Διόρθωση: Ας ελπίσουμε να είναι βασικός ο Σηφάκης…
Σε χαλασε πολυ περυσι ο Αντωνης?
:-k
Διαφωνείς με το κλισεδάκι “τόπο στα νιάτα”?
Δε μου χει δωσει το διακαιωμα να το πω αυτο,μη θυμησω ματς που μας εσωσε περυσι…(Ενω για παραδειγμα ο Τζολε μου το χει δωσει)
Έλα ρε συ, πόσο χρονών πρέπει να πάει ο Σηφάκης για να παίξει?
Μάλλον κακό του κάναμε που τον πήραμε. Χαραμίζεται στον πάγκο.
O Σηφακης δεν πηγε στον Αρη?
Δεν έχω ιδέα.
Τσάμπα κλαίγομαι τόση ώρα?
Τι να σε πω…
Παντως ειδα σημερα στην “Εξεδρα” μια φωτο με τα νεα αποκτηματα του Αρη και ειχε τον γκολκιπερ και κρατουσε φανελα με το ονομα Σηφακης…
Τωρα αν υπαρχει και αλλος Σηφακης δεν ξερω
Το έψαξα στο google, όντως έτσι είναι.
Και ποιές εναλλακτικές έχουμε για τέρμα τώρα?
Tον Κοβατς.
Εξώφυλλο Goal πριν από 2 μέρες:
Την επόμενη μέρα ο Βαλβέρδε έχει διαψεύσει και το Goal με άρθρο μέσα στην εφημερίδα, υποστηρίζει πως λέει ψέμματα ο Βαλβέρδε και πως το 100% αστήριχτο και αναξιόπιστο ρεπορτάζ τους ισχύει.
Εξώφυλλο Goal σήμερα:
Ρε! Ποιον κοροϊδεύετε γαμώτο? Δεν έχετε τίποτα να γράψετε γιατί δεν κινείται τίποτα (και λογικό… ο Κόκκαλης ρίχνει λεφτά αυτό το καλοκαίρι και όταν ρίχνεις λεφτά συμφέρει να τα ρίξεις στο τέλος όπου έχουν πέσει οι τιμές κατά πολύ…) και κοιτάζετε να κάνετε μπάχαλο τις ομάδες για να έχετε θέμα? Ρε άμε από εδώ βλάκες! Η Εξέδρα σήμερα είχε εξώφυλλο πως ο ΠΑΟ “διώχνει” τον Σαλπιγγίδη και αν διαβάζατε το ρεπορτάζ, θα βλέπατε πως όχι μόνο ΤΙΠΟΤΑ τέτοιο δεν ισχύει, αλλά όλα όσα έγραφαν ήταν σενάρια από το υπερπέραν που μοναδικό σκοπό είχαν να κάνουν ΑΒΑΝΤΑ στο μάνατζερ του Σαλπιγγίδη για να ανανεώσει τώρα ο πελάτης του και όχι σε 6 μήνες που έχει ακόμα περιθώριο η ΠΑΕ…
Και είναι και ο Σαμπράκος στη τελευταία σελίδα να ασχολείται με αυτό το τελείως ανύπαρκτο θέμα για να τα έχει καλά με το μάνατζερ και να του λέει κανένα όνομα (που κατά πάσα πιθανότητα δε θα έρθει κι όλας Ελλάδα) στην εφημερίδα του και να αγοράζουν τα κορόιδα (εγώ δε τις αγόρασα… τράκα έκανα στην παραλία :p)
Στα του Ολυμπιακού: Δεν έχω δει ακόμα φιλικό της ομάδας και δεν ανησυχώ. Πριν φύγω για διακοπές διάβαζα πως καταστρεφόμαστε και τώρα πως η ομάδα βρίσκει τα πατήματα της και κλείνει τρύπες.Α. Αν έρθει Ντιόγο, τότε και αυτός, όπως και Ντούντα, Λέτο δε χρειάζονται προετοιμασία. Έχουν μια χαρά φυσική κατάσταση. Πώπω ζημιά που άργησε να τους κλείσει ο Ολυμπιακός (αν κλείσουμε και Ντιόγο). Δεν έτρεχαν στα λιβάδια του Ζέεφελντ και τώρα δε θα μπορούν να κλωτσάνε το τόπικ.
Προς τους Ολυμπιακούς: Σταματήστε να αγχώνεστε καλοκαιριάτικα για τον Ολυμπιακό. Ζημιά στην ομάδα κάνετε. Τα πάντα βαίνουν καλώς και το αποτέλεσμα δικαιώνει τη διοίκηση. Μεταγραφάρες και ο Λέτο και ο Ντούντου… Και με την Ομόνοια παίζουμε. Τη σοβαρότητα του τελικού με Άρη (που πάλι ήταν όλοι βέβαιοι πως θα χάσουμε) να έχουμε και περάσαμε στο Ch.L. …
Γνωστές ηλιθιότητες αθλητικών εφημερίδων και κάφρων δημοσιογραφίσκων,πρώτη φορά είναι?
δεν παιζει με τιποτις :lol: :lol: :lol:
Απο τη μια η συγκεκριμενη εφημεριδα υποστηριζει οτι τα ειπε οντως ο Βαλβερδε.
Απο την ααλη επισημα ο ολυμπιακος και ο Βαλβερδε το αρνουνται.
Σα κουτοπονηρος που ειμαι αναρωτιεμαι.
Οποτε αν οντως εκανε τετοια καγκουρια η εφημεριδα, γιατι ο κυριος Βαλβερδε δεν κανει μια ωραια αγωγη εναντιον της για συκοφαντικη δυσφημηση?? Γιατι εφοσον οντως δεν ειπε τιποτα θα αποδειχθει και θα την κερδισει ανετοτατα αφενος, αφετερου θα βαλει την εφημεριδα, και καθε εφημεριδα που σκεφτεται ετσι στη θεση της.
Οποτε 2 - 3 πραγματα ισως συμβαινουν :
-
Οντως τα ειπε ο βαλβερδε, αλλα για προφανεις λογους τα διαψευδει. Μενει ομως μονο στη διαψευση και δεν προχωρα σε αγωγη γιατι πολυ απλα τα ειπε.
-
Δεν ειπε τιποτα, διαψευδει προφανως, αλλα απο την αλλη μονο και μονο το σουσουρο καλο ειναι να υπαρχει, γιατι ακολουθουν τελικα οι καλες μεταγραφες.
-
Ειναι ενα παιχνιδι στο οποιο συμμετεχουν εφημεριδα και ολυμπιακος, για τους δικους της λογους η καθε μερια.
δε νομίζω πως ποτέ καμιά ποδοσφαιρική ομάδα θα έκανε αγωγή σε εφημερίδα (εκτός από τον ΠΑΟ του Βγενόπουλου που ικανό τον έχω να μηνύσει μέχρι και τη Νέα Εστία :lol:). Καλώς ή κακώς και αυτοί τις χρησιμοποιούν προς όφελος τους τις εφημερίδες. Το θέμα είναι ο κόσμος να αρχίσει να γίνεται λίγο πιο υποψιασμένος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτά τα είπε ο Βαλβέρδε σε στενό φιλικό του πρόσωπο στην Ισπανία. Αν η Goal κάνει τόσο βαθύ ρεπορτάζ που ψαρεύει μέχρι και τους κολλητούς του Βαλβέρδε, κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και τους πείθει να προδόσουν την εμπιστοσύνη του Βαλβέρδε, τότε εγώ πάω πάσο. Όπως και να έχει, το όλο κείμενο της εφημερίδας ήταν πολύ “κάποιος κάπου κάποτε είπε”… (αν ο Βαλβέρδε ήταν καιρό στην Ελλάδα, θα μπορούσα να πιστέψω πως αυτός τα διέρευσε για να πιέσει τη διοίκηση, αλλά οι πιθανότητες που δίνω αυτή τη στιγμή σε αυτό το ενδεχόμενο είναι πιο λίγες και από το να κάνει επιτυχημένη πάσα με τη μία ο Εντίνιο…)
Σημερα λενε κρινεται του Ντιογο.Μακαρι:!:
:lol: :lol: :lol:
το ανεκδοτο της ημερας#-o
-σχετικα με το ποδοσφαιρο:πιστευω πως καλες ειναι οι μεταγραφικες κινησεις του ολυμπιακου μηπως θα επρεπε να γινουν λιιγο νωριτερα?οταν ολες οι ομαδες αρχιζουν προετοιμασιες και φιλικα εμεις κανουμε τις μεταγραφες.μηπως ειναι λιγο αργα?ιο παικτες απο μονοι τους δεν κανουν τη διαφορα γιατι οπως ολοι ξερουμε το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο αθλημα και πρεπει να υπαρχει και ενα Α δεσιμο στην ομαδα.
Παιδια αν συνεχιστει η κατρακυλα του δολαριου,θα παρει η μαπαλα και το NBA(ηδη εχει επηρεαστειι)…Το χρημα κινει τα παντα,οποτε μην αποκλειετε τιποτα οσο αναφορα μετακινησεις σπουδαιων παικτων απο το NBA στην Ευρωπη και ειδικα για το μελλον που προβλεπεται ακομα χειροτερη οικονομικη κατασταση στις ΗΠΑ…
Λεντεσμα τελος
Αντε να δουμε αν θα παρουμε αλλο αμυντικο χαφ τωρα.