Αεκαρα

Απο το πεναλτι και μετα καλα παιζουμε.
Ρε Πινεδα δωσε μια καλη στον Βαργκας.
Ρε Μαριν σπαστην δεξια που ρχονται Γιοβιτς κ Βαργκας μονοι.
Ρε Γκατσινοβιτς κανε ενα γμμνο κοντρολ βγαινεις μονος.

Τι απιστευτη τσαπατσουλια

Επρεπε να προηγούμαστε, ελπίζω να μην το πληρώσουμε.

Από όταν ανέβηκαν Πινέδα - Μαρίν έχουμε τον απόλυτο έλεγχο, ελπίζω να μην ολιγωρήσουμε στα άκρα, γιατί θα υπάρξει αντίδραση.

3 Likes

Δώστε ρηπορτ αδέρφια στο φόρουμ γιατί είμαι εκτός κ δεν το βλέπω. Φωταρας πάλι μαγικά έκανε διαβάζω

Μπηκαμε πολυ φοβισμενα και κλασικα τους δωσαμε 2-3 πολυ καλες φασεις απο φτηνα λαθη στο μπιλντ απ. Απο ενα τετοιο προεκυψε και το πεναλτι. Φωταρας φοβερη αποκρουση.
Μετα ισορροπησαμε και ειμασταν αρκετα πιο επικινδυνοι. Ειχαμε 3-4 φασεις που χαλασαν στην τελικη πασα η σουτ, ολες με πολυ καλες προυποθεσεις.

3ο πεναλτι που αποκρουει φετος ο Στρακοσας

1 Like

Ο σπικερ τι καρικατούρα …
Μουκουντι συγκινητικός πάντως ρε γμτ κ ας κάνει τις βλακείες του.

1 Like

Αν θυμαμαι καλα, εξαιρετικος σε αποκρουσεις πεναλτι ηταν και ο πατερας του.

2 Likes

Πέρα από το πρώτο τέταρτο πάντως, παίζουμε καλύτερα. Πολύ ξύλο, πολλά λάθη, χαμένο πέναλτι, δοκάρι - κλασικό ντέρμπι. Μόνο τα γκολ λείπουν.
Κοιτα μου άρεσε πολύ πάντως.

2 Likes

Κριμα. Μπορουσαμε να κερδισουμε. Γκαντεμια και με το δοκαρι του Γιοβιτς στο τελος. Δυστυχως δεν μας βοηθησανε καθολου οι αλλαγες Κουτερα και Λιουμπισιτς εκτος 2-3 λεπτων στις καθυστερησεις.Απο την στιγμη που μπηκανε χασαμε τον ελεγχο που ειχαμε.
Ειμαι ικανοποιημενος απο την ομαδα. Δειχνει ικανη πλεον για τα δυσκολα και μπαινει γερα για πρωταθλημα

2 Likes

Ο Έλμερ δεν χάνει πάντως , να τα λέμε και αυτά.

Είδα τα τελευταία είκοσι. Αυτή η ομάδα ναι μπορεί να πάρει πρωτάθλημα

1 Like

Φωτάρας ήταν ο μπαμπάς :stuck_out_tongue:

2 Likes

πφφφ

1 Like

Για τον Πορτογάλο Μαλντίνι δεν λέτε αρκετά πάντως

1 Like

Παντου Φωτη τον γραφουν τον καημενο σε σχολια :rofl:

Εγώ ευθύνομαι για τον Θωμά , Φώτη

2 Likes

Αν καταφερει να παρει ολα τα παιχνιδια που ερχονται, εχει καλη ευκαιρια να μπει στα πλεη οφ με 3-4π διαφορα. Εχει πολυ πιο βατο προγραμμα και ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακο παιζουνε και μεταξυ τους

Κρίμα για σήμερα αλλά όπως θα μπορούσες να το είχες πάρει εσύ θα μπορούσαν να το είχαν πάρει και αυτοί με το πέναλτι ή την κεφαλιά στο 88’.

Ήμασταν αρκετά καλοί πάντως από ένα σημείο και μετά, όταν σταματήσαμε τις απροσεξίες.

Είχαμε και καλή επιθετική ανάπτυξη, αλλά με δυσκολία βγάζαμε τελική.

Εύκολα το γκολ της αγωνιστικής αν το κολλούσε ο Γιοβιτς στο 93. Φοβερή σέντρα και κεφαλιά!

Τελικά την επόμενη αγωνιστική θα παίξουμε κεκλεισμένων με Λεβαδειακό;

2 Likes

Δεν του βγήκε το βαργκα-γιοβιτς αρχικά,μπήκε φοβικά και νωχελικα η ομάδα,είναι τυχερή που δεν πλήρωσε άλλη μια βλακεία του μουκουντι.

Δεν μπήκαν τα δοκάρια,στο τελευταίο δεκάλεπτο έκατσε η ΑΕΚ,που θα βρεις ξανά παοκ τόσο κουρασμένο και με απουσίες,έπρεπε διπλό αλλά ας οψεται.Λεβαδεια θα γίνει μάχη.

1 Like

Μ έπνιξες.
Βλαμμένε.

2 Likes

Ναι

θα πάω Ίλιον plus για λάηβ Frank Panx :rofl:

1 Like