Αεκαρα

Δεν μπορούν να βάλουν γκολ και το τρώνε στην επόμενη κόντρα,είσαι και άξιος της μοίρας σου δηλαδή.

1 Like

Η χειρότερη αμυντική λειτουργία που έχω δει στην ζωή μου. Κανονικά τους πετάς όλους και παίζεις με πιτσιρικάδες.

2 Likes

Πίστη για την ανατροπή.

1 Like

Κερνα και μας ρε. Όχι όλα μόνος σου :stuck_out_tongue:

Πιζάρο > Πάλμα.

1 Like

*Η χειρότερη ΑΕΚ που έχω δει ποτέ, για εμένα έχει τελειώσει η σεζόν. Αν γίνουν σοβαρές αλλαγές το καλοκαίρι, θα ξανασχοληθώ, προσωπικά τέλειωσε η ομάδα για εμένα επ’αόριστον. Περισσότερο σεβασμό είχα στην ομάδα που έπεσε κατηγορία.

3 Likes

Δικαιωση των γκρινιαρηδων :stuck_out_tongue:

1 Like

Κυριακή μην χαθείτε.

3 Likes

Πόσοι θα πάνε στον επαναληπτικό?:stuck_out_tongue_closed_eyes:

Θα χει ενδιαφερον η Κυριακη. Αλλα η σημερινη ξεφτιλα δυστυχως θα γραψει ιστορια κ εχει ακομα 30 λεπτα

4 Likes

Εγώ. :joy::joy:

1 Like

9-1 φετος μεχρι τωρα ο κυρ Μεντιλιμπαρ τον Πελαδο

1 Like

Τουλάχιστον κέρδισε τον κλεφτοκοτα.

1 Like

Ποσο απιθανο τοτε οτι ο Αλμειδα προτιμησε τον Πιζαρο απο τον Παλμα

2 Likes

Λογικά ο “σφιχτός και νοικοκύρης” Μελισσανίδης δεν πλήρωσε τον Άρη που ζήτησε πολλά.

Τι σύνδρομο είναι αυτό ρε γαμωτο με τον Ολυμπιακό… Και έχουμε αλλά 4 ματς!

1 Like

Το θεμα ειναι οτι δυο χρονια τωρα το χε γυρισει η ΑΕΚ με τα ντερμπι κ ειχαν κοπει κατι τετοι. Δυστυχως κ επιμενω σ αυτο ο Αλμειδα δεν εξελισσεται σαν προπονητης. Τον μαθαινουν κ οσοι εχουν τα μεσα τον κλειδωνουν σχετικα ευκολα

1 Like

Επισης δειτε μια χαρα αριστερο μπακ που φερε ο Ολυμπιακος τον Γεναρη

1 Like

Μπινιολι-Θεοχαρης από δω και πέρα. Βιντα για πάγκο/αποδυτήρια και Μουκουντι πούλο. Ο Πηλιος πόσο χειρότερα μπορεί να τα είχε πάει?

To κλεισα. Γ εθνικη δεν ειχα χασει παιχνιδι. Αυτο σημερα ειναι ιστορικη ντροπη ανευ προηγουμενου. Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα γινει μετα

3 Likes

Όποιος πει πως δεν περιμενε 6ο με το που ειδε τον Ελ Καμπί να μπαινει μεσα ψευδεται.

3 Likes

Θα υπάρξει δηλωση-στηριξη από Μάριο,αν χάσει και την Κυριακή,τότε θα έχουμε εξελίξεις.