Ολυμπιακός

απο ολα αυτα που λετε δεν θα τα λεγατε αν ο θρυλος εβαζε ενα με δυο γκολ.
εκτος απο τις μπεκατσες των ντουντου και παντελιτς.
μια χαρα την ειδα την ομαδα

Και άμα έβαζε 4-5 θα τον φοβόμασταν κιόλας μη σου πω.

[QUOTE=xxxloko;1020426]Και άμα έβαζε 4-5 θα τον φοβόμασταν κιόλας μη σου πω.[/QUολυμπιακος ειμαι:)

Συνχαρητηρια στην αεκ που νικησε τον ολυμπιακο.Αφου δεν βαλαμε 2 γκολ απο την αρχη να τελειωνει εκει το ματς αξιοι της μοιρας μας#-o
Αλλα και αυτοι και οι ζελες θα περασουν πολθ ωραια στο καραισκακη και εκει να δουμε α παιξει ετσι οπως επαιξε σημερα η διατησια τι θα λενε:p(εγω παραπονα δεν εχω αν και υπηρχαν καποιοες φασεις αλλα κομπλεξικος δεν ειμαι απαιτω η ομαδα μ να καθαριζει τετοια ματς αφου δεν το κανε τελος:)

Εγώ πάλι βρήκα εξαιρετική τη διαιτησία Σιδηρόπουλου, άχρηστο αλλά χωρίς πρόθεση τον αριστερό επόπτη και έχω δηλώσω ότι πρωτάθλημα με ήττες στα ντέρμπι το γράφω στα παπάρια μου. Δεν ξέρω τι θα κάνουν, αλλά αν στον δεύτερο γύρο στο Καραϊσκάκη δεν έχει 2/2 να πάνε να γαμηθούν.

Μονο εμενα μου φαινεται το λιγοτερο τραγικο να μην σταματαει ποτε το ματς για τις φωτοβολιδες που επεφταν και μαλιστα στην φαση του γκολ να περνανε οι παικτες πανω απο την φωτοβολιδα? Δεν θα επρεπε να διακοψει την φαση και να βγαλουν την φωτοβολιδα? Απλα μια σκεψη… Και επισης ο εποπτης ηταν τραγικος, μας εκοψε 2 φορες χωρις λογο. Κατα τα αλλα απαισιοι, 2ο χαμενο ντερμπι, συμφωνω με ChrisP, πρωταθλημα χωρις κερδισμενα ντερμπι δεν το θελω… Ντουντου, Ουρταδο, Ρομενταλ δεν υπηρχαν…

και εμενα καπως μου ερχεται ξεροντας οτι αν σηκωσουμε κουπα εχοντας χασει 2 ντερμπι αλλα και απο την αλλη μπαλα ειναι και γυριζει

Παλι την αδικησανε την ομαδαρα του γαριδακη!Τον εσφαξε η διαιτησια και εφυγε σφαιρα για την χαγη.Τotal football απο την αρμαδα του φουστερ και του φαπατζιδη αλλα κατι η παραγκα του αδαμιδη,κατι η ατυχια κατι οτι το παιχνιδι εγινε βραδακι στερησαν την νικη απο την ομαδα που εγινε θρυλος κερδιζοντας ενα φιλικο.Tough luck,συνεχιζουμε γερα.

Τέτοιες ήττες είναι αυτές που λες “μέσα στο πρόγραμμα” αλλά είδαμε όλοι ότι αναστήσαμε τους πεθαμένους πάλι. Τα είπαμε και άλλη φορά για τα πέναλντι αλλά προκοπή δεν βλέπω, δυο φορές δεν το πληρώσαμε αλλά τρίτη πάει πολύ. Μια χαρά το χειρίστηκε ο Ερνέστο αλλά του έκατσε η στραβή με τον Ριερα συν ότι ο Ιμπαγασα δεν ήταν και πολύ καλός αν και έδωσε πάσες-έτοιμα γκολ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι αναβληθηκε το ματς με τον Εργοτελη.Μετα απο τοσες αναστασεις θα επρεπε ηδη οι παιχτες του Ολυμπιακου να περπατανε στο νερο.

Ποιος μιλησε για διαιτησια ρε φιλε? Ποσο κομπλεξ σου εχει δημιουργησει ο Ολυμπιακος, ποσο?

πφφ γιατι ασχολεισαι?

Ελα,μωρε πλακα κανουμε,μην τρελαινεσαι.:trumpet:

ΥΓ.Κομπλεξ?:lol3::bye:

Ελα ντε, μαλακια μου… Στο ματς τωρα… πολυ κακος ο Μοδεστο… επιθετικα για γελια ουτε μια σωστη σεντρα δεν εβγαλε και αμυντικα δεν υπαρχει στην φαση του γκολ που ξεκιναει απο δεξια. Φανηκε τρομερα η απουσια του Τοροσιδη. Πολυ κακος και ο Ντουντου… εχασε απειρες φορες την μπαλα στο κεντρο + το χαμενο πεναλντυ. Ιμπαγασα φανερα ανετοιμος αν και εβγαλε 2-3 καλες μπαλιες με προοπτικες. Ρομενταλ λιγα πραγματα. Μεγαλες χαμενες ευκαιριες απο Μιραλας και Παντελιτς…

Υ.Γ.: Μαθετε να εκτελειτε πεναλντυ επιτελους ρε γαμω! Τρια χαμενα πεναλντυ φετος?? Αν ειναι ποτε δυνατον…

και ομως…

Με την διαιτησία του Σιδηρόπουλου τα είχαν στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να σχολιάζουν πως σήμερα είναι το έγκλημα κατά της Ελλάδας, καθώς κακώς ο διαιτητής δεν κράτησε το ματς μέχρι να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός. Όπως ήταν φυσικό το σημερινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ παρακολούθησαν με την δική τους ξεχωριστή ένταση και αγωνία και οι «πράσινοι». Μετά το τέλος δεν άφησαν ασχολίαστη την διαιτησία του Αναστάσιου Σιδηρόπουλου, τόσο για το πέναλτι που έδωσε, όσο και για τις καθυστερήσεις που κράτησε. Μάλιστα τόνιζαν πως σήμερα έγινε έγκλημα κατά της Ελλάδας, επισημαίνοντας με σαφώς περιπαικτική διάθεση, πως κακώς ο διαιτητής δεν συνέχισε το παιχνίδι, όσο χρειαζόταν για να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός.

μια ωραια ατμοσφαιρα…:smiley:

Με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ειδικά τον πρόεδρο της «Ένωσης» Σταύρο Αδαμίδη τα είχαν οι «ερυθρόλευκοι». Μάλιστα οι Πειραιώτες κατήγγειλαν πως ο Αδαμίδης καταφέρθηκε εναντίον τους με βαριές εκφράσεις. Κάνουν λόγο και για επίθεση Γιάχιτς σε Φουστέρ, αλλά και απώθηση Μητρόπουλου.

Μπορεί σε όλο το ματς δεν φάνηκε να έχει γίνει το παραμικρό, ωστόσο μετά το τέλος του ντέρμπι οι «ερυθρόλευκοι» κατήγγειλαν τους «κιτρινόμαυρους» για τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις.

Αρχικά τα είχαν με τον πρόεδρο της «Ένωσης» Σταύρο Αδαμίδη ο οποίος σύμφωνα πάντα με τους Πειραιώτες μετά το τέλος του ντέρμπι βρισκόμενος στα αποδυτήρια καταφέρθηκε εναντίον των ανθρώπων του Ολυμπιακού χρησιμοποιώντας μάλιστα πολύ βαριές εκφράσεις, σεξουαλικού περιοχομένου.

Επίσης καταγγέλλεται απώθηση του Τάσου Μητρόπουλου στο ημίχρονο, όταν κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια των διαιτητών, σε αντίθεση με τον Βασίλη Δημητριάδη που πήγε κανονικά.

Και το τρίτο σημείο στο οποίο στάθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν η επίθεση του Γιάχιτς στον Φουστέρ με τον Μάκο και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να σταματούν τα χειρότερα.

Προφανως οι φιλοι ολυμπιακοι και ο μωραλης ειχαν συνηθισει αεκ και Παο με διοικησεις τζιγκλερ και θανοπουλου να χανουν με κατω τα χερια και να σκυβουν το κεφαλι.Το παραμυθακι αυτο τελειωσε τουλαχιστον για τον Παναθηναικο.Παει ο βαρδινογιαννης,τωρα εχει μπετονιερα Πατερα μαζι με τσο και λο.

King Vazele εσυ οταν εχασες απο την αεκ ηρθες εδω να μας ζαλισεις τ αρχιδια η αρραξες στη φωλιτσα σου;

Εχουν πλακα παντος οι βαζελοι που τοσα χρονια λεγαν, ποσο τμιοι ειναι (εποχη τζιγγερ) και τωρα ξαφνικα που εχουν ενα προεδρο που κανει πραματα που κατεκριναν παλια στον οσφπ(λεγε με κοκκαλη)και χαιρονται:lol:
Ποτε θα παρουμε χαμπαρι στην ελλαδα οτι οταν κατι ειναι σαπιο δεν ειναι μονο ενα κομματι αλλα ολοκληρο?
Απλα πραματα τοσα χρονια ολοι βολευοταν με μιζες, 2 θεση τσου λου ,χορηγιες κ.α πολλα, αν ησασταν επειχηρηματιας δεν θα κοιτουσατε χρωματα ουτε ομαδες ουτε τιποτα και απ οτι φαινεται το καταφεραν να μας φανατισουν και να κανουν τις δουλειες τους αυτα τα χρονια ο οσφπ εχει τον περισσοτερο κοσμο και εκει επενδυσαν τωρα ο παναθηναικος και γενικα οπου υπαρχει χρημα.

Δηλαδη αν τωρα πω οτι ο ολυμπιακος θα παρει το πρωταθλημα και πεσω μεσα θα ειναι καθαρη τυχη η κατι το οποιο ειναι πασιφανες?
Τεσπα θελω να καταληξω οτι η βρςμια δεν θα φυγει απο την στιγμη που εγινε το ποδοσφαιρο επαγγελματικο το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ζηταμε να δουμε λιγο μπαλα και να μην φανατιζομαστε αλλα δυστηχως το ποδοσφαιρο συνδεεται αμεσα με την κοινωνια και τα πολιτικα που μαζι με την θρησκεια και γενικα φανατισμο δεν μας αφηνουν να δουμε παραπερα και αυτα τα λεω για ολους μας μηδενος εξαιρουμενου σορρυ αμα κουρασα:p:roll:

οκ,τι να πεις,τεραστια ξενερα και σημερα.κεντρο ανυπαρκτο,μοντεστο-χολεμπας-ντουντου για γελια,ιμπαγασα μετριος(εχει δικαιολογια παντως),ουρταδο-φουστερ τους ψαχναμε στο γηπεδο και ειδικη αναφορα στους παντελιτς και μιραλας που σημερα θυμηθηκαν να την δουν τζιοβανι και ριβαλντο και τα χασαν ολα.
ουσιαστικα ο ποτουριδης μονο διασωθηκε και ισως ο αβρααμ,αλλα αν ειναι ολοι οι γυρω γυρω ανυπαρκτοι,ειναι λογικο να τους παρει και εκεινους η μπαλα.
παρολα αυτα και η αεκ μετρια ηταν και ειχε δυο φασεις.

ΥΓ.μαθετε να βαρατε πεναλτυ,ημαρτον πια.
ΥΓ2.παρτε το περιβραχιονιο απο τον ντουντου.

Για καποιους, τα ορια της γραφικοτητας με τη βλακεια ειναι πολυ στενα καμμια φορα, τεσπα…

Ουσιαστικα δν πρεπει να ανησυχουμε οτι θα χασουμε το πρωταθλημα λογω αυτης της ηττας,η ομαδα εχει δειξει ανωτερη απο ολους ακομα και στα παιχνιδια που εχει χασει…

το θεμα ειναι αλλο,η ομαδα δειχνει πολυ σοφτ,μασαει σε εδρες και επισης φοβαμαι πως τα αποτελεσματα δειχνουν οτι εχεις εναν προπονητη που εχει προβλημα στα εκτος εδρας ματς…

πρεπει να τα κοιταξει αυτα τα πραγματα ο Ερνεστο και να αναθεωρησει καποια κολληματα που εχει(πχ καθε αγωνιστικη φαινεται και περισσοτερο η τραγικη επιμονη του οτι δε χρειαζεται αλλο αμυντ χαφ και ετσι αναγκαζομαστε να βλεπουμε το πτωμα του ντουντου καθε κυριακη στο γηπεδο) και να προσπαθησει να αλλαξει την νοοτροπια της ομαδας.

Και δν τα λεω αυτα για το πρωταθλημα, γτ αυτο με την ποιοτητα που χεις σαν ομαδα θα το παρεις, αλλα για να φτιαξει μεγαλη ομαδα που θα πρωταγωνιστει παντου.

*μοναδικο κερδος σημερα ο μικρος ο Ποτουριδης,πολυ ωριμος αναλογικα με τις “παραστασεις” που χει