Για απέλαση ήταν
Παντως αφου τους εβαλε ορθολογικα κ τους βασικους κ τους αναπληρωματικους, η εικονα σημερα ειναι πολυ καλυτερη κ τρεις ταχυτητες πιο γρηγορη απο οτι με Περειρα κ Σιμανσκι.
Aκομα κ ο Γαλανοπουλος καλυτερος μου φαινεται σημερα απο τον Σιμανσκι
Σοβαροτερη η ομαδα χθες, με τους δευτερους να δειχνουν διψα για εντεκαδα. Φερναντες κορυφαιος (δεν ξερω τι γινεται με αυτο το παιδι, δεν μπορει να βγαλει 90?), Μαρσιαλ ανεβαινει και αλλο (και το γκολ θα βοηθησει), Γιονσον καλυτερος , μου αρεσε και ο Μητογλου. Επισης πολυ καλος ο Μπρινιολι, αν και αν ετρωγε κοκκινη στη φαση που εγινε, δεν θα του εφταιγε κανενας (για μενα θεωρω πως σωστα ο διαιτητης δεν ειδε προθεση να χτυπησει τον αντιπαλο, αλλα και παλι, κανουμε δικη προθεσεων και καταλαβαινω και την απεναντι πλευρα). Ο κοσμος στηριξε Αλμευδα, και ο Αλμευδα θελει να μεινει.
Νικη που δινει ανασες στην ομαδα.
Τελικά συμφορουμίτες μου υπάρχει περίπτωση να παραδεχτεί κανείς σας ότι “του Μπρινιόλι ήταν κόκκινη, μας ευνόησε ο διαιτητής στη συγκεκριμένη φάση” ή είναι τόσο δύσκολο να το ξεστομίσετε;
Είμαι περίεργος τι θα διαβάζαμε αν οι φανέλες ήταν ανάποδα
Ο Μαριος ειχε προειδοποιησει για καποια αντεπιθεση πριν καμια ΄βδομαδα,μηπως ξεκινησε?
Για μένα ήταν κόκκινη, άρα ο διαιτητής μας ευνόησε. Συγχρόνως υπάρχει και η τάση να μην δίνουν κόκκινη σε τέτοια φάση. Τώρα ο καθένας όμως ας σταθεί όπου θέλει.
Εχουμε πηξει στους πρασινοφρουρους τρομονομους. Ελεγχος πλεον και το τι θα γραφουμε
Οτι “ο var πηγε να δωσει κοκκινη στον Μπρινιολι” ρε μπαγασηδες; Γραψτε τιποτα καλυτερο τουλαχιστον
O ΑΛμειδα κατι εχει παθει δεν εξηγειται αλλιως. Φερναντες μετα απο πολυ καλο ημιωρο και ωπου ειπε οτι του βαζει δυσκολα, τον εχει εκτος αποστολης. Κεντρο παλι Σιμανσκι και Περειρα που χουν παει χαλια. Και μεσα Αμραμπατ και ΜΑΝΤΑΛΟΣ?!?!?! Και εκτος παλι Πινεδα, Λιουμπισιτς και Γιονσον.
Εντελως αψυχολογητος. Κριμα
1-0 ηττα και αναληψη ευθυνης απο Αλμευντα,τα παιδια τοσο μπορουν κλπ κλπ.
Κωλοφαρδη η ομαδα, η οποια δεν βλεπεται πραγματικα.
Βαρια ναρκωτικα στον παγκο. Εδω και καποιους αγωνες παιζουμε τοσο ασχημα και ειναι τοσο ξενερωτες οι επιλογες που μετα απο χρονια δεν εχω καμια ορεξη να δω αυτο που διαδραματιζεται.
Βιντα με Οντουμπατζο διαγωνισμος ηλιθιοτητας. Κωλοφαρδη η ομαδα και με τον Οντουμπατζο που γλυτωσε την δευτερη κιτρινη λογω οφσαιντ.
Η ομάδα στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου ανέβηκε, κυκλοφόρησε μπάλα, είχε κατοχή και έβγαλε και κάποιες φάσεις. Το γκολ ήταν πολύ όμορφο επίσης. Παρ’όλα αυτά, η ενδεκάδα όντως δεν βγάζει νόημα και μας στερεί μια καλή εμφάνιση, ειδικά ο Άμραμπατ αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Μακάρι να γίνουν νωρίς αλλαγές, να δούμε πιο ορθολογική μπάλα και να το κλειδώσουμε.
ΥΓ. Μαρσιάλ χαίρομαι που τον βλέπω να έχει όρεξη για μπάλα.
2ΥΓ. Μανταλίνιο μοιράζει πόνο στους εγκάθετους συνοπαδούς μου και είναι ο καλύτερος του γηπέδου
Δεν είδα άλλο ένα ματς καθότι είμαι εξωτερικό (και μάλλον γλίτωσαν τα μάτια μου).
Τα πράγματα είναι πολύ απλά: δε γίνεται να παίζουν όλοι. Πρέπει να το δει αυτό (έστω) ο Αλμέιδα και να αποφασίσει με ποιους θα συνεχίσει και ποιους όχι. Μόνο υπάρχει περίπτωση να δέσει η ομάδα και θα δούμε ποδόσφαιρο.
Λιγα γρήγορα σχόλια.
Η κυνική ΑΕΚ, που παίζει με πολύ rotation γιατι συμφωνα με τον Αλμευδα “ολοι πρεπει να παιζουν¨” και με τους ρεπορτερ “το ροστερ πρεπει να ειναι ζεστο μεχρι τον Γεναρη που θα μπει σκουπα”, δεν βλεπεται. Ηταν φανερο οτι ψαχνονταν στο γηπεδο και ηταν μουδιασμενοι. Αν στο τελος ο φαν φεερτ εβαζε την μοναδικη φαση του Ατρομητου, θα μιλαγαμε για αλλη μια γκελα.
Στα θετικα
- παρ’ολα τα τσαφ, η ΑΕΚ εχει την καλυτερη αμυνα στο πρωταθλημα (και λογω Στρακοσια)
- Μανταλος, ενω εκραζαν οι ΑΕΚτζηδες πριν το ματς, ο πιο ουσιαστικος με δυο δοκαρια (αν δεν σε θελει…)
- Ο Μαρσιαλ δειχνει πολλη ορεξη να παιξει
- η κυνικη ΑΕΚ ζοριζεται να βαλει γκολ, αλλα δεν πεταει και τους βαθμους που πεταγε περσι. Με μπετο αμυνα, και με τα γκολ που ελπιζω να ερθουν, πας μακρια.
- τα αποτελεσματα του μισο μηδεν, δινουν χρονο για να δουλευτει η ομαδα, χωρις γκρινια
Στα αρνητικα
Αν δεν βρει μια 11αδα ο Αλμευδα, θα ερθουν και αλλες γκελες.
Οταν δεν βρισκει γκολ η ΑΕΚ, ειναι δυσκολο θεαμα. Δεν ειναι κακη, αλλα ειναι πολυ συντηρητικη.
Σε μια ομαδα με τοσο ταλεντο, χθες οι μπαλες περναγαν ολες απο οντουμπατζο. Το λες και αστειο.
στο δοκάρι στο 95 πόσα στόματα στράβωσαν;
το δικο μου, σιγουρα. αλλα απο την αλλη, ειχε και η ΑΕΚ δυο νωριτερα, που αν ειχαν μπει, θα ειχε τελειωσει και το ματς.
Ηταν τυχερη σε αυτο, καθως δεν μπορει να ειναι μονιμα ατυχη. Αλλα απο την αλλη, σε ενα ματς που ο Ατρομητος εκανε 1 φαση στο Β, στο 95, ε δεν μπορεις να τον εχεις μεσα στο ματς μεχρι τοτε.
Α δεν το είπα για το ποιος άξιζε κάτι παραπάνω, το διπλό είναι δίκαιο… το είπα μόνο για την στιγμή εκείνη
Εχουμε χάσει βαθμούς από Λαμία, Καλλιθέα και Παναιτωλικό, δεν το λες και λίγο ή ότι άλλαξε κάτι από πέρσι. Ίσα ίσα που θεωρητικά με καλύτερο roster απο πέρσι, είμαστε χειρότερα.
αυτο που εχει αλλαξει απο περσι, ειναι αυτο που στοιχησε περσι - οταν η ΑΕΚ βαλει πρωτη γκολ, παιρνει συνηθως 3ποντο. Αν φαει πρωτη, τρεχει. Καποιες φορες, δεν προλαβαινει.
Καλα δεν προλαβαινει με τιποτα. Εδω δεν προλαβε με παιχτη περισσοτερο για 65 λεπτα συν καθυστερησεις με τα Σερρας
Παιζει πολυ ασχημα η ομαδα και ο Αλμειδα αδικει πολλους παιχτες. Πρωτη φορα εδω και χρονια βλεπω αγωνες της ΑΕΚ και νιωθω οτι μπορω να αλλαξω το καναλι και γενικα δεν ψηνομαι καθολου. Σε καποια φαση χτες το αλλαζα συνεχως για να δω απο περιεργεια ενα παιχνιδι αμερικανικου φουτμπολ.
Ειναι μια φαση χαρακτηριστικη που την δινει απο την γραμμη ο Μαρσιαλ στον Γιονσον και φευγει στον κενο χωρο και ο Γιονσον σαν να μην του περναει καν απο το μυαλο να την πεταξει μπροστα. Κατι σβουρες με τον εαυτο του και η μπαλα παλι πισω.
Η βλακεια ειναι οτι για να παιζει ο Μαρσιαλ θα μεινει η πιο σοβαρη μεταγραφη ο Κοιτα. Τα στραβα του οτι να ναι σχεδιασμου.
Λογικο ειναι με τετοιες ενδεκαδες και παιξιμο να φανει μεχρι κ ο Μανταλος. Οχι οτι εκανε κατι. Ο Ουεντραγκο πως λεγοταν τους ειχε καταπιει στο κεντρο, απλα ο Μανταλος ειχε την οξυδερκεια να ξεμαρκαριστει σε 2-3 φασεις και να κανει καλα σουτ.
Ο Περειρα δεν βλεπεται ο τυπος. Ειδικα παραγωγικα. Μονο πασουλες γυρω γυρω και αργη κινηση. Απιστευτο οτι δεν παιζει ο Πινεδα και ο Λιουμπισιτς και παιζει αυτος συνεχως.
Επισης δεν εχω πειστει οτι γιναμε κυνικοι κτλ. Το παιχνιδι χτες ηταν καρμπον με τα παιχνιδια που θυμομαστε και κραζουμε. Απο τυχη δεν μπηκε το γκολ στο 95