Ολυμπιακός

Ούτε Σεπτέμβρη δε βγάζει ο Βαλβέρδε αν άγγιξε το όνομα του 37χρονου παλικαριού μας.

Περίμενες να τον βάλει στη μαύρη λίστα ο Βαλβέρδε για να καταλάβεις ότι γέρασε; :stuck_out_tongue:

Οχι αλλα οπως κ να το κανουμε…γερασε.:stuck_out_tongue:

Αποκλείεται ο Τζόλε να είναι στη μαύρη λίστα του Βαλβέρδε… Ούτε μία στο εκ. Δε το πιστεύω. Φιδιές και ράδιο αρβύλα είναι πιστεύω

Εν τω μεταξύ παίρνει άδεια εργασίας,μάλλον, ο Λέτο και δεν φεύγει από Λίβερπουλ#-o

Εάν ο Βαλβέρδε έβαζε τον Τζόλε στη μαύρη λίστα θα είχε ήδη φύγει. Ποιον θα χε μετά ο Κόκκαλης στα αποδυτήρια ? πικρα mode off : Ο Τζόλε πρέπει να μείνει και μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ στην ομάδα ως αναπληρωματικός. Τόσα χρόνια στην ομάδα , την ξέρει, την αγαπάει, θα βοηθήσει και τους νέους.ΟΧΙ πάλι βασικός όμως.

Και για να προσθέσω και κάτι άλλο όσον αφορά τα μεταγραφικά…Αφού δεν μπορούμε να κλείσουμε παίχτη από το εξωτερικό, ας δώσουμε εκεί κανά λεφτό στον Αστέρα για τον Καρντόσο να ξενοιάσουμε στη θέση του αμυντικού χαφ και ας πάρουμε δανεικό τον Καστίγιο απτη Σαχτάρ να τελειώνουμε. Κάτι ρε παιδί μου…

Πάντως όσο παιρνάνε οι μέρες τόσο πιστεύω ότι αν γίνουν μεταγραφές, θα γίνουν μετά τους προκριματικούς…

Σε 1.30 ώρα ξεκινάω για το γήπεδο. Ποτέ δεν χάνω το πρώτο φιλικό της χρονιάς, που σε αυτό βλέπω ‘‘τον νέο Ολυμπιακό που φαίρνει πάντα νίκες’’, που λέει το τραγούδι.

1. Θέλω να στηρίξω όσο μπορώ τους παίκτες(νέους και παλιούς) που δεν φταίινε και σε τίποτα.
    2)Θέλω να τα χώσω στην διήκηση, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι η καλύτερη στιγμή για αυτό.
    3)Θέλω να στηρίξω με όλη μου την δύναμη τον Βαλέρδε που κάποιοι του παίζουν άσχημο παιχνίδι,προσπαθώντας να του ρίξουν όλες τις ευθύνες.
    4)Πάνω από όλα πάντως θέλω να δω 11 μάγκες με ερυθρόλευκα και τον ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟ στη καρδιά.
    Καλή χρονιά, καλή αρχή και βλέπουμε:(

Αυτλο που μου την σπάει αν είχαν γίνει οι μεταγραφές που χρειάζονται, τότε δεν θα είχαμε αντίπαλο.
Συμπαθητικά απόψε αλλά θέλει δουλειά και προσθήκες.
Γαμάτος ο κόσμος, τα παιδιά στην 7 δοκίμασν τα νέα συνθήματα, και τα τύμπανα παίζανε όλη την ώρα δίκαση. Τύφλα νά’χει ο Lombardo:p

Τωρα γυρισα απο το γηπεδο…
Θελει δουλεια πολυ ακομα…:-k

Ακριβώς αυτό 8)

Aν παρουμε Ντουντου,Ντιογκο και αλλον ενα χαλαρα σωνεται το πραγμα παντως…

Αφου ο Σωκρατης εχει παρει υπνο… πηγε διακοπες αμερικη/μυκονο δεν ξερω και που αλλου… και τα αφησε ολα για αυγουστο… και ο κολιος τον αυγουστο λοιπον…

Μια χαρα η κληρωση,σοβαροτητα και περασαμε…

Αυτή η σοβαρότητα είναι που με προβληματίζει :stuck_out_tongue:

Ακομα δεν εχουν ερθει παιχτες και δεν εχουν φυγει αυτοι που πρεπει…
Πως κρινουμε αν η κληρωση ειναι βατη?Μονο βασει ονοματος?

Ακόμα και να είχαν έρθει παίκτες στα προκριματικά η περσινή 11αδα θα έπαιζε.

ξεκωλόθηκε πάλι ο γαύρος.

:smiley: 8) :–

πλακα θα χει να αποκλειστουμε!! :lol:

To ειπε και ο αποκατω πολυ σωστα!

Ε ναι.Αν και κοιτωντας το ροστερ της Ανορθωσης δεν ειναι και για πεταμα.

Καλά παίξαμε χτες.
Τρέξιμο και αρκετό πάθος.

Αν είχαμε και 4-5 παίκτες ακόμα που να ξέρουν μπάλα καλά θα ταν.