραφές, αλλά 4 μύρια παίρνεις τον Κυριάκο, το Ζιβέ (που έχει παίξει εθνική Γαλλίας ε…), παίρνεις 2 Αβρααμ, παίρνεις πολύ πιο έτοιμους και χρήσιμους παίκτες.
Είναι και η θέση. Δεν είναι ο Πάτο ή ο Μέσι που θα κάνουν τη φανταστική επιθετική ενέργεια. Η άμυνα θέλει ωριμότητα σε ανταγωνιστικό επίπεδο.
Οι Αεκτσήδες έχουν φάει τόσα παλτά στη μάπα που θα έπρεπε να είναι λίγο πιο επιφυλακτικοί. Αντίθετα, επειδή έχω πολλούς καλούς φίλους Αεκτσήδες θεοποιούν τον κάθε μέτριο ποδοσφαιριστή πολλές φορές πριν τον δουν και συνήθως τους φταίει το κακό το ριζικό τους για τα κακά που συμβαίνουν στην ομάδα.
O Παπασταθόπουλος έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις και στο Champions League και όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όντως έχει εκτεθεί από τον Σαλπιγγίδη αλλά είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να τον εκθέσει. Οι περιπτώσεις κατά τις οποίες έχει αγωνιστεί σαν πλάγιος μπακ εξαιρούνται. Το καλό με τον Παπασταθόπουλο και αυτό που κατά την γνώμη μου τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους Έλληνες αμυντικούς είναι ότι πέρα από τα κλασσικά (καλές τοποθετήσεις κτλ) ξέρει και μπάλα. Δεν ξέρω κανένα Έλληνα στόπερ που να γνωρίζει μπάλα. Που να μπορεί να ντριμπλάρει και δυο παίκτες, όχι απλά να την διώχνει. Σαν Έλληνας φίλαθλος θέλω να τον δω να φεύγει στο εξωτερικό και μάλιστα όσο είναι μικρός γιατί είναι μαθηματικά δεδομένο πως όσο καλός και αν είναι ένας παίκτης αν βρίσκεται σε ένα μέτριο περιβάλλον παρασύρεται και αυτός από την μετριότητα. Σαν ΑΕΚτζής δεν θέλω να φύγει. Μπορούν και τα δύο να συνδιαστούν αν φύγει του χρόνου. Τώρα σε μια εποχή που κάτι Παπαδόπουλοι και κάτι Χριστοδουλόπουλοι (αυτοί ναι, είναι υπερεκτιμημένοι) πωλούνται με 2,5 και 3 εκατομύρια ευρώ, σε μια εποχή που για τον Τοροσίδη έρχονται προτάσεις 6 εκατομυρίων, ε είναι ξεφτίλα να φεύγει με 3,5 ο Παπασταθόπουλος.
Εντάξει αυτό έχει γίνει καραμελίτσα. Το να κάνεις λάθος θεοποιώντας έναν παίκτη που δεν το αξίζει δεν σου αφαιρεί το δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι όταν πρέπει.