το καλο ειναι οτι αυτη τη φορα επιασα 1 ημιχρονο /2 τελικο κ οχι σκετη ανατροπη.οι φιλοι μου οι αρειανοι γελανε παντως,με εσας δε ξερω τι γινεται.
Ελα ντε τσαμπα σκιστηκε και ο ερμος ο Χουτεσιωτης αντι να κανει κανα ωραιο οπως αυτο εδω στο 0-1
Με αυτο γελασανε οι Αρειανοι? @maiden1985
Ψψψ μας ξεσκεπασες τωρα. Και για πες μας γτ ηρθε 3-3 στην τελευταια αγωνιστικη?
Γιατι εβαλε μεσα το Τζοβάνι. Προφανως κ με το γαυρο υπηρξαν νταραβερια.βαλε κ αυτο που την εστρωσε προχθες το στοπερ
Το 2022 και το 2023 ο Αρης πηρε αποτελεσματα απο τον Ολυμπιακο,τοτε που ολοι ελεγαν πως ειναι στο αρμα του Μαρινακη,φετος που λενε οι αντιπαλοι οτι ειναι στο αρμα του Μελισσανιδη και οτι ανοιγει τα ποδια του,ανακαλυπτουν υποπτους παικτες και υποπτα παιχνιδια.
Βεβαια οτι εχασαν με κατω τα χερια απο τον ΠΑΟ,δεν το λεει καποιος,ουτε εκει βλεπει κατι υποπτο.Τις παπαριες του Κουγια και συν αυτω παρασκηνιολογους ας τις κρατησουν για τον εαυτο τους.
δεν έπαιζε ο Τσιλούλης… ώπα λάθος αυτό είναι σε άλλη σελίδα
Χωρις να θελω να μπω στην ουσια της κουβεντας, απλα το “τοτε ελεγαν και τωρα λενε” ειναι ακυρο επιχειρημα. Οι ομαδες και οι επιχειρηματιες αλλαζουν “αρμα” απο την μια σαιζον στην αλλη, ειναι εντελως συνηθισμενη διαδικασια, δεν ειναι καθολου περιεργο ουτε αποδεικνυει κατι.
Άρα αυτό που έστειλες εσύ είναι στήσιμο και το προχτεσινό δεν είναι; Είναι και τα 2; Δεν είναι κανένα;
Εγώ δεν ξέρω και στα @@ μου κιόλας. Εσείς τσιμπάτε πολύ άσχημα όταν σας επιστρέφουν την καζούρα που κάνατε παλιότερα
Εσυ θα μου πεις. Εσεις ερχεστε εδω κ λετε ολο για διαιτησιες στημενα κτλ. Ειναι που στε στα τετοια σας
εγώ για μένα μιλάω και πλην ελαχιστοτατιτότατων περιπτώσεων κάνω μόνο χαβαλέ στα αθλητικά
Αραουχο βασικος
Λογικα για να κανει Τσουμπερ / Λιβαι πακετακι αλλαγη στο 70.
Μην το ματιάσω γιατι ΑΕΚ εισαι, αλλα ποσο καλυτερα παει με Καλενς πανω στον Ιωαννιδη, μεχρι τωρα τουλαχιστον.
Αραουχο λογικα τον εβαλε για τα τακλιν και την πρεσσα, μεχρι τωρα του βγαινει, και Γιονσον παιζει και σαν 8ρι ανεβαινει περισσοτερο, για να δουμε.
Βεβαια, μεσαια γραμμη Παναθηναικου εχει ξεχαστει για καφε πριν τη Δεκελειας μεχρι τωρα, θα αλλαξει αυτο λογικα δεν παιζει να κοιμηθουν σε ολο το ματς.
Για τον Μιχάλη είναι το ματς - να μη σταματήσουν καθόλου.
Για να δουμε τι θα γινει γτ πολλα παιχνιδια μας τα χουν γυρισει φετος. Με νικη μετα τα αποτελεσματα που ηρθαν θα ειναι σχεδον αυτοκτονια αν δεν το παρουμε
Γαμω τον ύμνο μας
Βάλτε τίποτα μωρε, 666 τελικες σε ντερμπι τιτλου μονο 2 γκολ.
edit: Θενκς
Τι φαση κ αυτη.
Ακουγα στο ραδιο ολους τους υπολοιπους, Ολυμπιακους, ΠΑΟΚτζηδες, Παναθηναικους κτλ να προβλεπουν νικη του Παναθηναικου κ με ειχαν επηρεασει λιγο.
Πρεπει να ειναι ως τωρα η πιο τσαμπουκαλιδικη εμφανιση που μπορω να θυμηθω
Η σημερινή και εκείνη με τον ΠΑΟΚ για εμένα.
Κ εκεινη ναι. Τοτε ηταν θεληση κ πεισμα, σημερα ειναι περνω απο πανω σας
Εν τω μεταξυ φετος δεν ημασταν τοσο κακοι ειδικα απο Γεναρη και μετα απο οσο επικρατουσε ως “αντικειμενικη” αισθηση, αλλά νταξ, ταπεινα.
edit: Ponce 15 γκολακια φετος πρωταθλημα ε; αχχχ
Κριμα παντως. Μπορουσαν ευκολα να χαν μπει 2-3 ακομα