Δεν μπορούν να βάλουν γκολ και το τρώνε στην επόμενη κόντρα,είσαι και άξιος της μοίρας σου δηλαδή.
Η χειρότερη αμυντική λειτουργία που έχω δει στην ζωή μου. Κανονικά τους πετάς όλους και παίζεις με πιτσιρικάδες.
Πίστη για την ανατροπή.
Κερνα και μας ρε. Όχι όλα μόνος σου
Πιζάρο > Πάλμα.
*Η χειρότερη ΑΕΚ που έχω δει ποτέ, για εμένα έχει τελειώσει η σεζόν. Αν γίνουν σοβαρές αλλαγές το καλοκαίρι, θα ξανασχοληθώ, προσωπικά τέλειωσε η ομάδα για εμένα επ’αόριστον. Περισσότερο σεβασμό είχα στην ομάδα που έπεσε κατηγορία.
Δικαιωση των γκρινιαρηδων
Κυριακή μην χαθείτε.
Πόσοι θα πάνε στον επαναληπτικό?
Θα χει ενδιαφερον η Κυριακη. Αλλα η σημερινη ξεφτιλα δυστυχως θα γραψει ιστορια κ εχει ακομα 30 λεπτα
Εγώ.
9-1 φετος μεχρι τωρα ο κυρ Μεντιλιμπαρ τον Πελαδο
Τουλάχιστον κέρδισε τον κλεφτοκοτα.
Ποσο απιθανο τοτε οτι ο Αλμειδα προτιμησε τον Πιζαρο απο τον Παλμα
Λογικά ο “σφιχτός και νοικοκύρης” Μελισσανίδης δεν πλήρωσε τον Άρη που ζήτησε πολλά.
Τι σύνδρομο είναι αυτό ρε γαμωτο με τον Ολυμπιακό… Και έχουμε αλλά 4 ματς!
Το θεμα ειναι οτι δυο χρονια τωρα το χε γυρισει η ΑΕΚ με τα ντερμπι κ ειχαν κοπει κατι τετοι. Δυστυχως κ επιμενω σ αυτο ο Αλμειδα δεν εξελισσεται σαν προπονητης. Τον μαθαινουν κ οσοι εχουν τα μεσα τον κλειδωνουν σχετικα ευκολα
Επισης δειτε μια χαρα αριστερο μπακ που φερε ο Ολυμπιακος τον Γεναρη
Μπινιολι-Θεοχαρης από δω και πέρα. Βιντα για πάγκο/αποδυτήρια και Μουκουντι πούλο. Ο Πηλιος πόσο χειρότερα μπορεί να τα είχε πάει?
To κλεισα. Γ εθνικη δεν ειχα χασει παιχνιδι. Αυτο σημερα ειναι ιστορικη ντροπη ανευ προηγουμενου. Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα γινει μετα
Όποιος πει πως δεν περιμενε 6ο με το που ειδε τον Ελ Καμπί να μπαινει μεσα ψευδεται.
Θα υπάρξει δηλωση-στηριξη από Μάριο,αν χάσει και την Κυριακή,τότε θα έχουμε εξελίξεις.