H φετινη μπασκετικη ΑΕΚ ειναι απο τα πιο τραγελαφικα προτζεκτ που μπορω να θυμηθω.Τοσες λαθος αποφασεις απο την κορυφη της διοικησης μεχρι των παιχτων στο παρκε δεν πρεπει να χουν ξανα υπαρξει. Εδω χτες δεν μπορουσανε να βαλουνε την μπαλα μεσα στο παρκε.
Αυτον τον Ζουρο με τι κριτηρια τον επιλεξανε? Γενικα αυτος ο Αγγελοπουλος τα χει κανει σαν σκατα!
Για το ποδοσφαιρικο, αν και το προγραμμα ειναι καλο, σχεδον τοσο καλο οσο και του Ολυμπιακου περυσι, δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος. Ελπιζω να κανω λαθος, αλλα η χρονια θα παει χαμενη λογω των τραυματισμων. Δεν ξερω τι φταιει φετος και αν κανουνε κατι λαθος, αλλα ειμαστε μονιμως χωρις βασικους παιχτες κλειδια και χωρις εναλλακτικες. Οπως το βλεπω ο Γκαρσια ζητημα να παιξει 3-4 απο τα δεκα. Το ιδιο και ο Μουκουντι. Θα φαμε στην μαπα τον παιχτη προσκλητηριο στις αντιπαλες επιθεσεις, Καλενς. Γκατσινοβιτς τα ιδια. Αμραμπατ ενοχλησεις. Με ποιον θα την βγαλουμε εκει?Πιζαρο? Μονο ο Ελιασον εχει μεινει μη τον ματιασουμε.
Ο Τσουμπερ επισης πως θα την παλεψει με δεκα παιχνιδια σε δυο μηνες? Αραουχο δεν υπαρχει. Το ιδιο και ο Μανταλος οταν ξεκιναει βασικος. Δεν ξερω, τα βλεπω δυσκολα. Αν δυο εκ των Γκαρσια, Μουκουντι, Γκατσινοβιτς, Αμραμπατ επανακαμψουν και παιξουν αρκετα τοτε ισως ειναι καλυτερα τα πραματα
Το μόνο που έχει μείνει στους αρδ μας να λένε είναι ότι είμαστε αήττητοι στα ντέρμπυ,δεν δικαιολογείται χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις,χωρίς ματς κυπέλλου,να υπάρχουν πάλι τραυματισμοί η να επικαλούνται την κούραση.
Κάποιοι παίκτες που είχαν παιχνίδια με τις εθνικές τους να το καταλάβω ότι επιβαρύνθηκαν,οι υπόλοιποι όμως?
Φέτος στην ομάδα υπάρχει,υπεροψία,χαλάρωση,δόθηκε λάθος μεγάλο βάρος στην Ευρώπη,με δύσκολους ομίλους,πέταξες εύκολους βαθμούς με κηφισιες,πανσερραικους λόγω εκτεταμένου ροτεισον…και στο τέλος αποκλειστηκες…με το κεφάλι ψηλά μαχόμενος,αλλά αποκλείστηκες.
Ο Αλμευδα,δεν πρέπει να είναι στο απυρόβλητο,έχει παίξει τόσες φορές με τον Άρη και τον Μάτζιο,δεν έμαθε? Πόσους βαθμούς έχασε στο τελευταίο λεπτό,γιατί έπρεπε να πάει το κύπελλο στην παράταση,γιατί δεν φρόντιζε για ασφαλές σκορ στον αγώνα της ΝΦ?
Είναι κάποια πράγματα τα οποία ο Αλμευδα πρέπει να κοιτάξει το καλοκαίρι και να τα διορθώσει,ειδικά στην αμυντική λειτουργία,δεν μπορείς να παίξεις παιχνίδι με πίεση με αργή άμυνα,με αργές επιστροφές.
καλώς ή κακώς ο Αλμέιδα δεν είναι έμπειρος όπως άλλοι προπονητές, οπότε έκανε λάθη κυρίως στην Ευρώπη, αλλά και σε κάποια συνολική διαχείριση στο rotation. Επίσης, όπως όλοι οι προπονητές, έχει και αυτός τα δικά του κολλήματα.
όντως φέτος έχουν γίνει αρκετά λάθη, έχουμε πετάξει βαθμούς με μικρούς, χάσαμε το κύπελλο και για 1 χαμένο τετ α τετ χάσαμε και το Conference. πιθανό να χάσουμε και το πρωτάθλημα για ένα γκολ που φάγαμε στο 95…
ΑΛΛΑ το κλίμα της ομάδας συνολικά, εμένα με καλύπτει. και θέλω να προχωρήσει αυτό το project. γιατί δεν είναι ότι δεν δουλεύει, αλλά ότι θέλει διορθώσεις. όταν δούμε ότι δεν δουλεύει πια, ας το ξαναδούμε.
αλλά δε θα γίνει και κάτι φοβερό αν χάσουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα. δεν μπορείς να τα κερδίζεις όλα.
ήταν περίεργη χρονιά για την ΑΕΚ. αυτή ήταν η μεταβατική χρονιά, που μπήκαν όλοι οι στόχοι μέσα και μάλιστα με πολύ σοβαρό τρόπο (κλήρωση Europa κλπ). οπότε ας κριθούν όλοι και όλα με τις αναλογίες που τους αντιστοιχούν.
Παντως ρε σεις, πολύ γκρίνια όμως και δεν βρίσκω τον λόγο.
Ναι η ομάδα έχει θέματα(τα εχω αναφέρει και εγώ στο παρελθόν), ναι έχουν γίνει λάθη, αλλά αγωνιστικά βγάζει υγεία. Δεν γίνεται να κερδίζουμε πάντα, ούτε επειδή πήραμε ένα νταμπλ, να πάρουμε και το επομενο πρωτάθλημα. Θα είναι τέλειο να το πάρουμε, αλλά όχι, δεν είναι συμφορά αν δεν το πάρουμε.
Σημασία έχει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο και να βελτιωθούν λάθη που έγιναν φέτος (πχ αποκατάσταση, άμυνα - τέρμας).
Δεν υπαρχει καποια γκρινια. Διαπιστωσεις και συζητηση κανουμε. Και τις προβλεψεις μας. Δηλαδη εσενα δεν σε προβληματιζουν οι συνεχεις τραυματισμοι η η πολυμηνη απουσια παιχτων? Τι εχει ο Γκατσινοβιτς? Τι εχει ο Γκαρσια? Ο Μουκουντι τι επαθε και λειπει ενα μηνα και αφου γυρισε?
Δεν ξέρω ρε παιδί μου, μου φαίνεται ότι βγαίνει λίγο μιζέρια. Φυσικά και υπάρχουν θέματα και πρέπει να αναφέρονται. Αλλά όχι και καταστροφή.
Από πέρσι λέω ότι η αμυνα μας είναι απαράδεκτη και ότι δεν μου αρέσει ούτε ο Βιντα, ούτε ο Μουκουντί. Καλά για τον Σιντιμπέ, δεν θα πω τίποτα. Ίσως για τους 2 πρώτους να φταίει και ο τερματζής.
Για τους τραυματισμούς έχω πεί άπειρες φορές.
Μιζέρια βγαίνει επειδή την προηγούμενη χρονιά έζησες το double,με τρόπο ονειρικό όπως ήρθε στο τέλος και φέτος είχε ανέβει ο πήχης,αλλά δεν υπολογίσαμε πως αυτό το ρόστερ,με τις μεταγραφες που επίσης έγιναν δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν σε 3 διοργανώσεις,ειδικά το βάρος που δόθηκε για διάκριση στην Ευρώπη με δύσκολες κληρώσεις, με πολλά ροτεισον που στοίχισαν βαθμούς στο πρωτάθλημα με θεωρητικά μικρούς αντιπάλους,είναι το ένα θέμα.
Επίσης ο Αλμευδα έχει μια αφέλεια,δλδ ποιος ο λόγος που έκανε ροτεισον στον πρώτο αγώνα του κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη,στη ΝΦ,γιατί δεν παρέταξε βασική 11αδα ώστε να εξασφαλίσει ένα ασφαλές αποτέλεσμα και έπρεπε να καταπονήσει εκ νέου την ομάδα με ανοιχτό σκορ πρόκρισης στην έδρα του Άρη,εν τέλει με παρατάσεις και αποκλεισμό στα πέναλτυ,χάθηκε ένας βασικός στόχος.
Έχει κάνει τα λάθη του και υπάρχει κριτική για αυτό,προφανώς δεν θα είναι στο απυρόβλητο επειδή κέρδισε το double,καταστροφολογια δεν βλεπω,απλώς γκρίνια και κριτική για κάποιες επιλογές του προπονητή ως το πώς προσεγγίζει ορισμένα ματς.
Δεν έχουμε κάποια απάντηση για το που οφείλονται οι τραυματισμοί παικτών,δεν έχει πάρει κάποιος θέση από το ιατρικό επιτελείο,από τον προπονητή,από τους τεχνικούς διευθυντές.
Θα συμφωνήσω ότι αμυντικά είμαστε ευάλωτοι και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ούτε το τέρμα,ούτε η αμυντική γραμμή,ωστόσο αν επιστρέψει ο μουκουντι,δέσει με τον βιντα ξανα,παρότι αργοί μπορούν κάπως να το συμμαζέψουν,ο καλενς είναι μέτριος και επίσης κάνει χαζά λάθη,είναι μια επιλογή καβατζα ωστόσο.
Κακό α ημίχρονο με βασικό μάνταλο…Το διόρθωσε στο β",αλλά θεωρώ ότι κακώς πέταξε πάλι ένα 45λεπτο.
Ο Πόνσε είναι σε τρελή φόρμα,του πήρε 6 μήνες να βρει τον εαυτό του και να ενσωματωθεί στην ομάδα,ο Γκαρσία πέτυχε ωραία γκολ.Τους περιμένω να δείξουν ανάλογη απόδοση στα δύσκολα ματς.
Υπουλο ειναι και δεν πρεπει η ΑΕΚ να μπει με υφος μπλαζε,οτι θα παρει το παιχνιδι η καυτη εδρα,το ειδαμε ποσο το πηρε στην πρωτη αναμετρηση μεταξυ των δυο ομαδων στο νεο γηπεδο με ηττα 1-3.Ειναι απο τα ματς που θα παρεις αποτελεσμα και ψυχογολια για τη συνεχεια ταυτοχρονως.