Πόσο ΑΕΚ πχια
Κουτεσα,Ελιασον αμεσα,με το που ξεκινησει το β,εξω καλοσκαμης,εξω γκρουγκιτς.Λαθος 11αδα απο τον προπονητη.
Μ αρεσει που σκεφτομαι την υγεια μου οταν τρωω αλλαντικα ενω ειμαι ΑΕΚ.
Δυστυχως οταν παιζει ο Γκρουγιτς ειμαστε μαυρη τρυπα στο κεντρο. Ποσο μαλλον οταν παιζει τοσο ασχημα χαμηλα κ ο Μαριν κ χανει την μπαλα ευκολα
Eχει κλασει ο Βιντα και αρκετοι παικτες ειναι πτωματιλα,ωστοσο αν γινουν γρηγορα δυο αλλαγες,κατι θα γινει.
Αυτο το ημιαυτοματο τι ειναι που δεν δειχνει τον πρωτο αμυντικο του ΟΦΗ που εμενα μου φανηκε οτι ειναι πιο πισω απο αυτον που δειξανε στον ελεγχο
Τρελη νοοτροπια παντως η ομαδα οπως κ να χει.
ΥΓ. Κ πολυυυυ κουραση
Απόλαυση να ακούς το βράδυ σε Open,Mega,Skai να προσπαθούν να πείσουν πως η ΑΕΚ σπρώχτηκε όσο δε πάει με τον ΟΦΗ…
Είναι δύσκολοι οι καιροί κ οι άνθρωποι μας διασκεδάζουν κ μας κάνουν να γελάμε. Έχει ανεκτίμητη αξία…να σέβεστε! ![]()
Πόσο άρρωστο θα θεωρούσατε κάποιον αν σας έλεγε τον Οκτώβρη ότι με 14 παίκτες, με 9 (!) ακυρωμενα γκολ κ 67 κίτρινες , με Πήλιο Ρότα και 2 αμυντικούς , με γκρουγκιτς κτλ ο Νίκολιτς θα πέρναγε παντού αέρα, και θα ήταν πρώτος στο πρωτάθλημα, γυρίζοντας ματς που έχανε , εντός;
Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους
Μετα το 0-2 απο λουτσεσκου στη ΝΦ,δεν πιστευα οτι αυτη η ομαδα θα μπορει να κανει σερι νικων και ανατροπες,να φορμαριστει,με τετοιο μετριο ροστερ στα μετοπισθεν,με δυστοκια στο γκολ παρα τις ευκαιριες.
Εσπασε και την καταρα των Χριστουγεννων που ειχαμε.
Αναλυτικό πρόγραμμα ΑΕΚ:
11/01, Stoiximan Super League, Άρης – ΑΕΚ
13-14-15/01, Κύπελλο Ελλάδας Betsson, ΑΕΚ – ΟΦΗ / Αστέρας AKTOR
18/01, Stoiximan Super League, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
24/01, Stoiximan Super League, Αστέρας AKTOR – ΑΕΚ
01/02, Stoiximan Super League, ΑΕΚ – Ολυμπιακός
04-05/02, Πιθανός ημιτελικός Κυπέλλου Betsson αν προκριθεί από τον προημιτελικό
08/02, Stoiximan Super League, Πανσερραϊκός – ΑΕΚ
11-12/02, Πιθανός ημιτελικός Κυπέλλου Betsson αν προκριθεί από τον προημιτελικό
15/02, Stoiximan Super League, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
22/02, Stoiximan Super League, ΑΕΚ – Λεβαδειακός
Για να δούμε την ΑΕΚ στο β γύρο με απαιτητικό πρόγραμμα μεν,αλλά χωρίς ευρωπη μέχρι μέσα Μαρτίου.Τι προσθήκες θα γίνουν και πότε.
Η έδρα δεν μου εμπνέει τόσο εμπιστοσύνη,δλδ έως τώρα δεν έχει δείξει η ΝΦ να είναι ένα δυνατό χαρτί,ώστε να μην παίξεις καλά αλλά να κερδίσεις λόγω καλής έδρας που θα δώσει το κάτι παραπάνω.
Παραδοσιακά θυμάμαι η ΑΕΚ να κάνει κοιλιά και γκελες Μάρτιο.
Συγκίνηση: επέστρεψα από Βελιγράδι σήμερα και τον συνάντησα στο αεροπλάνο. Κοουτς, του λέω, σε ευχαριστούμε πολύ για ο,τι έχεις κάνει για την ομάδα. Να είσαι καλά μωρή ΑΕΚΑΡΑ.
Αντε ρε ωραιος! Του μιλησες στα Σερβικα?
Όχι ρε συ, αγγλικά μόνο.
Κομπλαρα, αν και ξέρω, και από πίσω έσπρωχναν Ορκ να μπουν στο αεροπλάνο.
Να προσέχεις εάν μιλησεις σέρβικα και είσαι πολύ βόρεια μην έχεις θέμα με κάνα δήμαρχο
Μεταγραφη football manager. Μ αρεσει
Εν τω μεταξύ η ΑΕΚ δεν λέει στους ρεπόρτερ τίποτα… Και εμένα μου αρέσει, βγει, δεν βγει, έχει λογική
Ειναι 20χρονος,για να μαζευει τις μαλακιες του μουκουντι οτι πρεπει. ![]()
20 χρονών με πολλές συμμετοχές μου φαίνεται αρκετά καλή επιλογή και μελετημένη. Το γήπεδο θα δείξει φυσικά, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει πλάνο και σχεδιασμός.