kiss μαδιάμ το ματς, έπρεπε να είχαμε βάλει περισσότερα. Τουλάχιστον δεν ισοφαριστήκαμε.
Βιτάλις τέρας ψυχραιμίας, που να βρει ρυθμό τι έχει να γίνει.
Πάλι καλά είχαμε πρεσσινγκ και τρεξίματα για όλο το 90λεπτο, πολύ καλά προετοιμασμένοι.
kiss μαδιάμ το ματς, έπρεπε να είχαμε βάλει περισσότερα. Τουλάχιστον δεν ισοφαριστήκαμε.
Βιτάλις τέρας ψυχραιμίας, που να βρει ρυθμό τι έχει να γίνει.
Πάλι καλά είχαμε πρεσσινγκ και τρεξίματα για όλο το 90λεπτο, πολύ καλά προετοιμασμένοι.
Είναι όντως κρίμα που δεν βάλαμε 1-2 ακόμα (μίνιμουμ). Το πιστώνω στο όποιος άγχος και στο ότι δεδομένα ήταν κάπως ψαρωμένοι, αν μη τι άλλο η ομάδα έχει δείξει πως τις περισσότερες φορές είναι clinical όταν φτιάχνει καλές ευκαιρίες.
Να πούμε επίσης βέβαια πως το γκολ που δεν φάγαμε στο 90φευγα είναι σχεδόν θεϊκό σημάδι, καθώς μιλάμε για textbook φάση που η ομάδα δέχεται γκολ σε κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς. Ευτυχώς που το λελέκι τους δεν βρήκε στόχο, πραγματικά θα ήταν ως κι άδικο για τη προσπάθειά των παικτών μας.
O Ροτα ειναι το καλυτερο δεξι μπακ στον κοσμο;
Αμυντικα ειναι παντου κ ανικητος κ κανει κ πολυ καλες κινησεις επιθετικα.
Βιταλις εξαιρετικος σημερα. Μεχρι τελος τρεξιμο κ ενεργεια κ καθαρο μυαλο. Λιγο πιο ζεστος να ταν ο Ζινι θα χε βαλει γκολ την πασα του στο 93
ΥΓ. Φοβεροι κ οι Μουκουντι, Ρελβας σημερα
Επίσης αρκετά με τις μετριοφροσύνες και τα ρέστα, η παστελάρα του Ρουμάνου γίγαντα θα είναι σίγουρα στο highlight reel της φετινής σεζόν του CL. Μυθική εκτέλεση, ποδοσφαιρική καύλα ατόφια.
Για τους φίλους του αθλήματος, βάλαμε δύο γκολ, αλλά το ένα δεν μέτρησε για τις τρίχες στη μασχάλη
Στα τελευταία δύο ματς βλέπουμε νομίζω prime aek ή τουλάχιστον, την πολύ καλή εκδοχή αυτού που θέλει να παίξει ο Νίκολιτς.
Φοβερό το γεγονός ότι ξέρουν όλοι τόση πολλή μπάλα. Και στην άμυνα, φοβερές αλληλοκαλυψεις και τοποθετήσεις.
Για τον Μάγερ θα πω, αυτό που λέγανε παλια για τον Dennis Bergkamp
Why fly, when you can walk on water ?
Πρώτος και σε χλμ ? Αδιανόητα πράγματα . Ας τον απολαύσουμε την μια σεζόν που θα παίξει στην Ελλάδα .
Ήταν στρεσαρισμενη η ομάδα, αλλά οκ τα καταλαβαίνω τα παιδιά. Ο Ρότα είπε “είναι το όνειρο της ζωής μου”. εσείς αν ζούσατε το ονείρο της ζωής σας, θα ήσασταν χαλαροί ;
Οργιο μπροστά, κάθε κατεβασιά ήταν και φάση.
Ευχαριστούμε Αεκαρα
Ποιος περιμένει ένα μήνα τώρα…
Ρε παιδια πως γινεται κ πηραμε τον Μαριν μολις με 1 εκατομμυριο. Τετοια ποιοτητα κ πληθωρικη παρουσια στο γηπεδο. Κλεψια του αιωνα.
Να πω κ κατι μπαρμπαδιστικο. Ποσο χαιρομαι που εδω κ χρονια ξαναζω μια τοσο ανταγωνιστικη κ ακμαζουσα ΑΕΚ. Τα χα ζησει τοτε απο τον Καραγκιοζοπουλο μεχρι το 96 κ φοβομουνα με ολη αυτη την παρακμη που χουμε φαει οτι δεν θα τα ξαναζουσα ποτε. Μεγαλη υποθεση η Νεα Φιλαδελφεια
Τα πρωταθληματα του μπαγεβιτς δεν τα θυμαμαι, ημουν μικρος, σχεδον δεν τα εζησα.
Βλεπαμε μια ζωη αεκ, μονο για την ταλαιπωρια.
Μας αξιζει η τωρινη αεκ. Ας την απολαυσουμε
Πήγε να μας πεθάνει ο Αριαγκα πάντως …
Αν και γαύρος (“μαύρος”), αφενός μεν συγχαρητήρια για την καθολική εμφάνισή σας, αφετέρου δε, νομίζω ότι αυτό είναι που θα δουλέψει μέχρι τελικής πτώσεως ο Νίκολιτς, ώστε ειδικά στην Ευρώπη να μην πάνε στράφι τέτοιες φάσεις. Ακόμη δε περισσότερο, τέτοιες κάθετες πάσες από τον Κροάτη αστέρα σας. Τον αγάπησα αυτόνα! Είχα χρόνια να δω και ν’ απολαύσω (όχι μόνο από το σημερινό, αλλά και από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος) τέτοιο αριστερό παλαιάς αρχοντικής κοπής. Να 'ναι καλά ο άνθρωπος, να συνεχίζει να χορεύει κι ας νομίζει πως παίζει μπάλα.
![]()
Και το γηπεδο ρε παιδια τι υποστηριξη. 2 φορες φαγαν τοση γιουχα αυτοι σε πασινγκ γκεημ που πεταξαν την μπαλα ευκολα πλαγιο. Εκκωφαντικη ατμοσφαιρα
Ακόμα να συνέλθω παιδιά!
Άλλαξα περίπου 38 χρώματα με τη λαχτάρα που πήραμε στο τέλος.
Λήγει το ματς και οριακά με αδειάζουν τα γόνατά μου, κάθομαι στο κάθισμα για κανα 5λεπτο ![]()
Μεγάλη νίκη, τη χρειαζόμασταν και όχι μόνο για τη φετινή πορεία. Είναι μεγάλο πράγμα να μαθαίνεις ότι μπορείς να νικάς σε τέτοιο επίπεδο, και ας μην είναι η Λασκ κανένα φόβητρο ή μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ.
Έχω πάθει σοκ με τον Μάγερ. Ρε παιδιά τι παίκτης είναι αυτός; Χθες βοήθησε φοβερά και ανασταλτικά! Απίστευτο!
Όλη η ομάδα φοβερή, και ειδικά ο Ρότα που μάλλον έκανε το καλύτερο ματς του με την ΑΕΚ.
Λίγο πιο καθαρό μυαλό να είχαμε στις τελικές προσπάθειες και θα ήταν 2 ή και 3-0 το σκορ.
Αν θεωρήσουμε πως Ρεάλ Σιτι Ντορτμουντ είναι ήττες, στα άλλα 4 ματς , κάτι μπορούμε να πάρουμε πάντως…
Σημαντικό το ματς στο Λονδίνο τώρα!
Δεν θεωρω την Ρεαλ εντος σιγουρη ηττα κ επειδη κ η Ντορτμουντ ειναι τελευταια αγωνιστικη δεν ξερεις πως μπορει να παει λογω κινητρων η της ελλειψης τους.
Γενικα δεν θεωρω οτι ειναι σιγουρη καποια ηττα. Εχει παιχτες με ισχυρη προσωπικοτητα κ πολυ σοβαρο προσεκτικο προπονητη.
Δεν αποκλειεται βεβαια να κανουμε κ 7 ηττες. Πιο αισιοδοξος ειμαι για Σαχταρ κ Ρομα Γαλατα λογω εδρας
Ούτε εγώ μας έχω χαμένους εντελώς, γιατί οι μεγάλες ομάδες μπορεί να πετάξουν βαθμούς αν έχουν περάσει έτσι κι αλλιώς.
Πιο πολύ φοβάμαι την γκρίνια για τα αποτελέσματα στην Ελλάδα. Αν έρθει δλδ καμία γκέλα κ αρχίσει η ιστορία για τα καρπούζια κ τις μασχάλες , και μετά μπαίνουμε αγχωμενοι σε όλα τα ματς.
Είμαστε πολύ τυχεροί που αρχίσαμε με νικη στην έδρα μας, με τον εύκολο του γκρουπ.
Αν νικήσουμε κ στο Λονδίνο, θα περάσουμε . Με 9-11 βαθμούς πέρασαν οι προηγούμενοι τις προηγούμενες χρονιές .
Δεν περνάνε Ρεάλ και Ρόμα από τα Φιλαδέλφεια ![]()
εντάξει υπερβάλω αλλά πιστεύω θα είμαστε ανταγωνιστικοί παντού.
Πιστεύω ότι ο Νίκολιτς θα θέλει να δείξει τη δουλειά του σε όλη την Ευρώπη, για να πάει τελικά κάπου πολύ καλά κ ψηλά.
Δεν νομίζω ότι θα αφήσει την ομάδα να εκτεθεί, ακόμα και στα δύσκολα.
Είναι εντυπωσιακό πως η ομάδα “χωρίς κέντρο” στο ματς της Κηφισιάς , εμοιαζε να έχει 10 άτομα πίσω από την μπάλα και άλλα 5 μπροστα.
Και φυσικά όλοι περιμένουμε το Γιοβιτς vs Real.
Ο χλεμπονιαρης ο Λιουμπι δεν είδε φάουλ !
Συμφωνώ με όλα όσα γράψατε.
Επίσης, καλό πως κέρδισαν και οι 3 χθες (Ρεάλ, Σιτι, Ντορτμουντ).
Ειδικά στους Ισπανούς, κάτι τους χρωστάτε!