Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ πέρσι με -18 έπαιζε πάντως(μου έχει κολλήσει στο μυαλό το -23 αλλα δεν νομίζω τόσο) με την ΤΣΣΚΑ. Στο Λουζνίκι κι όλας. Και κοντέψαμε να τους ξεκωλιάσουμε αλλά ήταν τέρμα κωλόφαρδοι.

πιο καναλι θα το δειξει το παιχνιδι
με τη ρουμπιν?

ΑΝΤ1

Άμα δεν έχει πάγο το γήπεδο όλα καλά παιδιά.
Ο πάγος είναι το πρόβλημα, άμα παίξουμε με πάγο θα πρόκειται για ΣΚΑΝΔΑΛΟ της ουεφικής παράγκας :!:

θα γινει ο αγωνας. απλα να δω πως θα το δω οταν θα ειμαι στη δουλεια και πισω απο proxy. το σαιτ του αντ1 το δειχνει για εκτος ελλαδας μηπως?

Γιατί να μην το δείχνει και σε Ελληνικά ΙP; :-s
Δεν είναι Nova, ελέυθερο κανάλι είναι…
Ίσως έξω να μην έχει δικαιώματα να το δείξει, διορθώστε με αν κάνω λάθος…

Το θέμα είναι ότι ο proxy μας κόβει τα στρημιν’ και χρόνος για χακεριές δεν υπάρχει.
Μεγάλη μαλακία το 13.00

Με ραδιο μας βλεπω. θα το ψαξω βεβαια.

Ρε διαόλε θα χάσουμε και τη δουλειά μας και τον παχυλό μας μισθό για τον Θρύλο! :stuck_out_tongue:

Αγώνας στη 1 το μεσημέρι…ούτε τελικός παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων να ήταν!!! :roll:

καλυτερος ο Ολυμπιακος μεχρι στιγμης,πρεπει να το παρει το διπλο σημερα,ευκαιρια ειναι και λογω της αγωνιστικης απραξιας της Ρουμπιν

Μια χαρά το πρώτο ημίχρονο αλλά μεγάλη αναπηρία στα τελειώματα…

το έχεις παίξει διπλάκι στο στοίχημα?:stuck_out_tongue:

χαχαχ εβαλα στο λαηβ κατι λιγα στο διπλο ημιχρονο που ηταν στο 5,50,αλλα δεν μου κατσε :Ρ

Αλλα οντως ειναι καλυτερος,απλα στα τελειωματα κατι τους επιανε και τα χαναν και στελναν την μπαλα οπου να ναι.

Eίμαστε καλύτεροι, έχουμε κάνει ένα σωρό ευκαιρίες, ελπίζω στο δεύτερο να σκοράρουμε επιτέλους!
Έχει τύχει σε τουλάχιστον τρεις φάσεις να έχει βρεθεί σε καλή θέση για σουτ ο Μανιάτης. Στην πρώτη έκανε ένα πολύ άστοχο μακρινό σουτ και έτσι στις άλλες δύο κόμπλαρε και έψαξε συμπαίχτη αντί να τελειώσει την φάση…

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό ο τραυματισμός του Μέλμπεργκ!

τηλεοραση απο κινητο στην τσεπη εν ωρα μαθηματικων μες στην ταξη.ανεκτιμητο!:lol:

το σκέφτηκα και εγώ να παίξω αποτελεσμα ημιχρόνου 2 αλλά είδα οτι δεν το είχαν με την τελική προσπάθεια και το άφησα.

πάντως όντως είναι καλύτερος ο ολυμπιακός.μπορεί να κερδίσει σήμερα.

απλα ΠΡΕΠΕΙ να βαλουμε γκολ.Ειμαστε πολυ καλυτεροι!

O Mελμπεργκ λεει μεταφερθηκε στο νοσοκομειο με …απωλεια μνημης απο το χτυπημα στο κεφαλι!Με (ρωσο)ποντιο στουκαρε?

Mε Ουγγρο…ποντιο (Μεγερι)

Εν τω μεταξυ αφου στουκαρε με τον Μεγερι (και με αλλον εναν παικτη μας ξωφαλτσα βασικα) εδειχνε να παραπαιει αλλα μπηκε και συνεχισε τον αγωνα μεχρι το ημιχρονο, και δεν μιλαμε για κανα 5’ αλλα 15’ σιγουρα

Πω μαλακία για τον Ολοφ, ελπίζω να είναι καλά ο άνθρωπος…