Όπως το είπες. Η ήττα στο Καραϊσκάκη για εμένα δικαιολογείται γιατί εξαρχής ήταν δύσκολο να βγάλεις χωρίς ήττα ένα τόσο δύσκολο πρόγραμμα. Συν τοις άλλοις η χθεσινή εμφάνιση δεν έχει να λέει κάτι για την ποιότητα της ομάδας, η οποία από την πρώτη αγωνιστική έχει δώσει τέσσερις εξετάσεις στα δύσκολα παιχνίδια και τις έχει περάσει. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό για παράδειγμα που χθες έδινε το πρώτο δύσκολο ματς της σεζόν. Γι’αυτό τον λόγο και η διαφορά που έχει δημιουργηθεί είναι πλασματικη. Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι όλα εύκολα. Κανονικά πρέπει στα επόμενα δέκα ματς να πάρουμε εννιά νίκες. Μόνο με τον Άρη δικαιολογείται η απώλεια βαθμών λόγω έδρας αλλά για εμένα πρέπει να περάσουμε και από εκεί. Ο Μπασινάς χθες ήταν πολύ κακός και για χθες η γκρίνια δικαιολογείτε αλλά νομίζω πως είναι υπερβολή να τον βγάζουμε τελειωμένο. ΟΚ, χθες δεν έπαιξε καλά, ούτε και με τον Παναθηναϊκό, ούτε και με τον Ηρακλή αλλά στην Τούμπα και στην Ν. Σμύρνη ήταν από τους καλύτερους. Εγώ νομίζω πως για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια χαρά παίκτης και όσο πιο πολλά παιχνίδια παίρνει στα πόδια του τόσο θα βελτιώνεται.
Και για του λόγου το αληθές το πρόγραμμα της ΑΕΚ μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έχει ως εξής: Λάρισα μέσα, Θρασύβουλος έξω, Αστέρας Τρίπολης μέσα, Ξάνθη έξω, Πανσερραϊκός μέσα, ΟΦΗ έξω, Λεβαδειακός έξω, Πανθρακικός μέσα, Άρης έξω και Εργοτέλης μέσα.
Aπό το ματς της Ξάνθης περιμένετε τρεις βαθμούς και μόνο;
Για δέιτε λίγο και την πρόσφατη προϊστορία σας…
Tι σχέση έχει η προϊστορία. Η φετινή Ξάνθη δεν βλέπεται. Και βέβαια περιμένουμε τρεις βαθμούς και μόνο.
Πάντως η ΑΕΚ θα κάνει τουλάχιστον 3 γκέλες στα παιχνίδια που ανέφερες Manson . Θα φανεί στο χειρόκρότημα
Bρε μπορεί να κάνει και παραπάνω. Αλλά θα είναι αδικαιολόγητες. Εγώ δικαιολογώ μόνο μία. Σε αντίθεση με τα μέχρι στιγμής παιχνίδια που δικαιλογώ και τις τρεις.
Aεκ εισαι δεν εισαι Τσελσι.Ακου εκει δικαιολογει τη μια…
Εγώ νομίζω πως είναι νωρίς για να έχεις τέτοιες απαιτήσεις από την ΑΕΚ. Στον β γύρο που θα ανέβουν Μπασινάς και Τζεμπούρ θα ανέβει και η ομάδα. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε πως θα ανταποκριθεί η ΑΕΚ στον Α γύρο.
Πιστεύω παντως οτι το χθεσινό ηταν ενα κλασσικό ελληνικοτατο ντερμπι. Πολυ ξύλο ,καλη ατμοσφαιρα στο γηπεδο, φαλτσοσφυριγματα και τετοια…
Μπαλα κατα την γνωμη μ δεν ειδαμε και το αποτελεσμα δεν ηρθε επειδη ο ολυμπιακος ηταν καλος ,απλα ηταν καλυτερος απο την χθεσινη Αεκ.
Για την Αεκ τωρα θελει δουλεια για να βολευτει σε ενα συστημα που να μην χαραμιζει του παικτες. Στο 4 3 3 ο Πελετιερι τα φτυνει ασχημα γιατι πρεπει να μπαλώνει και τις σποντες του Μπασινα, ο Σκοκο δεν ειναι παιχτης ανοιχτου χωρου για να εχει μια πτερυγα μονος και ο Μπλανκο απλα δεν τροφοδοτείται καθολου.
Κατα τα αλλα 5 βαθμοι δεν ειναι πολλοι και χρονος υπάρχει ακομη για να ανεβει η Αεκ.
Tον Πελετιέρι πάντως θα ήθελα να τον δω σε πιο ελεύθερο ρόλο. Σαν δεκάρι με δύο αμυντικά χαφ πίσω του τον Μπασινά και τον Ρίκα (που μου αρέσει πολύ και είναι κρίμα που δεν παίζει). Άλλωστε σαν αντι-Ριβάλντο αποκτήθηκε, μην το ξεχνάμε.
10αρι?? 8O ο τυπος ειναι κλασικος κοφτης ρε συ. δεν τον πηρατε για τη θεση του ριμπο, αλλα επειδη αδειασε θεση ξενου οηρατε ενα κοφτη γιατι ο ενσαλιβα ειναι για τα πανηγυρια.
Πάλι καλά που πήγα στους R.E.M χθες…:lol:
Αυτο.
Η φετινή Ξάνθη έχει 2 βαθμούς περισσότερους από σας έχοντας παίξει με Ολυμπιακό και Πανιώνιο, Αστέρα εκτός.
Μάλλον η η ΑΕΚ είναι αυτή που δεν βλέπεται φέτος.
Καλα ενταξει. Και τον πανιωνιο κατα λαθος τον κερδισε.
Αλλα δε χωρανε συγκρισεις ακομα. Ειναι πολυ νωρις.
Ωστοσο και αυτο που λεει ο μανσον ακραιο ειναι. Ακου εκει δε βλεπεται. Αντε μην αρχισω τωρα. (:
η ξανθη πρεπει να αποβληθει απο το πρωταθλημα μιλαμε…
ναι δεν δεχεται τις χορηγιες σας…
:lol::lol::lol:
ωραιος ρε μαν
δωσε ενα σοβαρο λογο γιατι να αποβληθει η ξανθη απο το πρωταθλημα τοτε…
ελα ρε αραξε…πλακα κανω…απλα μου τη σπαει γιατι ειναι κωλοφαρδη , πελατισα του γαυρου και παιζει ελεινο ποδοσφαιρο…