Αεκαρα

Αναγνωριζεις στοιχεια που πιστευω οτι ειναι πιο πολυ αποτελεσματα ελλειψης ρυθμου (και αναγνωσης εφημεριδων μετα απο καθε ματς), παρα ουσιαστικα προβληματα. Το παιδι ακουει απο το καλοκαιρι οτι πρεπει η ΑΕΚ να παρει αριστερο μπακ, πως να μην ειναι αγχωμενο ;

Για να κανουμε μια συνοψη - η φετινη ΑΕΚ

• Αλλαξε διοικηση
  • Εμεινε εξω απο την Ευρωπη, γιατι δεν ειχε φορ και φύσαγε
  • Πουλησε τον δευτερο φορ της το καλοκαιρι και ετρεξε να παρει ενα τελευταια στιγμη
  • ειχε 100 ατομα στο ροστερ, και για να παιζουν ολοι πεταξε βαθμους
  • εχει την μεγαλυτερη κατοχη στο πρωταθλημα, και για καποιο λογο εχει και 70 κιτρινες
  • έχει πάρει μηδεν (0) πεναλτυ απο Ελληνες διαιτητες
  • οι μισοι βριζατε τον Αλμευδα μεχρι προχθες
  • Πουλησε τον Πιου
  • Δεν εκανε μεταγγραφες τον Γεναρη
  • Παιζει με Πηλιο/Χατζισαφι στα αριστερα
  • Ειχε Πινεδα και Ελιασσον (ισως τους 2 καλυτερους παικτες της) με ψυχολογικα για μεγαλο μερος του πρωταθληματος
  • Ειδε τον Αλμευδα σχεδον να παραιτειται

ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ειναι δευτερη στο πρωταθλημα και ειναι μεσα στο κυπελλο.

Νομιζω χρωστατε καποιοι στον Αλμευδα καποιες καλες κουβεντες. Και τα λεω τωρα, γιατι μπορει σε 1 βδομαδα να εχει χαθει και κυπελλο και πρωταθλημα.

3 Likes

Εγω του το δινω οτι το χει γυρισει και δειχνει παλι στοιχεια της εποχης του νταμπλ. Περυσι απο την Μπραιτον και μετα δεν εδειξε τετοια στοιχεια σε καμια φαση της περιοδου. Εχει δωσει το μπουστ στο ψυχολογικο και παιρνει παλι απο ολους πολυ πραμα

1 Like

Θα δούμε τι θα κάνει απέναντι στον μεντιλιμπαρ ο Αργεντινός,δύσκολος αντίπαλος.

Καλο για μενα οτι δεν παιζει ο Κωστουλας. Αν και το σημαντικο ειναι την Κυριακη

Και οι δύο θα κάνουν διαχείριση, για διαφορετικούς λόγους.

Αφου δεν μας φάγανε οι κάρτες και ειμαστε ζωντανοί, καλώς. Τωρα φοβουνται μην κλαταρει ο Σιμάνσκι και λενε για Μάνταλο βασικο… Αναρωτιέμαι γιατι δεν βάζει κόφτη τον Λιουμπι.

btw λενε και για φορ Τσιλούλη - ό,τι και να λέμε, μου αρέσει που το παιδί παίζει και ελπίζω να βοηθήσει.

Φοβερη χρονια λενε κανει και ο Τσουμπερ στη Ζυρίχη. Α ρε Τσούμπερ…

3 Likes

Πολύ δύσκολο και ιδιαίτερο ματς το σημερινό…Κυρίως γιατί ακολουθεί ο αγώνας της Κυριακής. Θέλει και διαχείριση και σωστή ψυχολογική προετοιμασία. Ελπίζω μην πάθει καμιά κατάρρευση όπως του 4-1 γιατί μετά δεν γυρίζει εύκολα η ψυχολογία.

2 Likes

Ο Γιονσον ειναι σημαντικη απωλεια για αυτα τα 2 ματς. Ο Λιουμπισιτς ειναι πολυ αερινος για κοφτης. Σπανια τον εχω δει να βαζει κοντρα σαν αμυντικος και να την κερδιζει. Εχει πολυ καλες κινησεις για μπροστα και του λειπει λιγο η αυτοπεποιθηση να μην βιαζεται στα τελειωματα, αλλα για πισω δεν θα τον προτιμουσα. Παντως σιγουρα εχει διαθεση και παει πανω κατω.

Ο Τσουμπερ τι να λεμε. Εξαιρετικη περιπτωση.

2 Likes

επειδη δεν βλεπω καμια ομαδα να κερδιζει πεντε φορες την αλλη (εκτος απο ενα ακραιο σεναριο που η ΑΕΚ χανει κ μετα δεν εχει νοημα να παλεψει), η διαχειριση της ψυχολογιας θα ειναι πολυ σημαντικη. πχ ακομα και αν χασει στο κυπελλο, πρεπει μετα η ομαδα να κερδισει στη ΝΦ.

απο αποψη στατιστικων παντως, οι δυο ομαδες ειναι πολυ κοντα και σε καποια ειναι η ΑΕΚ πρωτη (το λεγανε στην ΕΡΑ χθες, στην οποια εχω καταληξει οτι κανουν το πιο ουσιαστικο ρεπορταζ για την ομαδα) - ειπαν επισης οτι αν δειτε τελειωσαν οι μυστηριώδεις μυικοι τραυματισμοι, αν και δεν ξεκαθαριζει κανεις απο την ομαδα, τι (και ποιοι) αλλαξαν.

4 Likes

ισχύει αυτό για την ΕΡΑ σπορ.

δύσκολα ματς. με τον ίδιο αντίπαλο αλλά τόσο διαφορετικά. θα λείπει όντως ο Γιόνσον και νομίζω θα λείπε και ο Μαρσιάλ πάρα πολύ που έχει και λίγο την απρόβλεπτη ατομική ενέργεια. πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό νομίζω με (τόσο) βαρύ φορ.

γενικά να δούμε πως θα βγει το κέντρο γιατί με Μάνταλο ή/και Λιούμπισιτς γίνεται πολύ σοφτ η ομάδα.
είμαστε καλά ψυχολογικά αλλά πιστεύω η ΑΕΚ θέλει χρόνια σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο για να φτάσει την αυτοπεποίθηση το Ολυμπιακού.

είμαστε όμως σε πολύ καλό μομεντουμ και εύχομαι να το εκμεταλλευτούμε.

1 Like

Το έγραψα και παραπάνω, και βγήκαν οι γαύροι από τα μπαούλα.

Όσο έχω πετύχει ρεπορταζ ολυμπιακού, δεν νιώθουν ουτε αυτοι υπερπαντοδυναμοι. ίσα ίσα, που για χρονιά μετά από Ευρωπαϊκό, λενε πως η ομαδα τους δεν εχει τον αερα που θα επρεπε. Δεν θα μου κανει εντυπωση οτι αν η ΑΕΚ παρει αποτελεσμα(τα), η μουρμουρα να αλλαξει πλευρά κατευθειαν.

τον Ολυμπιακό θεωρώ φαβορί και εγώ, αλλά οριακά. Τωρα αν παει με Μανταλο/Λιουμπι και βλέπει τις μπαλες να περνουν, δεν θα του φταιει κανενας. Απο την αλλη, η αντεπιθεση ξεκινησε από το κακο αποτελεσμα στο Καραϊσκάκης και εγω πάντα γράφω οτι ο Αλμευδα, με τα καλα και τα κακα του, την σκεφτεται την ομαδα και επαθε και εμαθε.

θα δουμε

δεν εννοώ στην στιγμή ή στη χρονιά. ο Ολυμπιακός έχει μια αυτοπεποίθηση που πηγάζει από τα πάνω προς τα κάτω του οργανισμού και ανάποδα. Έχει να κάνει με τα τόσα πρωταθλήματα (δε μπαίνω στην κουβέντα για παράγκες κλπ - το ξέρουμε τι και πως - αλλά έχουν γράψει) και το ευρωπαϊκό πέρσι. Δεν είναι τυχαίο πως είναι η μόνη ομάδα που μας δυσκολεύει τόσο ή ακόμα μας κερδίζει με μεγάλα σκορ, ακόμα και όταν είμαστε σε καλές περιόδους.

2 Likes

συμφωνω, αλλα σημειωνω οτι ακομα και αν δεν παρουμε τιποτα φετος, ο Ηλιοπουλος μοιαζει να έχει παρει το blueprint (του παλιου του φιλου) Μαρινάκη. πχ τα μυικά που ειπα πιο πάνω. Απλα ειχε μια περιεργη πρωτη χρονια.

2 Likes

Εν τω μεταξύ πέραν των άλλων, είμαι σε φροντιστήρια Κορυδαλλό και Νίκαια παναθεμα με, όλα μα όλα τα παιδιά γαυρακια ανεξαρτήτως ηλικίας, και λες και είναι hive mind μου λένε προβλέψεις για 2-1 νίκη τους σήμερα.

Έχει και λίγο τη φάση του να σπάσει από τη μαυρίλα των ημερών που οριακά μονοπωλεί τις συζητήσεις εκτός μαθημάτων, αλλά ελπίζουμε σε Πετραν να κάνει το σωστό απόψε να γελάσουμε λίγο.

Να τανε αυτά τα προβλήματα μας βέβαια, αλλά ναι.

1 Like

Καλά πάει αυτό.

3 Likes

Μουκουνταρος.Τραγικο ξεκίνημα,η ΑΕΚ μπήκε χεσμενη.

1 Like

Ντροπή.

2 Likes

3-0 στο 22΄ λέει, με Κ15 κατεβήκαμε?

2 Likes

Εγκληματικά αδιάβαστοι και χαλαροί.

2 Likes

Τουλαχιστον επεσαν εξω στις προγνωσεις τους τα άτιμα.

1 Like

Θα γράψει 5αρα δυστυχώς,παιδαριώδη λάθη.

1 Like