Αεκαρα

Βγαίνουν δημοσιεύματα για πώληση του Ελίασον, και μάλιστα με μειωμένο ποσό συγκριτικά με προτάσεις που απέρριπτε η ΑΕΚ το καλοκαίρι.
Δεν ξέρω αν έχει συμβεί κάτι, αλλά μου φαίνεται λάθος κίνηση να πουλήσεις μέσα στη χρονιά έναν από τους πιο κομβικούς σου παίκτες τις προηγούμενες 2 σεζόν και πόσο μάλλον χωρίς να έχεις ένα σημαντικό όφελος.

1 Like

Κατι λένε για προσωπικό πρόβλημα, δεν έχω ιδέα τι παίζει.
Για κάποιο λόγο είναι τόσο καιρό εκτός και απ ότι φάνηκε από τις δηλώσεις Αλμέιδα, αυτό το κάτι δεν ειναι ουτε αγωνιστικό, ούτε πειθαρχικό.

Δεν ξερω τι εχει γινει με την περιπτωση του, αλλα με εχει ξενερωσει το σκηνικο. Ειναι απο τους πιο αγαπημενους μου στο ροστερ. Απο τους πιο σωστους για την θεση που παιζει. πολυ ορθολογικη επιλογη. Με αρκετη βελτιωση στα χρονια του εδω εφτασε μεχρι και την εθνικη Σουηδιας. Κριμα πραγματικα. Ελπιζω να βρεθει αλλη λυση

2 Likes

οι ρεπορτερ λενε οτι δεν ερθει προταση και πως το καλοκαιρι πηρε τριπλα λεφτα.

Απο την αλλη ειναι 29 και αν θελει να παιξει καπου καλυτερα (ηρθε στην ΑΕΚ απο τη Β Γαλλιας και πλεον ειναι βασικος στην εθνικη του), τωρα ειναι η ωρα.

Η ΑΕΚ πρεπει να μαθει να πουλαει. Θα μου λειψει, θα ηθελα να κατσει, αλλα οκ, αν θελει να φυγει, να παρουμε σοβαρα λεφτα

3 Likes

Αν ο Ριμπαλτα εχει κονε σε καλες αγορες,τοτε σαφως με ενα καλο ποσο θα μπορει να βρει εναν αναλογο αντικαταστατη του Ελιασον.

1 Like

Ξεκινησε η εκκαθάριση.
Τσούμπερ τελος.

1 Like

Κριμα που δεν τον πουλησαν, τιμιο που του δινουν χρόνο να βρει ομαδα.

Καψούρα, φοβερα πληοφφ τη χρονια του νταμπλ, και θεωρω πως ειχε ακομα πραγματα να δωσει.

Επειδη λενε οτι του αρεσει πολυ η Ελλαδα, δεν αποκλειεται να συνεχισει αλλου εντος των συνορων.

Στο καλο Ελβετέ μάγε, θα μας λείψεις.

3 Likes
2 Likes

Αγαπημενος και υπερπολυτιμος οσο ηταν δυνατος. Απο περυσι εχει πεσει πολυ και με αρκετους τραυματισμους. Καλη κινηση και για τις δυο πλευρες αφου ειχε συμφωνησει με την Ζυριχη και σε μας δεν προκειται να επαιζε και καθολου

2 Likes

Επισης ειναι ηδη 33 και το συμβολαιο του τελειωνε το καλοκαιρι.

Νομιζω παθανε με Αμραμπατ, και μαθανε.

2 Likes

Δύσκολο παιχνίδι σήμερα με το πούλμαν που έστησε η Λαμία (και καλά έκανε αφού έτσι πίστευε πως θα μπορούσε να πάρει κάτι)…Πολύ ξύλο…Φοβερό κόρνερ από Λαμέλα και ωραία κεφαλιά του Σίμου (αυτός πρέπει να παίζει περισσότερο!!!). Πάμε τώρα για ΠΑΟΚ…

2 Likes

τώρα που η αρμάδα του Αλμέυδα ειναι στο -1, κρυφτήκατε γκρινιάρηδες… :joy:

2 Likes

Αν βαζει την κανονικη ομαδα δεν θα γκρινιαζω πολυ. Ειδικα δε αν λυθει και το θεμα με τον Ελιασον

3 Likes

Περιμενουμε την 11αδα με τον ΠΑΟΚ :stuck_out_tongue:

3 Likes

Χατζησαφη,Πινέδα πάγκο η δεξιά,Στρακοσα κλπ,τα γνωστά.:stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Ήσουν χατζησαφής

7 Likes

Αυτά που συμβαίνουν στο πρώτο ημίχρονο με την Βόννη δεν τα έχω ξαναδει. Τουλάχιστον όχι από την ΑΕΚ. Απίστευτα πράγματα.

2 Likes

Αδιανοητη αποδοση μεχρι τωρα. Διαστημικη.
Ομπιεσι πολυ καλος

2 Likes

Έχουν τρομερό μαξιλαράκι, μην μαλακιστούν στο δεύτερο και χάσουν την διαφορά, θα είναι πραγματικά κρίμα. Τα λέω αυτά γιατί ΑΕΚ είσαι, δεν μπορώ ούτε με τα παρόντα δεδομένα να είμαι απολύτως ήσυχος :stuck_out_tongue:

2 Likes

Μες την αγωνια θα ειμαστε βραδιατικα