…πριν τον πάρουν οι πρώτες βοήθειες…θα σκάσει το παιδί, ρεεεε…
…συμφωνλω, για Σπανούλη…για το άλλο, λες να αλλά ξουμε επιτέλους τον Χάουερντ;…πόσο χειρότερος μπορεί νάναι αυτός που θά’ρθει;:):!:
σιγουρη νικη σημερα εχει ο Ολυμπιακος
για δευτερος δεν ξερω αν θα μπορεσει να περασει
Παρακαλατε να κληρωθει η πορνη η Μαρσειγ με κανα θηριο και να διασυρθει με κανενα επικο αποτελεσμα…Δεν ειμαι κακος,ηθικη ικανοποιηση αναζητω!Για τους Γερμανους δε μιλαω,μιλανε οι φαπες που τους ριχνουμε οποτε τους πετυχαινουμε (βλεπε Βερντερ).:twisted::twisted::twisted:
Πώς διάλο χάσαμε τη διαφορά σήμερα είναι από τα άγραφα, αλλά ας κρατήσουμε τη νίκη και το νόμο του ΣΕΦ. Ακόμα και του σχεδόν άδειου ΣΕΦ.
Πάντως Λούκας, Χάουαρντ και φυσικά Κέσελ δεν προσφέρουν τίποτα στην ομάδα. Με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του τελευταίου δύσκολα σπάει μεσούσης της περιόδου, ας αποχαιρετήσουμε τους δυο Αμερικάνους και ας πάρουμε δύο έμπειρους από Ευρωλίγκα παικτες στη θέση τους. Δε πα νάναι και ο Τανόκα Μπερντ με τον Μπούλοκ στα 35 τους.
Νταμπλ ποστ, μιας και έκατσα να δω λίγο τα στατιστικα της ομάδας στο ποδόσφαιρο.
Δεν αντιλαμβάνομαι δύο πράγματα:
- Γιατί χρειαζόμαστε φορ.
Ο Τζιμπούρης έχει 10 γκολ σε 16 συμμετοχες, ο Μιραλάς 6 σε άλλες τόσες και ο Πάντελιτς έχει 8 συμμετοχές (6 ως αλλαγή) και 4 γκολ. Οι φορ μας έχουν σκοράρει τα 20 από τα 33 γκολ της ομάδας, τι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε δηλαδή?
- Η επιμονή στον Μαρκάνο.
13 συμμετοχές στην βασική ενδεκάδα για τον χειρότερο αμυντικό που έχω δει στον Ολυμπιακό τα τελευταία 15 χρόνια. Το μόνο του προτέρημα είναι ότι επειδή πρόκειται για καθαρό μπακ, δεν ξεχνιέται μπροστά. Κατά τ’ άλλα ντρίμπλες τρώει, άθλια διωξίματα κάνει, από πλευράς δύναμης τον τζαρτζάρουν και φεύγει 5 μέτρα μακρια.
Εντελώς ανεξήγητα πράγματα.
εγω πιστευω οτι θελετε εναν καλο τερματοφυλακα
στις αλλες θεσεις ειστε κομπλε
Καλοκαίρι ο τερματοφύλακας. Ο Μέγιερι για πιτσιρικάς είναι τεράστια περίπτωση. Άντε, να πάρεις τον Ελευθερόπουλο για να έχεις δύο.
ΧΑΦ θέλουμε, αριστερό και δεξί. Από Τζόλε και Ριέρα από την μια και Γκαλέτι από την άλλη, έχουμε πιάσει πάτο έκτοτε. Και ο Μιραλάς ναι μεν παίζει την πλευρά αλλά δεν είναι η θέση του. Και γι’αυτό θέλουμε και φορ. Γιατί ο Μιραλάς δεν παίζει φορ, ασχέτως αν τον έχει πιάσει μανία να βάλει γκολ. Συνεπώς, και μέχρι να διευθετηθεί το θέμα, πρέπει να γυρίσει και ο Μήτρογλας κάποια στιγμή, αν γίνει άνθρωπος βέβαια.
ΟΧΙ στον Ντιόγκο κι ας λέει φίλος εδώ ότι πιστεύει ότι ο Βαλβέρδε θα τον αναστήσει.
Και να γύρναγε ο Μπελούτσι να κάνει φλιπεράκια-πασες να κάνουμε ωωω, εμένανε δεν με χάλαγε. Μεταξύ Ιμπαγασοθέσης και Φουστεροθέσης, Κάπως έτσι.
Ο Μαρκάνο βασικός είναι ανεκδοτάρα. Για τα θηρία. ΠΑΝΤΑ σχολιάζω όταν κάνει θετική ενέργεια στο ματς (μια σωστή πάσα, ένα κόψιμο) και είναι θέμα αν έχει χρειαστεί πάνω από τρεις φορές σε ματς (το οποίο είναι ματς που ο Μαρκάνο έπαιξε μπαλάρα ένα πράμα).
BTW, μαζί με την πρώτη του χρονιά, ο Μέλμπεργκ κάνει ως τώρα την καλύτερη του, έτσι;
Ξαναρωτάω, τι να τον κάνουμε τον φορ όταν σκοράρουν όλοι όσοι έχουμε?
Ο Μήτρογλου καλώς να έρθει το καλοκαίρι που θα φύγει ο Πάντελιτς.
Τώρα αν ερχόταν ένας ακραίος επιθετικός και διώχναμε κάτι Χαβίτο, Αμπντούν, Μόνχε καλά θα ήταν αλλά από την άλλη πότε θα παίξει ο Φετφατζίδης?
Τον φορ τον θες γιατί 1) δε γλιτώνεις τον Ντιόγο και ο κόσμος θα πρέπει να το δεχτεί και 2) αν ένας από τους τρεις (και κυρίως οι Μιραλάς-Τζιμπούρ) χτυπήσει (χτύπα ξύλο), τότε έχεις πρόβλημα. Ο Πάντελιτς βασικός δεν αποδίδει το ίδιο με όταν μπαίνει αλλαγή και αν ματς με μόνο 2 από τους 3 στραβώσει, δε θα έχεις αλλαγή για να κάνεις και να γίνεις πιο επιθετικός.
Από εκεί και πέρα, εγώ με την ύπαρξη του Μαρκάνο δεν έχω πρόβλημα. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως οι τελευταίες μας μεταγραφές δεν έχουν βγει και δεν βλέπω κάτι να έχει αλλάξει στο ποιος θα επιλέξει τις μεταγραφές μας. Από όλες τις μεταγραφές που κάναμε οι καλύτερες είναι αυτές που δεν συμμετείχε ο Ντάρκο και ο Βαλβέρδε (Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα, Χολέβας, Μανιάτης, Μοντεστό, Μιραλάς, μέχρι και Μακούν που για μένα είναι ως τώρα πιο θετικός από Φέισα). Μόνο οι Ορμπάιθ και Φουστέρ έχουν πιάσει από τις τόσες μεταγραφές που έκαναν αυτοί οι δύο και έχω πολλές ενστάσεις για το αν παράδειγμα ο Ορμπάιθ έχει πιάσει, γιατί εμένα δε μου αρέσει που δεν μαρκάρει.
O Ορμπάιθ δεν μαρκάρει; :-s Ματσάρες έχει κάνει.
Για τον φορ, εγώ λέω ότι αν ο Μιραλάς παίξει φορ, μια χαρά είμαστε, αλλά δεν παίζει, παίζει στα άκρα. Επίσης ΔΕΝ σκοράρει αυτόν τον καιρό, αυτό είναι το πρόβλημα, έχει κάνει άπειρα “ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααχχχχχ” αλλά η μπάλα δεν μπαίνει και τον βλέπεις στη μπρίζα. Τα γκολ με την Δράμα δεν μου λένε και κάτι.
Ο Πάντελιτς σκοράρει είναι επίσης κάπως σχετικό. Σίγουρα έχει επαφή με δίχτυα, και αυτός με Δράμα ξεμπούκωσε πιο πολύ και δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί, αλλά κυριότερα δεν του κάνει του Βαλβέρδε στο σύστημα που παίζει, δεν μαρκάρει ούτε κατά διάνοια όσο οι Τζιμπούρ, Μιραλάς και Φουστέρ μπροστά.
Τον Ντιόγκο πάντως βλέποντας το κλίμα που σπρώχνεται δεν βλέπω να τον γλιτώνουμε.
Για Ιανουάριο πάντως εγώ θα έπαιρνα έναν ακραίο αν υπάρχει κάτι σίγουρο. Και τον Μπελούτσαρο που του έχω αδυναμία αν καθόταν η περίπτωση.
Βεβαίως είμαι υπέρ του να παίζει ο Φετφά, τον έχω δηλωμένο πουλέν της χρονιάς από νωρίς αλλά δεν βλέπω να τον βάζει ο Ερνέστος και στα δύο ματς που τον έβαλε ήταν κάτω των προσδοκιών. Φυσικά πιστεύω ότι θέλει κι άλλα ματς αλλά έτσι είναι η φάση τώρα.
Αμπντούν, Χαβίτο για τις Δράμες και τα κύπελλα, μέχρι εκεί. Στηρίζω να τους δώσουμε όλους πακέτο (μαζί και Κονστάντσο δώρο) αντί του Βιερίνια.
μια χαρά είστε ,μόνο ένα τέρμα θα θέλατε κι ένα βαρβάτο ακραίο χαφ (αριστερό ή δεξί). ο μιραλάς δε βγαίνει από την 11άδα, με τον τζιμπούρ παίζουν απίστευτα καλά σαν δίδυμο.
Εντάξει, αν μιλάμε για Ντιόγο, σιγά το πράμα. Δε θα ρθει να διεκδικήσει καμιά φανέλα βασικού. Απλά θα είναι μια 2-3-4η λύση, άλλο αυτό.
Ο Πάντελιτς πάντως αποδίδει πολύ καλύτερα ως βασικός. Αυτό είναι λογικό γιατί είναι εκτελεστής και όχι δημιουργός. Όταν τον βάζει για 10-15 λεπτά σε ματς συνήθως στραβωμένο με τον αντίπαλο να έχει κλειστεί πίσω, είναι στατιστικά πολύ πιο απίθανο να πάρει μια καλή πάσα για να εκτελέσει. Στα 90 λεπτά οι πιθανότητες αυξάνονται.
Ρε συ ο Μαρκάνο είναι κακός πραγματικά παίκτης. Τα διωξίματά του με το κεφάλι σπάνια είναι μακρύτερα από 3-4 μέτρα, κάνει εύκολα “τσαφ” και ακόμα και ένας μικρόσωμος της Άρσεναλ (ο Τσάμπερλεν νομίζω) του κανε 2-3 τζαρτζρίσματα και τον έστειλε για σπίρτα.
Στα υπόλοιπα δε διαφωνώ, για τον Ορμπάιθ σωστά τα λες. Βασικά μαρκάρει αλλά μόνο στο χώρο ευθύνης του, δεν τρέχει πάνω στους χαφ του αντιπάλου.
να τον παίρναμε τον Μπελούτσι αλλά είναι στη θέση του υπάρχουν ο Ιμπαγάσα (που δεν κρύβεται στα στραβωμένα ματς όπως ο Αργεντίνος) και ο Φουστέρ που όσα και να του χω σούρει, βελτιώνεται διαρκώς και -τρέμω που θα το πω- αποδεικνύεται απαραίτητος. Μεγάλο ρίσκο να χαλάσεις κάτι που ήδη λειτουργεί σωστά.
Πιο πίσω πάλι έχεις Μακούν (που είχε βρει καταπληκτικό ρυθμό μέχρι να τραυματιστεί, Μοντέστο που είναι ο πιο σταθερός παίκτης μας μέσα στο 2011 -και σκοράρει, πολύ σημαντικό για χαφ, Ορμπάιθ που έχει κάμποσα καλά στοιχεία και Μανιάτη που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και φτάσαμε να λέμε ότι δεν πρέπει να βγει απ την ενδεκάδα.
Ηδη 6 χαφ και δεν μετράω καν τον Φέισα. Η λογική “3 παικταράδες για κάθε θέση” είναι καλή στο προ για να διαλέγεις πριν κάθε ματς αυτούς που είναι κόκκινο/πορτοκαλί, αλλά στο κανονικό ποδόσφαιρο είναι μάλλον επικίνδυνη.
Χαφ χρειάζεσαι για την θέση του Ιμπαγάσα (ακόμη). Αν και ομολογώ θα ήθελα να έχω δει περισσότερο Μακούν σε αυτό τον ρόλο, δίχως τον Ιμπαγάσα δεν έχουμε παίκτη για να οργανώσει την ομάδα απέναντι σε κλειστές άμυνες. Αν και φαντάζομαι θα το δούμε τις επόμενες μέρες, αλλά δε νομίζω πως κάποιος από τους Φουστέρ, Μανιάτης, Μοντεστό, Ορμπάιθ και Φέισα μπορεί να βοηθήσει πραγματικά απέναντι σε κλειστές άμυνες. Μόνο ο Γέστε που ήξερα 3 χρόνια πριν. Τώρα δεν ξέρω αν κι αυτός μπορεί να βοηθήσει όταν είναι υγιής.
Ε ναι, αλλά αυτό θα το δούμε το καλοκαίρι, θα εξαρτάται και από το αν θα μείνει/φύγει ο Ιμπαγάσα και όπως και νά χει ούτε ο Μπελούτσι έπαιζε στη θέση του Ιμπαγάσα. Έκανε ακριβώς αυτά που κάνει τώρα ο Φουστέρ.
Μα και να μείνει ο Ιμπαγάσα, στην Ευρώπη φέτος πάντα γινόταν αλλαγή γιατί κουραζόταν. Είμαι βέβαιος πως και με ΠΑΟ θα είχε γίνει αλλαγή αν είχε παίξει. Δεν έχει νόημα να διατηρείς μια ομάδα που πετάει για 60 λεπτά με συγκεκριμένο στυλ και μετά να αναγκάζεσαι για μισή ώρα να παίζεις τελείως διαφορετικά γιατί κουράστηκε αυτός που δίνει τον γρήγορο ρυθμό. Εγώ π.χ. θα προτιμούσα να γυρίσει ο Τάτος και να δούμε [U]τώρα[/U] αν μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την θέση (ως αλλαγή του Ιμπαγάσα στο 60), παρά να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι.
O Μπελούτσι έκανε περίπου τα μισά που κάνει ο Ιμπαγάσα και τα μισά που κάνει ο Φουστέρ.
Δεν τον έχουμε ανάγκη, απλά επισημαίνω την ηλικία του Ιμπαγάσα, που δυστυχώς μας ήρθε μεγάλος η παιχτούρα. Εγώ έχω πει ότι θα ήταν καλό να εκπαιδεύεται ο Φετφα για αντι-Ιμπαγάσα αλλά μάλλον είμαι μειοψηφία σε αυτή την άποψη. Τον Μπελούτσι τον είχα σε κουβέντα πρόσφατα σε σπίτι φίλου γι’αυτό και τον ανέφερα, ούτε έχει ακουστεί κάτι, ούτε τίποτα τέτοιο αλλά δεδομένου ότι ο Αριέλ σύντομα δεν θα μπορεί πλέον, ε, με αυτή τη λογική.
Καλή λογική και αυτή, γιατί είναι δικός μας παίκτης έτσι κι αλλιώς απλά όλα αυτά σημαίνουν ότι κάποιοι από τους υπάρχοντες δε θα φάνε απλά πάγκο, αλλά εξέδρα. Η δική μου ένσταση σε αυτό έγκειται. Είναι που είναι δύσκολοι οι καιροί, αν έχεις και παίκτες που πληρώνονται για να κάθονται (και μερικοί να γκρινιάζουν κιόλας) κλάφτα. Αν βρουν ομάδες είτε να τους πουλήσουν είτε να τους δώσουν δανεικούς, δεν νομίζω να υπάρχει καμιά αντίρρηση.
Απλά το πρόβλημα είναι ότι για τον οποιονδήποτε θες να βγάλεις από την 11άδα (ή και την 18άδα) υπάρχει αντίλογος γιατί σχεδόν όλοι κάτι προσφέρουν. Γενικά είναι κακό να ψάχνουμε τον αντι-“Χ” παίκτη, νομίζω έχουμε συμφωνήσει και παλαιότερα σε αυτό.
…εγώ πιστεύω ότι η ομάδα θα ασχοληθεί μόνο με τους δανεικούς, που μπορεί να φέρει πίσω στην ομάδα…οπότε Ντιόγκο, και μπορεί και Τάτος:):!:
Εχω να γραψω πολυ καιρο λογω Ναυτικου και ηθελα να πω οτι ο αποκλεισμος του Θρυλου και κυριως ο τροπος με τον οποιο εγινε ηταν απο τις μεγαλυτερες ξενερες που εχω φαει εδω και πολυ καιρο και για τις επομενες 2 μερες δεν ηταν καλα τα νευρα μου… Παμε δυνατα για ο,τι καλυτερο στο Europa και οχι αλλες απωλειες βαθμων στο πρωταθλημα ξεκινωντας απο αυριο.