Μήπως κοουτσάρε ο Κυριακιδης και καταλάβαινε αλλά ντι άλλων με γουολκι τολκι?
Πάντως με τέτοια εικόνα την Τσελιε την Πέμπτη δεν την έχουμε εύκολα για σκορ πρόκρισης.
Μήπως κοουτσάρε ο Κυριακιδης και καταλάβαινε αλλά ντι άλλων με γουολκι τολκι?
Πάντως με τέτοια εικόνα την Τσελιε την Πέμπτη δεν την έχουμε εύκολα για σκορ πρόκρισης.
Εχει ολο το χρονο να προετοιμασει την ομαδα για την Τσελιε,αν μπουν παλι εντος εδρας με φοβικο συνδρομο και χεσμενα σορτσακια,καλυτερα να κοιταξουμε το πρωταθλημα και τα play off.
τι εννοείς πάλι;
για τα δεδομένα της ομάδας τα έχουμε πάει αρκετά καλά. μη μπαίνουμε με συγκρίσεις την περίοδο του Οκτωβρίου. ούτε μεμονωμένα του παιχνιδιού με τη Λάρισα.
πιστευώ η ομάδα θα είναι σοβαρή και θα περάσει.
Να το δουμε στο γηπεδο οτι θα ειναι σοβαρη και με πλανο για ενα σκορ προκρισης,αν μπουν στο πρωτο 25λεπτο με τα ποδια να τρεμουν δεν θα ειναι καλο σημαδι.
Kimi είσαι σίγουρα ΑΕΚ; ![]()
Δεν καταλαβαίνω τα σχόλια σου για μια ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία και έχει να χάσει από πέρσι.
Η πίεση θα υπάρχει. Η ομάδα θα δείξει από τι είναι φτιαγμένη και έχει να δώσει απαντήσεις. Ελπίζουμε να τα καταφέρει.
Αν περιέγραφα την κατάσταση της ΑΕΚ σε κάποιον από εμάς είτε τον προηγούμενο Ιούνιο, είτε στα τέλη του καλοκαιριού, θα το φανταζόταν ; Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Ήδη η πρώτη χρονιά του Νίκολιτς είναι υπερβατική, ο,τι και να γίνει . Τώρα αν πάρει και κούπα, θα είναι ονειρεμένη .
Γιατι να μην ειμαι ΑΕΚ ρε φιλε,μιλαω για την εικονα της ομαδας σε καποια τελευταια παιχνιδια και λεω το εξης απλο,αν εμφανιστουν ετσι με την Τσελιε,δεν θα παρουμε το επιθυμητο αποτελεσμα.Τι σου φαινεται τοσο περιεργο στον σχολιασμο μου.
Δεν θυμάμαι ποια ομαδα στην Ελλαδα τα τελευταια πολλα χρονια, ηταν πάντα καλή, σε ολα τα παιχνιδια. δεν θυμαμαι πχ αν κανενας πρωταθλητης, κερδισε ολα τα ματς στα πλεηοφφ. Θα υπαρχουν και καμψεις, θα υπαρχουν και κακιες βραδιες. Ο Νικολιτς πηρε μια ομαδα που εχανε απο τον Φεβρουαριο μεχρι τον Ιουνιο απο τον καθε καημένο, και την έκανε αηττητη απο τον Οκτώβρη. ![]()
Σε βρισκω λιγο ισοπεδωτικό στις κακες βραδιες.
Δικαιωμά σου, μπάλα ειναι οκ, αλλά το σημειώνω (με καλή διάθεση πάντα ε)
Μπαίνω για εισιτήριο…12:01 με βάζει…Επιλέγω τον αγώνα…Φορτώνει… 504 Gateway Time-out
Άντε @$%#%&^#@%$@% ticketmaster !!!
Μάλλον έχει πέσει η σελίδα…Η ουρά είναι σε παύση πολλή ώρα…Αν πας να ξαναμπείς με captcha (αυτά τους μάραναν) δε σταματάει να εμφανίζει εικόνες και στα 2 λεπτά σε πετάει…Καλά πάμε
Και μόλις διάβασα πως η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι λόγω τραπεζικού τεχνικού προβλήματος οι συναλλαγές για αγορά εισιτηρίων για τα εντός έδρας δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και η διάθεση έχει σταματήσει.
Πεταει η ομαδα. Κ ηθελα να παιξω στοιχημα μετα απο χρονια οτι ο Βαργκα θα βαλει δυο γκολ κ το ξεχασα. Δεν ξερω αν θα το καταφερει αλλα εχει ενα κ χει χασει αλλα 3-4 σε μιση ωρα αγωνα
Θέλω ειλικρινά να πάρετε την κούπα για να τελειώσει το ανέκδοτο με το “ευρωπαϊκό” που πήραν οι άλλοι στο μίλκο καπ πριν δύο χρόνια.
Η Κηφισιά θα έπαιζε στα ίσια την Τσέλιε.
θα έχεις 2 ανέκδοτα μετά καθώς θα είσαι ο μόνος χωρίς μίλκο καπ
Κανένα πρόβλημα. Δεν θα μου λείψει.
έχεις πολλά μωρέ, άσε κάτι και για τους άλλους
Έχω επιτυχίες στο CL ή Πρωταθλητριών που ούτε καν μπορείς να ονειρευτείς.
Καληνύχτα και καλή ημέρα αύριο.
![]()
ανεκδοτο η φενερ, η αστον βιλα και η φιορεντινα. τι αλλο θα διαβασουμε. αντε pao αν πατε στους 8 βαλτε 4ο αστερι στη φανελα οπως κανατε πριν απο κατι χρονια.
Ρε τι τραβαμε ![]()
Αρχικα, συγχαρητηρια στην ΑΕΚ μιας και ειμαστε στο νημα της. Ειλικρινα ευχομαι να το παρει.
Στα πιο ασημαντα…μου φαινεται πως θα χρειαστω καινουργιο στομαχι με τους παναθηναικους!