Αεκαρα

Επος

3 Likes

Έχει άστρο ο Νίκολιτς.

2 Likes

Καληνύχτα Κεμάλ παπατζη

5 Likes

Δεν σας χαλασε ο ΣΤΡΑΤΗΓΌΣ ΝΙΚΟΛΙΤΣ

1 Like

Κλεμμένη η εικόνα αλλά επική

7 Likes

Δε ξέρω τι τους είπε στο ημίχρονο αλλά δεν είμασταν έτοιμοι για τέτοια ματσαρα :fire:

TIEΣΩΣΕΟΡΟΤΑΓΑΜΩ

3 Likes

Ροτα πολυ καλος παλι.

Απλα ρε γαμωτο υπαρχει ενα ωραιο attribute στο football manager, το composure, που αφορα κυριως την ψυχραιμια στις τελικες προσπαθειες επιθετικα.
Ε ο Πηλιος πρεπει να εχει 1-2 με αριστα το 20 κ ο Ροτα 5 ξερω γω.

4 Likes

Δε θα σχολιασω εκεινο το 15λεπτο στο πρωτο ημιχρονο που νομιζω ηταν πολυ πιεσμενοι και τους εφευγε η μπαλα απο τα ποδια - αλλα Πηλιος γμτ πολλα λαθη δε τον μπορω αλλο.
Πενραις εντωμεταξυ προς το τελος, τον εβαλε σε αλλη θεση - θα ηθελα να τον δω να αξιοποιειται καπως διαφορετικα πιθανως.

1 Like

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ τρώει αυτογκόλ στο 3, εκτός , σε μια καυτή έδρα , δεν καταρρεει , γυρίζει το ματς κ κρατάει αποτέλεσμα, ενώ πέρσι θα είχε φάει 4, με όλους αυτούς που σχολιάζουμε κάθε τόσο, είναι φοβερό έργο Νίκολιτς.

Το ποδόσφαιρο είναι ταυτόχρονα πολύ περίπλοκο αλλά κ απλό. Αν κερδίζεις, κερδίζεις . Αν οι παίκτες βελτιώνονται ή αξιοποιούνται, το βλέπεις .

Παίζει κάποιος δημοσιογράφος να διαβάζει το φόρουμ μας, γιατί άκουσα στο ράδιο τον όρο μωβ Ομπράντοβιτς που χρησιμοποίησα και εγώ .

Είναι φοβερό που παίζουν οι ίδιοι πριν κ μετά το διάλειμμα. Από τα αποδυτήρια βγαίνει άλλη ομάδα, πρέπει να έπεσε πολύ καντήλι στα σερβικά .

All that said , η ομάδα χρειάζεται και βάθος ρόστερ γιατί αν θέλει (και πρέπει ) να πάει μακριά σε 3 διοργανώσεις , δεν βγαίνει με τους ίδιους κ τους ίδιους

5 Likes

Αυτο ειναι γεγονος,οτι καταφερε να κανει ανατροπη και να κρατησει το σκορ ως το τελος,να μην καταρρευσει μετα το ατυχο 1-0 και το οχι καλο α ημιχρονο,το 1-1 απο στατικη φαση ηταν το κλειδι,διοτι επρεπε διαρκως να ανοιγεσαι για να δημιουργησεις φασεις για το 1-0 αφηνοντας χωρους/κενα πισω,δεν ηθελε πολυ μια αντεπιθεση να γινει ενα 2-0 και να αλλαξει το ματς κατευθυνση.

Η ΑΕΚ ειναι σε περιοδο φορμας και αποτελεσματικοτητας,ειναι ευκαιρια να κρατηθει αυτο το μομεντουμ,ο παναιτωλικος εκτος εδρας δεν θα ειναι ευκολη υποθεση.Tα υπολοιπα τον Γεναρη με 2 προσθηκες σοβαρες ομως θα ειμαστε οκ πιστευω.

2 Likes

Ο εξαιρετικος Νικολιτς να δειτε που θα βρει κ τον αληθινο Λιουμπισιτς που κρυβοταν τοσο καιρο

4 Likes

Αν αναστησει τον Λιουμπισιτς, θα του ζητησω να κανει το ψαρι κρεας, να περπατησει στο νερο και να γιατρεψει τους λεπρους.

Στο φβ της Αεκ, αεκαρες ζητανε συγνωμη για οτι ειπαν μετα την Ηλιουπολη.

3 Likes

Αυτό ακριβώς έλεγα σε έναν φίλο.

Θέλω να είμαι αισιόδοξος αλλά έχω συνηθίσει στις στραβες τόσα χρόνια και είμαι συγκρατημένος :joy:

Edit: Μόλις πάτησα enter έβαλε και γκολ!

2 Likes

Αρρωστο γκολ λιουμπι

Απιστευτα πραγματα

3 Likes

Double post γιατι μπορω

" ναι αλλα ο νικολιτς παιζει για το 1-0"

2 Likes

Ρε τι γίνεται; :joy::joy:

3 Likes

Θα μπω στην τηλεοραση, δευτερο γκολ λιουμπι

Περιμενω την επι ορους ομιλια του Νικολιτς

2 Likes

Ώπ, τί έγινε ρε παιδιά;
Πόσο γαμάτοι;

2 Likes

Αυτό είχε παρερμηνευθεί από ότι φαίνεται πλέον που στρώνει η ομάδα. Αλλά είναι σωστό κατά το ήμισυ. Ο Νίκολιτς παίζει και γουστάρει clean sheets. Οπότε παίζει για το μηδέν στην άμυνα. Και για αυτό τρελάθηκε και με το γκολ του Ατρομήτου την προηγούμενη Κυριακή.

Overall, νομίζω στα τελευταία 10-12 παιχνίδια βλέπω την καλύτερη ΑΕΚ που μπορώ να θυμηθώ

2 Likes

Η καλυτερη Αεκ ηταν η πρωτη χρονια Αλμευδα, που ηταν η οργη του Θεου.

Η φετινη ειναι η πιο κυνικη, σοβαρη.

0-5

2 Likes