Αεκαρα

Δεν βλεπω να γραφετε οτι ο Αλμευδα εχει καταφερει να κρατησει κεφατους παικτες, που μπορουσαν ευκολα να επαιζαν με ερωτικη απογοητευση (Πινεδα, Ελιασσον, Τσιλουλης). Το οτι τα παιδια αυτα μπαινουν και δινουν οτι εχουν, το πιστωνεται ο (Μ)Πελαδο.

Ο Κοϊτα πετυχε το τερμα χθες, δεν το ειδα το ματς

2 Likes

Με τον Ολυμπιακό θα δούμε κατά πόσο θυμίζει ΑΕΚ 23.Και τον Αστέρα Άκτωρ να προσθέσω,εκτός έδρας.

Με τον χατζησαφι και τον Ρότα δεν ξέρω πως θα αντέξουμε και χωρίς καθαρόαιμο φορ.

1 Like
2 Likes
2 Likes

Καλος τερματοφυλακας ο Μπαρκας. Με το καλο να ξαναγυρισει σε καποια φαση.

Αυτο με τα πεναλτι δεν μου κακοφαινεται τοσο, οσο το σκηνικο με τις καρτες το οποιο φαινεται εντελως εσκεμμενο. Η καρτα του Πινεδα πχ ειναι τουλαχιστον αστεια.

1 Like

Αυτον διαβαζω καθε μερα. Τον βρισκω απολαυστικο κ συχνα πυκνα ευστοχο.

2 Likes

2 Likes

με μισή ομάδα… διαχείριση τιμωριών-τραυματισμών και επόμενων δύο ματς με Ολυμπιακό.

πολύ σημαντικό ματς σήμερα. ίσως πιο σημαντικό από αυτό με Ολυμπιακό στη Φιλαδέλεια.

μακάρι!

4 Likes

ναι, αυτο με τις καρτες ειναι αδιανοητο.

Για να δουμε, πολυ σημαντικο παιχνιδι, παιζει και ο ΠΑΟΚ στο Φαληρο, γκελαρε και ο ΠΑΟ…

2 Likes

Ενδεκαδα οκ. Απο κει και περα δυσκολα τα πραματα. Μονο 3 -4 παιχτες

Περιμενω τους φιλους στηριξης Λιουμπισιτς να μου εξηγησουν τι κανει ο συμπαθης μπουκλας στην Τριπολη, γιατι δεν εχω καταλαβει

Ο συμπαθεστατος Κροατης εχει παθει Γκατσινοβιτς. Ενω εχει πολυ καλες κινησεις κ ενα δυο, οταν βρισκεται με την μπαλα στην περιοχη παθαινει Μιγιατ κ κολλαει ο εγκεφαλος του

1 Like

Γενικα ολοι σημερα υστερουν πολυ στην καθετη/τελικη πασα η τελικη προσπαθεια. Σαν να δουλευει η ομαδα πολυ την πιεση κ πως θα φτασει μεχρι την μεγαλη περιοχη αλλα μετα το χαος

Ειναι θεμα που εχει καιρο η ομαδα. Δεν σουταρουν, θελουν να μπουν με την μπαλα στο τερμα. Ή δεν πετυχαίνουν το τέρμα.

Βλεπω τις κερκιδες του Αστερα αδειες και θυμαμαι πως καποτε επαιζε Ευρωπη. Τι πληρωνουν και οι οπαδοι του. 0 τελικες στην εστια, 8 ατομα πισω, και πεφτανε νεκροι απο το 10’.

Τι υπερθεαμα ειναι η Σουπερλιγκ ρε γαμωτο.

3 Likes

Ολα πολυ ευστοχα.

1 Like

Καλος χρυσος ο Πιερο. Φιλοτιμος. Αλλα αν κ εχει πολυ υψος κ ογκο στο παιχνιδι του δεν φαινονται πολυ αυτα. Ουτε κυριαρχει στις διεκδικησεις, ουτε παιρνει τις πιο πολλες κεφαλιες ουτε δειχνει στιβαρος οταν παιζει με πλατη. Τα κανει ολα αυτα, αλλα οχι με συνεπεια αναλογη της κορμοστασιας του

1 Like

Θυμασαι τον Γιαν Κολερ ; Ο Πιερο θελει να ειναι καρφωμενος μεσα στην περιοχη, αλλα με ενα false 9 πισω του. Του βγαζουν σεντρες, αλλα ειναι εμφανες οτι στα παιχνιδια που παιζουν 6 μεσα στη μεγαλη περιοχη, ζοριζεται να παρει μπαλα, γυρισει και σουταρει.

1 Like

O Γκατσινοβιτς χτυπησε ποτέ πολύ, και ειναι αυτο το ναυάγιο που βλέπουμε ; Μια χαρα τον θυμαμαι τα παλια χρόνια (2 χρόνια πίσω)

Ειχε πολλα ματς εκτος περυσι απο τραυματισμους.
Κανονικα συτο ειναι γκολ κ κοκκινη

Συμφωνω, παιζει να παρει ο Γκατσινοβιτς κοκκινη με αυτα που βλεπουμε φετος