σου λεει οτι έκαναν τιν γραμμή λάθος για να φανεί οφσάιντ…
φαίνεται κιόλας…ειναι σε αλλο κόψιμο του χορταριού
και το πόδι αναφέρεται στους κανονισμούς. Συγκεκριμένα ξέρω πως αναφέρεται μέχρι και η φορά κατεύθυνσης των σωμάτων των επιτηθέμενων και των αμυνομένων.
ναι αλλά δεν εχει σχέση με το αστείο…σταματήστε τις αναλύσεις…
κοροϊδεύει απλά το site leoforos που έκανε την τσατσια
πες τα ρε crimson, τελικά μόνο εσύ είδες ότι είναι ‘‘πειραγμένη’’ η γραμμή! #-o
Όλοι το είδαμε, μην μπερδεύεσαι από την Aionia Latreia.
…μπράβο στον Μανιάτη…και στον Βαλβέρδε, που επιτέλους λόγω των συνθηκών, εμπιστεύτηκε και κανά Έλληνα παίκτη…και δικαιώθηκε
:):!:
Καλά είναι δυνατόν να μπορούν να πάρουν τον Καλντερόν και να προτιμάνε Αμερικάνο?
Mπορούν;Γιατί εγώ άλλα ξέρω:-s
σιγα μην μπορουν
Έλα ντε! #-o
Κατα την επιστροφη του ποδοσφαιριστη Diogo στον Πειραια τον Δεκεμβρη παρακαλουνται τα πτηνα που εκτελουν πτησεις στην περιοχη να λαβουν τα μετρα τους για τυχον ατυχηματα απο unidentified στρογγυλα αντικειμενα…
το πρόβλημα με το ντιόγο δεν είναι ότι τη στέλνει στα πουλιά αλλά ότι δεν τη βρίσκει…
Δεν μαθαίνουνε με τίποτα οι Αγγελόπουλοι όμως.
Πιο πολύ απορώ με Ίβκοβιτς βέβαια.
Δε νομιζω οτι δεν προτιμανε τον Calderon, απλως δεν μπορουν να τον παρουν. Το guard των Spurs που συζητιεται παντως, ο George Hill, ειναι μια χαρα παικτης. Αλλα μαλλον δε θα προχωρησει τπτ, καθως τελευταιες φημες λενε για εναρξη της σεζον στο ΝΒΑ ανημερα τα Χριστουγεννα
Όσο μια χαρά παίκτης και να είναι, μέχρι να προσαρμοζόταν θα φτάναμε στον Μάιο.
Εγώ απορώ γιατί δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με διάφορα παικτάκια που έχουν ξεχωρίσει στο ελληνικό πρώταθλημα, τον Τζάαμπερ πχ ή αυτόν τον Μάρσαλ που έπαιζε πέρσι στον ΠΑΟΚ.
Γυρναει ο Diogo ε?
[SPOILER]
ΠΟΥΣΤΗ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ[/SPOILER]
Μάλλον λήγει το λοκάουτ και τέλος στα όνειρα… Αν ήταν αλήθεια κάτι από αυτά…
Kαλά κάνει και λήγει το lock out, άντε να δούμε και λίγο μπάσκετ!
…έτσι…να δούμε και λίγο NΒΑ
…τι γίνεται με τον Φέισα το κερατό μου…κρίμα και για το παλικάρι
:):!:
πονάνε τα μάτια μου με αυτά που βλέπω, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ :!: