Μα δεν ειπα αν είναι πέναλτι ή κόκκινη. Δεν σχολιάζω αυτό.
Αυτό που ακολούθησε σχολίασα. Ο διαιτητής ετοιμάζεται να βγάλει ξεκάθαρα κίτρινη, του μιλά ο Τοροσίδης και ξαφνικά το χέρι πάει στην κόκκινη. Προφανώς η παρέμβαση Τοροσίδη μπορεί να μην έπαιξε κανένα ρόλο στην τελική απόφαση, αλλά καλώς η κακώς η εικόνα άλλες εντυπώσεις δίνει.
Αλλά σοβαρά τώρα, αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα χθες, και στη θέση του Παναιτωλικού ήταν ο Ολυμπιακός και τούμπαλιν, θα ήθελα να σας δω αντίστοιχα χαλαρούς και συγκαταβατικούς με την “ανεπάρκεια” των διαιτητων. :roll:
Ήμασταν συγκαταβατικοί την προηγούμενη βδομάδα στην Τρίπολη που δεν δόθηκε πέναλτι και με τον ΟΦΗ που μέτρησε ημι-οφσάιντ γκολ, οπότε δε νομίζω να άλλαζε κάτι με τον Παναιτωλικό.
Το πεναλτυ ηταν σωστο.η καρτα δεν ξερω αλλα και παλι δε νομιζω οτι ο διαιτητης πεισθηκε απο τον Τορο.
Το οφσαϊντ ,αλλο λιγο και θα ηταν στο προπονητικο του Ρεντη ο Ραφικ.Αλλα δεν εχω αυαπατες.Οι βαζελοι θα ασχολουνταν με το πεναλτυ αν δεν επαιζε η φαση του δευτερου γκολ και του οφσαϊντ.Παντα κατι θα εχουν να λενε και δυστυχως, είτε το επιζητα ο παρασκηνιακος Ολυμπιακος ειτε οχι, καποια πραγματα που σφυριζονται, ειναι ΤΟΣΟ ασχημα που χαλανε τους παντες.
@@ μου.
Σιτο Ριερα.
εμεις με τη παραγκα και οι Βαζελοι με τους υπερμετρα “by the book” διαιτητες.
Δε θα πω ομως τπτ παραπανω μιας και το μονο που με ενδιαφερει ,ειναι η αποδοση της ομαδας μου…και αυτη δεν με ικανοποιει.Οποτε θεωρω μαλακια να μιλαω μονο για τα παραπανω.
Ρε παιδιά, με 6 ματς σε 18 μέρες τι ακριβώς εμφάνιση περιμένατε; Μέσα σε λιγότερο από 2,5 εβδομάδες το πρόγραμμα έλεγε 2 ματς Ch.L και ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Αύριο έχουμε το τελευταίο ματς Ch.L. και η ομάδα πρέπει να εμφανιστεί φρέσκια και με καθαρό μυαλό. Λογικό ήταν πως θα ξεκουράζαμε παίκτες και θα κυνηγούσαμε το τρίποντο με χαμηλούς ρυθμούς.
Χίλιες φορές 1-0 τον Παναιτωλικό (δε θέλω ξανά τέτοιες διαιτησίες στο Καραϊσκάκη - σφαγή δεν έγινε αλλά δε χρειαζόμασταν αυτά τα φαλτσοσφυρίγματα - τραγικός επόπτης, είχα τρελλά νεύρα στην κίτρινη που χαρίστηκε σε Αβραάμ) και να είμαστε ξεκούραστοι αύριο, παρά 6-0 την Δόξα, 4-0 τον Παναιτωλικό και 0-3 με τα πιτσιρίκια της Άρσεναλ να μας αλλαλιάζουν στο τρέξιμο στα τελευταία λεπτά.
Το ματς αύριο, μόνο εύκολο δεν είναι. Ειδικά για τον τρόπο παιχνιδιού μας (όπου ένας γρήγορος Κουϊνσι αρκεί για να κάνει ζημιές στους ανοικτούς χώρους που αφήνει το pressing μας), τα πιτσιρίκια της Άρσεναλ μπορούν να μας κάνουν χοντρή ζημιά…
Ποιά μπαλάρα Παναιτωλικού μωρέ; Έκαναν τίποτα κλασικές ευκαιρίες; Mία κλασική ομάδα Τεννέ ήταν, έβγαλε και τον Χαριστέα, τον πιό εμπειρο φορ του ενώ ήταν πίσω στο σκορ… #-o
Απλά μετά από όλη τη διαιτητολογία της εβδομάδας, κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν σημαία το οφσάιντ γκολ μας αγνοώντας λάθη που έγιναν σε βάρος μας στο ίδιο παιχνίδι.
Μετά το “ατυχές” αποτέλεσμα στο Χαριλάου χθες μάλιστα, βγήκε οδηγία προς το γνωστό δημοσιογραφικό κύκλωμα να αναφέρει πως ο Τζεμπούρ ήταν τουλάχιστον 5 μέτρα ακάλυπτος! :vibrate:
ρε karvou τι σφαγη δενβ εγινε,μας εκοψε οφσαιντ σε τετ α τετ,του χαριστεα το τραβηγμα δεν το εχει η μπασταρδη η νοβα πουθενα,δεν ηταν κοκκινη κ 8 μετρα οφσαιντ γκολ,τι αλλο επρεπε να κανει δηλαδη?
Πέστα ρε φιλολογικέ συν-χουλιγκάνε γιατί θα μας τρελάνουν. Είμαστε στα μέσα Δεκέμβρη, υπάρχουν άλλες 19 αγωνιστικές και έχουμε την ευκαιρία να κυνηγήσουμε πρόκριση στους 16 του ch.l. (την τρίτη συνεχόμενη στις τελευταίες μας παρουσίες και όποιος θεωρεί κάτι τέτοιο λιγότερο σημαντικό από ένα ακόμα πρωτάθλημα, για μένα δεν νιώθει μία από μπάλα). Καλά κάναν και κρατήσαν δυνάμεις με τον Παναιτωλικό και ας χάνανε και το ματς.
Εδώ πριν το ματς με τη Ντόρτμουντ στο Φάληρο είχαμε την ΑΕΚ και έλεγα και τότε πως η προσοχή μας πρέπει να είναι στη Ντόρτμουντ και όχι στο αν ο Αδαμίδης θυμήθηκε πως είναι ντέρμπυ!
καλά η κόκκινη ήταν ολόσωστη(εκτός αν εσύ δεν θεωρείς την θέση του παίκτη του ολυμπιακού προφανή θέση για γκόλ).και εγώ πιστεύω δεν έγινε σφαγή.ο επόπτης βέβαια πρέπει να πάει σπίτι του.
Σωστός! Ο συγκεκριμένος πλάγιος από το πρώτο έκανε ό,τι νά’ ναι!
Και δυστυχώς όπως καταρτίστηκαν οι πίνακες το καλοκαίρι είναι γεμάτοι από τέτοια μπουμπούκια!
Πού το είδες το νυστέρι, επειδή δεν σήκωσε οφσαιντ τον Τζιμπορ που ήταν 100%
και που αλλού αδικήθηκε ο αγαπητός Παναιτωλικός που το β ημίχρονο δεν έκανε ουτέ μια φάση…άσε που το πέναλτυ ήταν ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ την στιγμή που στην τρίπολη δεν είχε 2 καθαρά πέναλτυ απο έναν καραστημένο διαιτήτη
Έχω βαρεθεί ειλικρινά την μιζέρια των φίλων Παναθηναικών
Θαυμάστε πρωτοσέλιδο της ανύπαρκτης Πράσινης
δεν το ειδες το ματς μαλλον,μας εχει κοψει οφσαιντ που βγαινει τετ ατετ ο καμαρα,κ σε μια μπουκα του χαριστεα τον τραβανε απο πισω στο σορτσακι,καλα γι αυτο δεν υπαρχει ουτε ριπλει,αστο