Ναι οντως. Αλλα απο την αλλη ο Νικοπολιδης επιανε και τα απιαστα, ολοι οι τερματοφυλακες κανουν γκαφες ομως. Απλα ο Κονσταντζο μεχρι τωρα δεν εχει κανει καμμια μεγαλη αποκρουση, εχει φαει καποιες φαβες και τον εχει παρει απο κατω ψυχολογικα με το κραξιμο που τρωει. Τωρα το αν θα παρει τα πανω του εξαρταται απο τον ιδιο και τον Βαλβερδε.
Έτσι είναι, πρέπει ο Βαλβέρδε και ο Ράντος να δουλέψουν με τον παίκτη στην ψυχολογία του
…μου φαίνεται αστείο, να δουλέψουν πάνω στις εξόδους και στα μπλονζόν, σαν να είναι 18 χρονών παιδάκι
:):!:
Υπερβολές. Κι ο Ελευθερόπουλος από τη Γιουβέντους και μετά δεν ήταν να κάνει έξοδο, το γκολ ήταν σίγουρο, ειδικά στο Champions League γέλασε και το παρδαλό κατσίκι.
2o goal της Ρόζενμποργκ στην πρώτη χρονιά Σόλιντ
και έχω κρατήσει εκτός το 2009-10 που ο Νικοπολίδης ήταν η αιτία για σχεδόν όλες τις απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα
Δώστε χρόνο στον Κοστάντζο, να δούμε τι αξίζει. Στο τέλος θα κάψουμε και τον Κοστάντζο και τον Μέγερι με τις γκρίνιες. Νικοπολίδης σίγουρα δεν είναι. Αλλά μας αρκεί να αποδειχθεί και καλύτερος του Πάρντο.
Εδώ έχουμε μια χαρακτηριστική περίπτωση όπου η ομάδα είναι στατική και ο τερματοφύλακας δεν μπορεί να πασάρει. Η αντίδρασή του είναι η πιο ενδεδειγμένη. Ειδική κατάσταση που διδάσκεται στα σεμινάρια προπονητικής.
Η έλλειψη φυσικής κατάστασης του Θανάση Βέγγου είναι εμφανής στις εκτινάξεις και τα μπλονζόν.
Η τέλεια σέντρα από τον επιτιθέμενο παίχτη. Πολύ απλά ο τερματοφύλακας δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ίσα ίσα που πρέπει να τον συγxαρούμε για την παθιασμένη προσπάθειά του.
Χίλιες φορές ο Ζαραδούκας αυτό ο παίκτης αν δουλευτεί σωστά θα γίνει το καλύτερο αριστερό μπαφ και ίσως ξεπεράσει ένα παλιό καλό αριστερό μπακ αν θυμάσαι τον Βενετίδη
Εννοείτε ότι συμφωνώ μαζί σου…αλλά και απ’τον Χολέμπάς δεν έχω πολλά παράπονα…ότι μπορεί το δίνει στον αγώνα…μόνο που όταν περνάει μπροστά, δεν γυρνάει γρήγορα πίσω:):!: