Πολιτικές εξελίξεις

Με ποιό σκεπτικό; :-s

Θα μπορουσε ενας γνωστης να μας διαφωτισει περι της ‘‘Πολιτικης Ανοιξης’’(το κομμα του Σαμαρα στα mid-90s) και την αντιστοιχη νεολαια του?Εχω ακουσει τα χειροτερα για αυτο το λεω.
Να δουμε αν λογω πιο λαικης δεξιας τωρα θα υπαρξουν και φιλιες με το προσφιλες σε ολους μας ΛΑΟΣ.

Με το σκεπτικό ότι η τύπισσα μου φαίνεται ό,τι πιο σοβαρό έχουν να επιδείξουν…

By the way, Σαμαράς και Γ. Παπανδρέου ήταν κολλητάρια όταν σπούδαζαν στο Αμέρικα!
Και γενικά οι οικογένειές τους έχουν πολύ καλές σχέσεις!
Φοβερή αντιπολίτευση!

Είναι που δε θα συνεχιστεί η οικογενειοκρατία…

ναι το ακουσα και εγω αυτο.σπουδαζαν μαζι και μενανε στο ιδιο δωματιο.

O Παπ μαλιστα εφερνε ολη την ωρα κοριτσια στο δωματιο και αυτο εκνευριζε τον Σαμ αλλα ολα του τα συγχωρουσε και ετσι γιναν και οι 2 αρχηγοι κομματων.

χαχα μου θυμισε τον σαμ και τον ντιν απο το supernatural η ολη φαση.

μασονοι και οι 2 τους
απλα

βαλτε στο μυαλο σας το αντιστοιχο σκετσακι των pythons
και στην θεση των pythons παπανδρεου και σαμαρα
LOL

Παραιτήθηκε πριν από λίγο ο Ντίνος Ρόβλιας. Ο Πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτησή του. Λέγεται ότι η αιτία ήταν κάποιο δημοσίευμα στον zougla.gr που το έφερνε να έχει λίστα τακτοποίησης ψηφοφόρων στο στρατό. Και ο υφυπουργός παραιτήθηκε για λόγους αρχής όπως, λέεγται από το περιβάλλον του

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η παραίτηση οφείλεται στην αποκάλυψη σημειώματος του γραφείου του, με το οποίο ζητούνταν ευνοϊκές τοποθετήσεις και μεταθέσεις δημοσίων υπαλλήλων, κοινώς ρουσφέτια.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=112636

Πωπω τι εκπληξη…:p:p

Σήμερα θα γευματίσει ο Όλι Ρεν με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Αχ τι ωραία. Θα κόψουν (αρχικά) τον 14ο μισθό και θα κάνουν ντα το κακό δημόσιο για να λειτουργήσει η ιδιωτική αγορά και πρωτοβουλία επιτέλους στην Ελλάδα. Επίσης παίδες να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε , να μάθουμε πως παρελαύνουμε σωστά ε? Έρχεται και η ημέρα που θα γιορτάσουμε όλοι μαζί την ανεξαρτησία του έθνους μας. 25η Μαρτίου!!! #-o

Και στα σοβαρά…όπως στρώνει κανείς κοιμάται. 30 χρόνια τώρα ζούμε με δανεικά και χρησιμοποιούμε τα ευρωπαικά ταμεία για να φάνε πρώτα πρώτα τα κομματόσκυλα και μετά να μείνει κάτι και στους πολίτες. Και άντε να δεχτώ ότι έπρεπε να πάρουμε δανεικά για να ανεβάσουμε το βιοτικό επίπεδο ζωής και να κινηθεί η αγορά στις αρχές του 80 . Μετά όμως τι? Τα ξεπουλήσαμε όλα κύριοι. Ιδεολογίες, δημόσιους οργανισμούς, συνδικαλισμούς όλα στο διάολο. Από το Πασόκ στη Νδ και από την μία οικογένεια στην άλλη. Ψέμμα, πάνω στο ψεμμα…

Τώρα δικαιώνεται η γενιά των 60αρηδων που μάθαν στα παιδιά τους να μπούνε στο δημόσιο να βρούνε την άκρη τους? Τώρα δικαιώνεται η γενιά των σαραντάρηδων , του Κωστόπουλου και του life style που φερόντουσαν σαν κακέκτυπα των γιάπηδων και που γελάγανε κυνικά απέναντι στα πάντα? Αρκετά με την κονόμα. Αρκετά με την πάρτη του ο καθένας.

Η μόνη λύση είναι να αλλάξουμε σαν κοινωνία. Γιατί αλλιώς θα μας αγοράσουν οι Άραβες να τελειώνουμε. Γιατί αλλιώς θα έχουμε τη βοήθεια του ΔΝΤ, της εκκλησίας, των Γερμανών κλπ.

εγινε…:!::!:

παω να μεινω στη ζιμπαμπουε…
τι πεταξε σημερα ο παπανδρεου…??

συγκινουμε οταν στον δρομο μου λεει ο απλο κοσμος , “για την πατριδα, και τον μισθο μου να θυσιασω”

οπως το ειπε ο πανουσης…
… ζιμπαμπουε της ευρωπης…

[-X

http://www.youtube.com/watch?v=LUE4J-qG5ac (19 χρόνια πριν…)

Στο μεταξύ ρε μου αρέσει που γράφω το ψέμα με 2 μ ο άθλιος :stuck_out_tongue: Sorryz.
Βγενόπουλε σώσε μας σε παρακαλώ #-o

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως σήμερα που είδα τον Γιώργη, τον Παπαντρέου τον είπα: “για την πατρίδα και τσάμπα θα δουλέψω”.

:lol::lol::lol:

και εγω το ιδιο…
γεια σου γιωργο με τις αλλαγες σου…:stuck_out_tongue:

δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο περίγελος έχουμε γίνει τον τελευταίο καιρό ε! Σπουδάζω έξω και όλοι όταν ψάχνουν για παράδειγμα κακής οικονομίας λένε για την Ελλάδα. Γενικά εδώ εξώ έχει γίνει τεράστιος χαμός με την Ελλάδα και απο τον τύπο και απο καθηγητές κλπ

Για πες και χώρα…

αγγλία

Κατάντια. Οι gay άγγλοι που τους έχουν ευνουχίσει από την εποχή της Θάτσερ και πέρα φέρνουν ως παράδειγμα προς αποφυγή την Ελλάδα. Η αγγλία δλδ πάει καλά? Δεν έχει δημόσιο χρέος αυτή? Ρε θα μας τρελάνουνε εντελώς :!:

Τι περιμενεις απο το πιο πουστοέθνος στην ιστορια της ανθρωπότητας…