νεο μπιφ καλοκαιριάτικα - ροκιν φόρουμ vs Πήλιου. ![]()
ποιος ειναι βρε ο “τυπος Ελληνα” που δεν αντέχεις ; ![]()
νεο μπιφ καλοκαιριάτικα - ροκιν φόρουμ vs Πήλιου. ![]()
ποιος ειναι βρε ο “τυπος Ελληνα” που δεν αντέχεις ; ![]()
δηλαδή;
δεν παλεύεται επιθετικά ο Πήλιος. οι σέντρες του είναι να σταυροκοπιέται ο Γιόβιτς ![]()
απλά έχει φυσική κατάσταση, προλαβαίνει το τρανζισιον και μπορεί να αμύνεται.
To σχολιο μου ηταν συνεχεια σε οτι ειπε ο Martian ουσιαστικα οτι δεν κανουν Ελληνες παιχτες για την ομαδα. Θεωρω οτι ο Πηλιος ειναι ο τυπος Ελληνα παιχτη που οντως δεν κανει για την ΑΕΚ. Οι Κυριακοπουλος (ροτεησον), Τσαπρας (ροτεησον), Κοντουρης πχ μου κανουνε.
Δεν εχω μπιφ με τον Πηλιο. Ο Πηλιος εχει μπηφ με το ποδοσφαιρο. Τον θεωρω κακιστο παιχτη. Προφανως εχει φιλοτιμο και καποια ενταση, αλλα δεν γινεται να παιζεις δεκα χρονια+ ποδοσφαιρο σε επιπεδο επαγγελματικο και να εχεις τετοια ελλειψη βασικων ικανοτητων. Δεν γινεται να μην μπορεις να αντιληφθεις με τιποτα το τεχνητο οφσαιντ. Δεν γινεται οι σεντρες σου να βγαινουν τοσο συχνα αουτ η πλαγιο. Στο προηγουμενο φιλικο βγαινει παλι σε καλη θεση διπλα στην γραμμη της περιοχης σε φαση αιφνιδιασμου και η περιοχη του πεναλτι εχει 3 η 4 δικους μας σε πλεονεκτικες θεσεις, υπαρχουν και αμυντικοι που προσπαθουν να καλυψουν με μειονεκτημα, και ο Πηλιος την γυριζει συρτα διαγωνια πισω απο το ημικυκλιο της περιοχης 5-10 μετρα πιο πισω απο τον πιο κοντινο παιχτη της ΑΕΚ. Κολλαει ο εγκεφαλος του. Βλεπεις την απελπισια των συμπαιχτων του.
Η σύγκριση Πενράης/Πήλιου, ειναι η συγκριση των ακαδημιων σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Στο εξωτερικο, και με ενα ποδι να ειναι ο άλλος, μαθαινει τακτική. Στην Ελλαδα (και ειδικα οχι στις τοπ ακαδημιες), δυστυχως η φαση πρεπει να ειναι ακομα "παρτε μπαλα, παιξτε"¨.
Χωρις να διαφωνω επι της ουσιας για τον Πηλιο (των 6 ασιστ βτγ περσι), η έντασή του χρειάζεται - αν κάτι έλειπε (και λειπει;) απο την ομαδα περσι, ηταν τα σταθερά, πολλά, τρεξίματα.
Για αναπληρωματικος ειναι οκ
Οι πηλιοροτες πηραν πρωταθλημα,δεν μπορεις να τους διωξεις πλεον.Οπως και ο Μανταλος θα γινει αφισα σε κολονα της ΝΦ. ![]()
Στα ιντερνετς ο κόσμος γράφει ότι ο Πηλιος καθόταν μόνος μετά τις προπονήσεις και έκανε έξτρα προπόνηση σε σουτ και σέντρες … Για να δούμε …
Είπανε στον Πενραις ότι δεν υπολογίζεται.
Οπότε πάμε για καθαρό αριστερό μπακ.
Μας προβληματιζει οτι η ΑΕΚ υπογραφει παικτες, και ο Νικολιτς εξακολουθει να μιλαει για 3-4 προσθηκες ;
Τι σκεφτομαστε για Λιβαι στον ΠΑΟ ; Λενε για 10 εκ του χρονου - η ΑΕΚ έκανε το ντηλ του αιωνα πριν καποια χρονια.
όλα είναι σε συνεννόηση.
οριακά πιστεύω πως και οι δηλώσεις του Νίκολιτς για τις μεταγραφές μπορεί να είναι σε συνεννόηση με τον Ριμπάλτα
με αυτά τα λεφτά ας πάει στον ΠΑΟ… 2,5 εκ το χρόνο ο δανεισμός συν 800.000 ενοίκιο. ε όχι και 3,3 για ένα χρόνο για τον Λιβάι
δεν σε έπιασα - δεδομενων των καλων τους σχέσεων, δεν ειναι αναμενώμενο ; Θα μου εκανε εντυπωση να μην εψαχνε ο Ριμπαλτα , και να εκανε τετοιες δηλωσεις ο Νικολιτς. Απλα απορω, γιατι και ενα μηνα πριν, για 3-4 προσθηκες μιλουσαν , και συνεχιζουν, παρόλες τις αφιξεις. το γραφω, γιατι οσα λεφτα και να ριξεις, αν αλλαξεις 8-10 παικτες, παιρνει χρονο στην ομαδα για να δεσει.
Κατα τα αλλα, η ΑΕΚ φαινεται να ριχνει λιγοτερα λεφτα απο ΠΑΟ/Ολυμπιακο (δεν εχω τρεξει τα νουμερα, το λεω ως εκτιμηση) - δεν με ενοχλει, καθοτι στα χαρτια, ερχονται σημαντικοι παικτες
Φοβεροι εκει στον Παναθηναικο. Ενταξει αν ειναι υγιης ειναι πολυ καλος παιχτης, αλλα εχει να παιξει με σταθεροτητα και αποτελεσματικοτητα αρκετα χρονια.
3-4 μεταγραφες. Δηλαδη. Βιταλι, Κοστιτς, αμυντικος και οπως λενε απο χτες στο ρεπορταζ, ισως και αλλος ενας μεσος
Πολυ καλη κληρωση
Οι συντάκτες σπορτφμ έχουν μπηφ με τους αθλετικο ; “Δικαιωμένος” ο κετσε που δεν ήρθε το αριστερό Μπακ και λέει πως η ΑΕΚ δεν ψάχνει, ενώ οι άλλοι διέρρευσαν ότι τελειώνει ο Πενραις. Μπέρδεμα
O Λιβαι Γκαρσία στον Παναθηναϊκό…δεν ξέρω πως σκέφτηκαν να τον μαζέψουν και τι είδαν στον παίκτη οσο αγωνιζόταν στη Ρωσία,τον έσωσαν πάντως,ήθελε να φύγει με κάθε τρόπο αλλά δεν έβρισκε προτάσεις.
Κάτι μας είπες τώρα… ![]()
Έτσι κάνουμε όλες μας τις μεταγραφές εμείς, βλέπουμε κάτι που δεν βλέπουν όλοι οι άλλοι…
το αεκ365 (Κετσετζόγλου) έχει μπιφ με το ενωση (Καπετανάκος, Αρναούτογλου). για αυτό βγαίνει και στα μέσα που ανέφερες