Ολυμπιακός

Ξάδερφος του Κασελάκη είναι αυτός ο Βασιλείου; :lol:

Όχι, ο Βασιλείου είναι μεγαλόψυχος γιατί δεν κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου όπως θα έπραττε ο οποιοσδήποτε κοινός θνητός σαν και εμάς αλλά αντιθέτως αρκέστηκε σε αποκλειστικές δηλώσεις στον Ελεύθερο Τύπο.

Τότε μάλλον είναι ξάδερφος του Φύσσα, που μετά την Ριζούπολη και όσο μύριζε μπαρούτι στην Παιανία δεν έβγαζε λέξη, αλλά 2 χρόνια μετά, που ο πολύς κόσμος είχε ξεχάσει το αυτογκόλ του κλπ. βγήκε στο περιοδικό Active και είπε για μπράβους που χτυπόύσαν πόρτες (αλλά όχι παίχτες…) στα αποδυτήρια! :lol:

Τι λέει αυτός ο Acie Law που πήραμε;

σε μερικα βιντεο που τον ειδα φαινεται αρκετα καλος

…το κόβω να παίρνουμε και τρίτο παίκτη στο μπάσκετ, και να μας κουνά μαντίλι και ο Λούκας…ή κάποιος να παίζει μόνο Ευρωλίγκα:):!:

παιζει κι αυτο. αλλα καλυτερα να βαλει τους μικρους. να δωσει λιγο χρονο στο σλουκα, μια χαρα ειναι αντι του λουκας.

…μάλλον τελικά φεύγει Λούκας+Χάουαρντ, και μένει ο Κέσελι μόνο για Ευρώπη;…αυτό κατάλαβα…θα δούμε στις 17.00 στο παιχνίδι:):!:

Με άλλα λόγια στη Ριζούπολη όλα πήγαν ωραία και καλά, η φιλοξενία του Ολυμπιακού ήταν άριστη, η συμπεριφορά των φιλάθλων κοσμιοτάτη και τα λοιπά και τα λοιπά.

κλαπ κλαπ

Nαι, δεν θυμάμαι τίποτα…όλα καλά, ε;

…δεν δείχνει η Νετ το μπάσκετ, γαμώτο…θα χάσω και το ποδόσφαιρο, γιατί θα πάω στα γενέθλια του ανηψιού μου:):!:

Πάρε τον ανηψιό μαζί και έλα γήπεδο! :stuck_out_tongue:

Ελπίζω να δούμε μπαλίτσα σήμερα επιτέλους!

…άσε, ζω ένα δράμα, τον έκανε ο νονός του αεκτζή#-o
…αλλά το παλεύω
:slight_smile: :!:

πω ο φουστέρ παίζει πολύ καλά :stuck_out_tongue:

Σήμερα είχε σφάξιμο ή το καθάρισε το ματσάκι ο ΠΑΟ από νωρίς;

Στην 4η περιοδο, που σφιξαν οι κωλοι, ειχε σφαξιμο.

ηθικό δίδαγμα : μη σφίγγεστε στο τέλος :stuck_out_tongue:

Αυτός δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τις διακοπές των γιορτών… [-X

Στην αναγγελία των παιχτών δείχνoυν οι οθόνες τον Ντιόγο και αναρωτιόμασταν αν τον έχουν αδυνατίσει στο photoshop! :lol::stuck_out_tongue:

…νά’ταν ο μόνος:-k
:):!:

Για μένα πάντως οι μισοί από αυτούς που λογίζονται βασικοί και αναντικατάστατοι στην ομάδα φέτος δεν κάνουν για Ολυμπιακό. Ο Μαρκάνο ειδικα είναι από τους χειρότερους παίκτες που έχω δει ποτέ στην ομάδα. Μπροστά του ο Ουαντού μου φαίνεται Νέστα.

Ο Φουστέρ έχει αποδειχτεί χρήσιμος μεν αλλά στα ματς που είναι κακός είναι πραγματικά αηδία να τον βλέπεις. Ο δε Χολέμπας, καλός, χρυσός και τίμιος αλλά αριστερό μπακ με ανύπαρκτη σέντρα για μένα είναι μειονέκτημα.

Γενικά έχουμε ένα πρόβλημα στους μεσοεπιθετικούς, ο Μόνχε δε δείχνει να μπορεί να βοηθήσει, ο Αμπντούν είναι εμετός και ο Φέτφα αντί να πάρει τα πάνω του μετά το Βελοντρόμ έγινε ακόμα πιο ξενέρωτος. Είναι στιγμές που απορώ γιατί παίζουν όλοι αυτοί και ο πολύ καλός Επστάιν βρίσκεται δανεικός στον Ατρόμητο.

Γενικά η ομάδα έχει ένα πολύ καλό και φιλοσοφημένο πλάνο παιχνιδιού αλλά πολλές φορές πάσχει στα πρόσωπα που καλούνται να το υλοποιήσουν. Ελπίζω να φταίει και λίγο το ότι δεν υπάρχει και πολύ κίνητρο στους ξένους ειδικά για τα ματς πρωταθλήματος με Λεβαδειακούς και Δόξες, γιατί εμένα το Europa με καίει.

Πάμε μπάσκετ τώρα. Μιας και πήγα γηπεδάκι με ΠΑΟΚ το Σάββατο (αφού το ματς έγινε σε ανθρώπινη ώρα και όχι κάτι 12.30 το πρωί), έχω να πω ότι ο Ντόρσεϊ είναι μεν κάτι στη θέση του “δεν έχω θέση στην ομάδα” Χάουαρντ, αλλά και αυτός στην επίθεση δεν υπάρχει. Όσο είναι μέσα, η ομάδα θα παίζει με 4. Στην άμυνα και τα ριμπάουντ βέβαια έχει πολύ καλή έφεση.

Για τον Έισι Λο, ελπίζω να διαψευστώ, αλλά φοβάμαι ότι κάναμε τραγικό λάθος. Παίκτη με 3 λάθη μ.ο. και 40% ευστοχία τι να τον κάνεις?